Pneumatiky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
"-- skrytý --" 04.01.02 00:00
« Re: anketa!
Anketa: A kde jsou Nokiany, Hufe? Cenove dobre a velmi kvalitni zimni gumy. Soudim jen podle toho, ze jsem jeste na jine pneumatiky neslysel lepsi reference. Ty svoje Nokiany NRW mam zatim na pude, tak nemohu soudit, ale znam lidi, co s nimi jezdi..., a taky proto je mam. :) -
« Re: Doplneni zimnich pneu II.
sice to neni dobry kombinovat vzorky, ale pokud tu druhou sadu sjedes rychle a jses s GOODYEAR-ama spokojenej, tak bych sel urcite rovnou do UG6...nicmene se domnivam, ze UG6 se ve tvem rozmeru zrejme nedelaji (ale nevim to presne)-co mas za auto? (rozmer se mi nezda zrovna moc standartni) -
« Doplneni zimnich pneu - 2 ks
Panove, jak by jste mi poradili doplnit zimni pneu.. na Mits. Galant mam nyni 4 ks GoodYear UG5, 2 ks jsou jiz na hranici, takze budu nyni dokupovat nove 2 ks. Mam koupit opet 2 ks UG5 nebo UG6 a pristi zimu prejit jen na UG6? Nebo uplne neco jineho? Cena neni az tak rozhodujici.. -
ok, v pohode, jen sem chtel nadhodit, zda ma taky nekdo jinej nazor? samozrejme tu mame ADAC a OAMTC jako referenci, nicmene mas pravdu, ze by bylo lepsi radit vsechny znacky-nikoliv vybrat z kazde kategorie jen to nejlepsi (napr.rozlisit, zda je SAVA jeste horsi nez Barum apod.)-aby pak lidi, ktery nemaj zas az takovej prehled, se mohli kouknout a dle poradi v dany cenovy kategorii vybrat tu nejlepsi moznou volbu (vsichni prece nekupuji Conti/GY/Dunlop/Pirelli, ze?) -
magnat> Tvé hlasování svědčí o tom, že jsi zcela mimo mísu. BTW, dát polarisy před M3 je něco jako upřednostnit felicii 1.3 před Golfem V6 :o)))
all> Místo dalšího hlasování laiků radím omrknout www.adac.de či www.oamtc.at
Když už se mě ptáte, tak zimáky dle značek dělím:
1. Continental, Dunlop, GoodYear, Pirelli
2. Michelin, Bridgestone, Firestone
3. Semperit, Uniroyal, kleber
4. Barum, Yokohama, Fulda
5. SAVA, Debica, Kormoran + protektory z Baumaxu :o)))))