Pneumatiky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

14.10.02  15:06

« Re: to dabel - Re: Zimne pneu

Chci se Vas zeptat na odkaz na ten test s Matadory, nemate nejakou www adresu, kde se da najit? Chtel jsem kupovat Uniroyaly, ty ale nemaji, tak uvazuji o necem jinem, a napadl mne Matador, v rozemru 155-65-14 toho moc na vyber neni. Vsude, kde jsem se v pneuservisech na ne ptal, mne od nich odrazovali, pry to je to nejhorsi, co existuje, je opravdu tak, nebo chteji prodavat ty sve drazsi znacky? Diky za odpved Radek
  • « 00 Reagovat !

foto

14.10.02  13:18

« Re: to dabel - Re: Zimne pneu

Dakujem za odporucanie. V poslednom cisle nemeckeho auto, motor und sport je test zimnych pneumatik. Kupodivu sa tam dostal aj Matador a uplne ma sokovalo, ze na mokru (hlavne aquaplaning) boli Matadory najlepsie z testovanych, lepsie aj ako Dunlop, Michelin a ine renomovane znacky. Inak test vyhrali Michelin Alpin.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.10.02  16:05

« to pifpaf

Víc cizích slov neznáš, že...

Nýmandi jako Ty by neměli mít právo volit ani mluvit. :o)))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.10.02  23:59

« to dabel - Re: Zimne pneu

pokud jezdíte 90% na dálnici, pak bych preferoval jízdní vlastnosti na suchu/mokru-vhodné pneu pak můžete vyčíst z testů OAMTC/ADAC (viz web)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.10.02  23:56

« to Pratron - Re: Jaké gumy na zimu pro městský provoz????

Pro mestský provoz je priorita dobré jízdní vlastnosti především na mokru-jak můžete vyčíst i z testů-např.Bridgestone/Firestone (obzvláště velmi dobré na vodě!)...btw.všechny zimní pneu obsahují příměsi siliky-jen někteří výrobci tuto skutečnost zvýrazňují
  • 00 Reagovat !

foto

11.10.02  17:08

« Zimne pneu

Ahoj, chystam sa kupit si zimne pneu na mojho Nissana. Jedna o dost atypicky rozmer (165R13 82T). Na internete som nasiel ponuky na viacere typy, zo znamejsich znaciek to su: Kleber Krisalp 3, Semperit Wintergrip, Uniroyal MS*Plus 5 a Nokian HKPL NRW. Ktora z tychto pneumatik je podla vas najlepsia? V zime jazdim vela, ale ziadne hory apod., 90% dialnica a 10% mesto. Dakujem za tipy a rady.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.10.02  14:33

« to: HUF

Mrzí mě, že jsem asi první kdo Ti sdělí závěr této anamnézy, ale v Tvém případě je léčba možná pouze totální lobotomií. :-)) Jakýkoli jiný postup by se minul účinkem.
  • 00 Reagovat !

foto

11.10.02  13:24

« to huf

To sis koupil ale okoukaný kola! Ta starý byly hezčí.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.10.02  13:01

« Re: Rozměry

vyhozené peníze, nech tam 16"-ky!
  • « 00 Reagovat !

foto

11.10.02  10:25

« Rozměry

to all, HUF: potřebuju poradit kupuju nový auto /Mazda/ a sou na něm 205/55/16. Dealer mi nabizi 215/45/17 mam je tam dat nebo je to k *? Abych potom necejtil každej kamínek. Taky ta 17-ka guma stojí o cca 2500 víc, což je třeba na sadě i 10 000 rozdíl. Je jasný. že to auto bude hezčí, ale je krása všechno? Tak jak radíte? Mam tak¨m nechat originál nebo za příplatek 17?
  • « 00 Reagovat !

foto

10.10.02  16:59

« Re: to pifpaf

to HUFNAGL> tak si ho nevšímej. Ty peřiny kolem gum ... v tom máš pravdu. Pár zbytečných protočení kol při "suverénním" rozjezdu na křižovatce a zase jedna peřina v pr**li...
  • « 00 Reagovat !

foto

10.10.02  12:17

« to pifpaf

Pokračujte pane doktore! Jsem zvědav, na co Váš geniální organismus ještě přišel. :o)))

Je mi Tě líto...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.10.02  09:34

« Re: Další výhodou Fabie Junior je,

Cleaner: když to máš služební, tak proč si ty zimáky nenecháš koupit? Vždyť ti to může být fuk, když to neplatíš, ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.10.02  09:32

« Re: Skladování pneu

Hufnágl: super příspěvek, jedu do Ikey pro letiště... :)))

Ostatní: nevím, co vás na tom příspěvku tak rozčiluje, vždyť má pravdu. Obutá kola umyju, nechám uschnout, naházím je do sklepa na sebe, a přes ně hodím hadr, aby se na ně tak extra neprášilo. Dtto samotné gumy - prostě položím do štosu na sebe. Nechápu, co řešíte...
  • « 00 Reagovat !

foto

10.10.02  09:13

« Re: Skladování pneu

To: BoB_ Nediv se HUFovi. Je chudáček postižený. Stejně tak jako někteří lidé trpí inkontinencí, tak HUF nedokáže udržet své duševní zvratky uvnitř organismu a čas od času mu to vyklouzne mezi prsty ven. Škoda je, že tyto periody se zkracují. Léčba bude zřejmě nevyhnutelná... :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

10.10.02  08:47

« Re: Pirelli nebo Uniroyal???

Já jezdím vesměs po dálnicích - typická cesta Praha-Ostrava, trochu Praha plus občas na chatu, což znamená nutnost vyjet poměrne prudký kopec, který není v zimě moc udržovaný (nejlépe bez řetězů) a pak malý úsek k chatě po rovince, kde může být docela hluboký sníh. Takže určitě ne nonstop jízdy po horách. Díky za radu, třeba vás napadne i nějaká jiná značka.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.10.02  03:35

« Jaké gumy na zimu pro městský provoz????

to e-pneu.cz: využívám, že je tady lognutý machr přes gumy z e-pneu. Jaké bys doporučil zimní pneu rozměrech 185/70R14 se zátěží 88 rychlost sice má mít až H, ale na zimu stačí i nižší. Jde o převážně městský provoz na solených komunikacích, párkrát za zimu se jede na hory, to se v případě potřeby berou řetězy. Docela mne lákají UNYROYAL MS Plus 5 nebo SEMPERIT WinterGrip (oproti Unyroyalu uvádějí, že obsahují siliku). Dík za radu :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.10.02  00:00

« to ladao - Re: Dotaz pro e-pneu

ad funkčnost www-stránek...pokud máte nainstalovaný IE6, tak pozor-je v něm několik chyb mezi něž patří i chybná funkce výběru stránek z "oblíbených"-stává se, že se Vám stránka otevře v jiném, již otevřeném okně...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.10.02  00:00

« Re: Pirelli nebo Uniroyal???

rozhodnutí, zda Pirelli/Uniroyal je snadné-určitě Pirelli, ale v tomto rozměru nejsou špatné ani pneu Bridgestone, Dunlop nebo Conti (Michelin je už bohužel cenově výš)...záleží také na tom, co preferujete/co očekáváte od pneu/na jakém povrchu budete převážně jezdit?
  • 00 Reagovat !

foto

09.10.02  12:09

« Pirelli nebo Uniroyal???

Váhám mezi zimními pneu Pirelli nebo Uniroyal, rozměr 155x65xR14, co je lepší? Testy na Uniroyal vycházejí dost dobře, Pirelli jsem žádné rozumné nenašel, Pirelli jsou o trochu dražší, jsou i lepší? Konkrétně se jedná UNIROYAL MS Plus 5 a PIRELLI WINTER 190 Snowcontrol. Co byste radili? Díky Radek
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…