Pneumatiky
« to dabel
Pak je vše jasné. Viz má zkušenost. Jednu zimu jsem měl já na nebožce 20V turbooctavii právě 205/60R15 Alpin a tatík souběžně 195/55R15 Pilot Alpin. Byl to rozdíl ve všech směrech. Na suchu, mokru i sněhu byl Alpin lepší. Vzorek byl při tom u obou aut 9mm - nový. Vím, že nejde porovnávat pneu na rozdílných autech, ale stejně... -
« to dabel
Měls Michelin Alpin nebo Pilot Alpin? Piloty jsou na pytel, ale "jen" Alpin a hlavně Alpiny 2 jsou dost dobré!
BTW, já volil na své auto Blizaaky LM-22, protože byly první. ;o) Výtečné ve všech disciplínách. Lehce horší na příčný akvaplaning, ale jinak jsou ve srovnání s MP58 zcela jinde. -
« Re: to dabel
Yep, that's right. Predposledne skocili, lebo boli uplne na ... na snehu. Do hor sa ale moje auticko nedostane, pri 90% posolenej dialnici a 10% posolenom meste som zvolil radsej spickovy aqaplaning ;) Inak tie Micheliny minulu zimu nemali chybu, tie mozem len odporucit ;)) -
« to dabel
O nečem svědčí, že v uvedeném testu byly Matadory předposlední (9/10) ;o)
Neměl jsem je nikdy a nikdy si je nekoupím. Na to znám příliš mnoho lidí, co je kvůli nízké ceně mají a pak se diví, jak mi to na konkurenčních, které jsou ovšem čistě náhodou na opačné straně tabulky s výsledky testů, drží a brzdí :o))) -
« Re: to a
Huf: Mal si uz niekedy Matador, alebo si len pocul (sorry, Tvoj obvykly argument ;))? Mam teraz nove zimne Matadory a po 3000km som s nimi zatial spokojny. Testoval som "kriticke brzdenie" na vode a boli bez problemov. Aha, minulu zimu som mal Micheliny ;) Hm a v poslednom teste zimakov v auto motor und sport mali prave Matadory suverenne najlepsie vlastnosti pri aquaplaningu. To asi o niecom svedci, alebo nie? -
« Re: Abase je levnější
Sice nemám s firmou ABASE žádné zkušenosti, ale přístup e-pneu při vyřízení mé objednávky zimních pneu byl výborný. A to v době, kdy je oficiálně ještě ani neprodávali. Snad i proto za lepší cenu, než je současná. Ještě kdyby mi tak výhodně nabídli alu disky pro manželčinu Lagunu, byla by spokojenost stoprocentní.