Pneumatiky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

07.11.02  13:49

« DUNLOP SP 9000

Ma nekdo zkusenosti se zimnimi DUNLOPY?
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.02  20:52

« Re: to a

Co radíš?
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.02  16:16

« Re: to dabel

Tak to asi nevyslo :((( Hm, aj majster tesar sa utne a toto je teda asi pripad aj tohto Michelinu. Este, ze som mal tie Alpiny, posledna zima bola hodne kruta ;)
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.02  16:14

« to dabel

Určitě ne. Naopak, Pilot alpin se dělá i v 18".
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.02  16:08

Je to urcite mozne. Nie je to nejaky vybehovy typ, ktory udrzuju ako "low-end" pneu?
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.02  16:07

« to dabel

Ne tak moc v trakci (i když 20Vt měla EDS, kteroužto ale při aktivaci poznám podle chrastivého zvuku) a hlavně v brždění. Myslím, že mnoho indícií ukazuje, že Pilot ALpin se prostě nepovedl...
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.02  16:02

Secko OK ;)) Hm, tak potom mohol hrat fakt rolu rozdiel v podvozku. Tazko povedat.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.02  16:00

« to dabel

Jsem to tam já vůl nenapsal... To měl ještě Lagunu 2.0!
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.02  15:58

Hm ale pokial viem, tak Tvoj tatko ma tiez Octavku trubo, alebo nie? Tak potom to muselo byt kvalitou pneu ;)
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.02  15:52

« to dabel

Pak je vše jasné. Viz má zkušenost. Jednu zimu jsem měl já na nebožce 20V turbooctavii právě 205/60R15 Alpin a tatík souběžně 195/55R15 Pilot Alpin. Byl to rozdíl ve všech směrech. Na suchu, mokru i sněhu byl Alpin lepší. Vzorek byl při tom u obou aut 9mm - nový. Vím, že nejde porovnávat pneu na rozdílných autech, ale stejně...
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.02  15:43

Boli to Alpin, Alpin 2 tusim este neboli (?). Bola to vyborna kupa aj cenovo a tak som nevahal. Tento rok to bolo trosku horsie lebo mam silne gynekologicky rozmer (165R13), v ktorom lepsie pneu vobec nerobia a tak som musel vyberat z druhotriednych :((
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.02  15:41

« to dabel

Měls Michelin Alpin nebo Pilot Alpin? Piloty jsou na pytel, ale "jen" Alpin a hlavně Alpiny 2 jsou dost dobré!

BTW, já volil na své auto Blizaaky LM-22, protože byly první. ;o) Výtečné ve všech disciplínách. Lehce horší na příčný akvaplaning, ale jinak jsou ve srovnání s MP58 zcela jinde.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.02  15:28

Yep, that's right. Predposledne skocili, lebo boli uplne na ... na snehu. Do hor sa ale moje auticko nedostane, pri 90% posolenej dialnici a 10% posolenom meste som zvolil radsej spickovy aqaplaning ;) Inak tie Micheliny minulu zimu nemali chybu, tie mozem len odporucit ;))
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.02  13:50

« to dabel

O nečem svědčí, že v uvedeném testu byly Matadory předposlední (9/10) ;o)

Neměl jsem je nikdy a nikdy si je nekoupím. Na to znám příliš mnoho lidí, co je kvůli nízké ceně mají a pak se diví, jak mi to na konkurenčních, které jsou ovšem čistě náhodou na opačné straně tabulky s výsledky testů, drží a brzdí :o)))
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.02  13:47

« to benzíňák

Taky na ně nedám dopustit. Proto jsem u nich objednal pneu za víc než 100tisíc.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.02  08:40

Huf: Mal si uz niekedy Matador, alebo si len pocul (sorry, Tvoj obvykly argument ;))? Mam teraz nove zimne Matadory a po 3000km som s nimi zatial spokojny. Testoval som "kriticke brzdenie" na vode a boli bez problemov. Aha, minulu zimu som mal Micheliny ;) Hm a v poslednom teste zimakov v auto motor und sport mali prave Matadory suverenne najlepsie vlastnosti pri aquaplaningu. To asi o niecom svedci, alebo nie?
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.02  08:29

« Re: Abase je levnější

Sice nemám s firmou ABASE žádné zkušenosti, ale přístup e-pneu při vyřízení mé objednávky zimních pneu byl výborný. A to v době, kdy je oficiálně ještě ani neprodávali. Snad i proto za lepší cenu, než je současná. Ještě kdyby mi tak výhodně nabídli alu disky pro manželčinu Lagunu, byla by spokojenost stoprocentní.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.11.02  23:09

Tak mne pouč jájsembybral nakone Good Year 6 yUltra grip jako kompromis.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.11.02  21:56

« to a

Jsi blbeček. Ani Barum ani Matador nejsou rozumná volba. Jsou zde jiní výrobci o 10-20% dražší a nesrovnatelně lepší.
  • 00 Reagovat !

foto

05.11.02  20:38

« Barum nebo Matador

Jsou to poměrně kvalitní pneu za rozumnou cenu.
    CO koupit v rozměru 175/70(65) R14 84 rychlost alespoň 180 km/h. Barum nebo Matador?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…