Pneumatiky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
"-- skrytý --" 14.05.02 07:15
« to kingpin
doporucoval bych radeji rozmer 205/55 R16 z duvodu lepsi stability (v zatackach) a vubec-lepsich jizdnich vlastnosti...co se tyka Conti x Bridge, tak (jak psal Huf) jsou obe spicka=oboji dobra volba, pokud mohu posoudit co do prodejnosti, tak jednoznacne vevodi RE720 (i kvuli cene) a v neposledni rade-chranic rafku je opravdu velmi dobry! -
« Re: to kingpin
No a já Ti rozhážu.Kolega si koupil CPC a není spokojen a já RE720 v rozměru 195/50 R15 a jsem nadmíru spokojený.Jsou tiché,parádně drží směr a měly by více vydržet než CPC...to ale ještě nevím.A mají krásný a taky funkční cca 1cm ochranu ráfku...nad tím slintali i v pneuservisu. -
« to kingpin
To si musíš poradit sám. Váháš mezi špičkou v daném segmentu, takže chybu tak jak tak neuděláš.
Možná, že bych v tomto případě volil CPC, neboť je vyrobena novější technologíí (7 dílná forma a ne mnohodílná), čímž pádem je celkově přesnější (menší házivost a hlučnost). V testech dopadly obě výtečně, ale když jsem se na ně v reálu díval, tak CPC má v kvalitě výroby nad RE720 navrch. -
« Re: Tak mi konečně
Mam ich asi mesiac (186/60 R14) a zatial je to uplne super. Su trocha hlucnejsie ako moje stare Bridgestony, ale na ceste drzia ako pribite. Mam taku jednu testovaciu zakrutu, kde som na starych bridgestonoch a zimnych matador MP 56 (na jar, v teple) isiel 80 km/h, na RE720 sa mi podarilo vyse 90 km/h bez toho aby som vyletel :-) -
"-- skrytý --" 07.05.02 12:57
« E-pneu - zimni pneu na Clio
Zdravim ..
premyslim, jako obuti zvolit na zimu na Nove Clio II. Letnaky by mely byt na Alu 15" 185/55, s plechaci se Clio dodava standardne na 14" 175/65. Muj dotaz zni, jestli je na takove male a lehke auto na zimu vhodnejsi rozmer 175/55 na 15" nebo 175/65 na 14" plechacis? Nebo bys dal jeste jine doporuceni? Jedna se mi o dobre a jiste jizdni vlastnosti na mokru a snehu. Mohl bys jeste doplnit, jaky rozmer (sirku) pak ma ten disk v pripade 14 a 15" plechace? Asi bych se rozhodoval mezi Continetalkama a Goodyearem. Rad si necham od Tebe poradit :)
Mas nekde mimo web nejake foto nabizenych plechacu, resp. k nim poklic? Jestli by to slo, posli mi to prosim vcetne nabidky obuti celych 4 kol na zimu na adresu: clio-extreme@volny.cz
Moc diky.. Ajvn