Pneumatiky
« Re: www.e-pneu.cz / info
To magnat: musím sklonit poklonu, tak pěkně udělaný e-shop a dobré ceny jsem dlouho neviděl. Podle mě je to nejlepší pneushop u nás. Dost oceňuji taky ty linky na testy. Jen ať to vydrží a není to jak u albumcity.cz. Tam taky navnadili a jak to vypadá dnes...Mimochodem co by jste mi doporučili v rozměru 185/65/14 na Sierru kolem 2000 za kus? Zvažuji BRIDGESTONE B330, CONTINENTAL Eco Contact EP, FIRESTONE FH-590 FS, FIRESTONE FH-700 FS, FULDA CARAT ATTIRO, FULDA DIADEM LINERO, GOODYEAR GT3, SEMPERIT Sport Life M811, SEMPERIT Top-Speed 2 M807, TOYO 330, TOYO RoadPro R610, UNIROYAL Rallye 680. -
« F1 live.
Neviete niekto aka bola internetova adresa, kde sa dali pozriet kratke zabery z VC? Pamatam si len, ze to bola ruska stranka, ale neviem jej nazov a tazko sa mi to hlada. Momentalne totiz nemam ziadny pristup k televizii ktora by sa zaujimala o F1, takze by som si pozrel aspon najzaujimavejsie okamziky. Dakujem. -
« to magnat
To jsem teda vedle! Díval jsem se na ně a nevěřil jsem svým očím. Rainsport1 jsem měl a byl to ten největší humus, na kterém jsem kdy jezdil. Že by byl takový rozdíl mezi 205/55R16W a 195/45R16V??? Na těch gumách se fakt nedalo jezdit, plavaly a nedržely ani na suchu. To jsem z toho blázen... :o/ -
« Re: www.e-pneu.cz / info
Jo tak ten obchod vypada fakt docela výborně už jsem si vybral YOKOHAMA A539 215/65/15 tak až ty Pirellky vojedu tak koupím tyhle. Jenom je docela zajímavé že se mi do adresy hodila zjevně poslední adresa kupujícího Jindřich Kalous, Václavské nám. 465.... :)
« Re: RE: Michelin
Odhaduji, že by mohly vydržet tak 30 000 km když budeš jejich vlastností dostatečně využívat. Jinak myslím, že by to mělo být stejné jako u běžných pneu. Co se týká výdrže pneu, máme ve firmě Opel Combo a pneu Michelin model nevím 165/75R13 na zadních kolech jsme vyměnili po 98 000 km, navíc to auto jezdí skoro stále po městě. Pak máme Ford Transit a i on měl od výrobce pneu Michelin a ty vydržely 85 tkm. Fakt dobrá značka. Nedám na ní dopustit

FIRESTONE FH-590 FS, BRIDGESTONE B330 (odkaz na test je samozrejme na webu: www.e-pneu.cz)