Pneumatiky
« Dunlop WS M3
Cau, dlouho jsem tu nebyl a než proberu staré příspěvky jen se zastavím u Dunlopek Winter Sport M3. Taky jsem hledal co je lepší, zda tyhle nebo UG6, Blizzaky atd. Nakonec jsem koupil Dunlopky, uz mám na nich 2.000km a jsem docela spokojen, jednou jsem si diky nim dokonce nenabil hubu (na mokru). Jsou trochu hlučnější (aspon proti mým letním, ale drží skvěle. Ale jestli nejsou už ted jiné, lepší pneu, to si netroufám říci. V testech ale taky docela dobře dopadaly Continentalky, tuším 790 (ted z hlavy nevím to označení, takový ty nesymetrický). Ale To Dabel - uvidíš sám, myslím však že jsi neprohloupil. -
« Re: to dabel
Huf: OK ;)) TO len aby rec nestala.
Btw aky je Tvoj a aj ostatnych nazor na Dunlop Wintersport 3? Prave som spravil zmenu vo vozovom parku a predajca mi na ne spravil relativne dobru cenu aj s novymi plechacmi (185/65 R15 aj s 5-dierovymi diskami za 480EUR). Tvrdil, ze su to "Testsieger" ;)) a pre Mazdu 626 najvhodnejsie. Mam mu verit? -
« Re: to schvaleni
Pro spravne SNOBAKY, co se chteji chlubit, ze NA TO MAJI, by asi byla dobra rada 225/35R19, ty stoji od 9718 az po 12020 za kus (ceny EPNEU - asi VELMI slusne, takze normalne o dost vice).
Jen me tak napada, co jsem to probiral, jak asi dopadnete pri dopravni nehode s cimkoliv jinym, nez zapsanym v TP? Pokud bude nekdo mrtvy, pujdete pravdepodobne sedet, a bude jedno, ze skutecnou pricinou bylo neco uplne jineho.
Videl jsem hav., 2 Oktavky se srazily pri 100km/h (v teto rychlosti se zasekl tacho a nekdo to vyfotil. Oktavky mely airbag, nikomu se nic nestalo (vnitrek nehnuty), predek neopravitelny, a pricinou byl S100, co vjizdel z vedlejsi silnice. Jenze zavinil to Octavka, jel min. 180 (bylo tam tusim 60km/h - cedule byla na fotce:-), kdyz jeste po 100 metrech se srazil ve 100km/h.
Kdykoliv se neco stane, tak se to hodi na nekoho, kdo cokoliv porusil. To se asi bude tykat i obycejne 17" na noRS Octavii. Co myslite, stoji to za to nebo jake mate zkusenosti? -
« Re: to Hul
Koukal jsem se na ceny a za 5500 Kc jsou jak 225/40R18, tak i 205/55R16 (ty jsou i za 4500) takze zas az takovej snobismus to nebude, ale unika mi vyznam 225/40R18, snad esteticky? Tak predvadet se nechci, naopak, chci obycejne radove auto.
To bude asi silne nekomfortni jizda, prip. muze se nekdo podelit o zkusenosti s 225/40R18? -
Lubos.1 28.11.02 17:53
« Re: to PETR
HUFNAGL>
Teraz neviem, ci si robis srandu alebo si vazne taky primitiv. Preco do kazdeho fora strkas svoju debilnu vytunovanu Fabiu? Si vazne uz smiesny.
Bzdy ked vidim Fabiu s tuningom, je to vacsinou verzia 'Clasic', ma to motor 1,4 8V, vyfuk ako moja hlava, skoro ziadne gumy, folie,... atd. Vyzera to smiesne. To nie je spravne auto na tuning.
A keby si ty nebol tiez 'šetřílek', tak si kupis nejake poriadne auto a nie lacny * a potom sa snazis tunovat. -
« to PETR
BTW, 16" na oktávce jsou suchařina. 225/40R18 je ten správný rozměr, ale Ty asi nemáš tolik peněz na pneu, že? ;o)
Já teda nevím, ale lidé, co pořád nad něčím tak špekulují a snaží se na vše vyzrát, bývají i bohatí. Proč jsi Ty pořád takový šetřílek?
A nezkoušej sem předhazovat mou Fabii. Za A byla dražší než Tvá ochcávka, za B bych Ti stejně na okrskách lehce ujel a za C už jí pomalu ale jistě zvoní hrana ;o)