Pneumatiky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
"-- skrytý --" 24.01.03 01:43
« Re: 205/55 R16
mezi špičku v tomto rozměru patří:
BRIDGESTONE Potenza RE720 (kapánek hlučnější)
BRIDGESTONE Potenza S-03 PP (ryze sportovní)
CONTINENTAL Premium Contact
CONTINENTAL Sport Contact 2 (ryze sportovní)
DUNLOP SP Sport 9000
GOODYEAR Eagle F1 GS-D3 (ryze sportovní)
MICHELIN Pilot Sport (ryze sportovní)
PIRELLI PZERO ROSSO As.(ryze sportovní)
a další...
jako nejlepší poměr výkon/cena bych asi uvedl:
FIRESTONE SZ-40 V
CONTINENTAL Premium Contact H
BRIDGESTONE Potenza RE720 H
PS: nějak nám tu to diskusní téma "zamrzlo"? -
« Re: ABS
No Škodovka se vybarvuje protože si moc o sobě myslela. Ted zjištuje že lidi jsou prostě na prachy, tak ted v panice zkouší některé kroky. Nicméně místo toho aby dělala věci smysluplně, tak tu máme 20 akčních modelů. Dá se vůbec koupit nějaký neakční ? :-) Ale ceny jsou pořád moc nahoře, nebo respektivě ceny za samotné auto ok, ale ať to proboha lépe vybavují... -
« Re: to Flavio
Ta citlivost ABS mě překvapila u Fabie (1.4 něco červené) Když to srovnám s auty které mají ABS, tedy Cadillac pravda ten je někde jinde co do generace ABS a 607. Tak ABS se u Fabie spouští za okolnotí kdy jsou na silnici drobné nerovnosti a to zejména příčné. Například varhánky na asfaltu. Ani se nemusí brzdit nějak na krev. Podle mě se ABS spustí díky "nadskočení" jednoho z kol. Je to velmi nepříjemné, protože se automaticky prodlužuje brzdná dráha při stejném stisku pedálu. Zvláště když se dobržuje za někoho... chce to s tím počítat. Podle mě by delší promlka mezi zablokováním a aktivací ABS nebyla nějak na škodu. Je nastaneno řekněme moc "uživatelsky"
U Cadillaca se mi nikdy nic takového nestalo. A auto se zdá že je bez ABS. Anti-lock se spustí až zakvičí gumy. Prostě pokvíknou a pak už cvaká. ABS je tam od uff jak se to jmenuje. Wanco tak nějak. Bosch to není. U 607 tolik praxe nemám nicméně řekl bych, že se nezdá tak citlivě nastavený jako u Fabie. Nevím tedy jak je to se Superbem, s Octávka se mi zdá také ok vyladěna. tak nevím. Jestli je ve Fabii něco novějšího co se chová jinak, nebo jestli je to schválně aby si zákazník za ty prachy užil :-)

BTW, tento rozměr budu na jaře taky kupovat (na tatova Laurinka). Buď vezmu taky Turanzy, nebo CPC a nebo GY NCT 5.