Pneumatiky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: 205/55 R16
Takze co bude v sezone 2003 nejlepsi pneu na 205/55R16? Ja bzch se priklonil k Sport Contact 2, resp. preferoval bych nejake tiche a aby vydrzely alespon 15000 km pri strednim zatizeni. Cituji s predchoyiho prispevku a vitam dalsi nazory
BRIDGESTONE Potenza RE720 (kapánek hlučnější)
BRIDGESTONE Potenza S-03 PP (ryze sportovní)
CONTINENTAL Premium Contact
CONTINENTAL Sport Contact 2 (ryze sportovní)
DUNLOP SP Sport 9000
GOODYEAR Eagle F1 GS-D3 (ryze sportovní)
MICHELIN Pilot Sport (ryze sportovní)
PIRELLI PZERO ROSSO As.(ryze sportovní)
a další...
jako nejlepší poměr výkon/cena bych asi uvedl:
FIRESTONE SZ-40 V
CONTINENTAL Premium Contact H
BRIDGESTONE Potenza RE720 H -
« Výběr pneu
S příchodem jara mě čeká výměna obutí na Laguně a já pomalu zvažuji jaké gumy na ni obuji. Jedná se o rozměr 225/45 R17. Chtěl bych si pořídit opravdu kvalitní gumy a tak víceméně vybírám mezi S-03 PP, SportContact 2, SP Sport 9000, Eagle F1 GS-D3, P7000, PZero Rosso. Vzhledem k tomu, že Lagunu mám na normální ježdění a ne na závodění, tak od nich požaduji jistou dávku komfortu. Nechci mít díky pneu z auta žádný „kostitřas“ ani „hučák“. Chci prostě pneu s vyváženýma vlastnostma ve všech směrech. Hodně mě lákají ty Potenzy, ale mám obavu, že budou extrémně tvrdé a tedy nejméně pohodlné. Poradí mi v tomto někdo? -
« to TAN
Na S02 jsem najel tak 17tisíc. To je ale má obvyklá kilometráž, tak se neděs. V zatáčkách jim dávám nehorázně (naproti tomu nikdy nehrabu, to je potupné) :o)))
Pokud jezdíš normálně, tak udělají i 30.
Pokud ale preferuješ kilometrový výkon před jízdními vlastnostmi, nekupuj Potenzy. Potenzy jsou pneu pro blázny, jako jsem třeba já. Drží jako prase. Fakt.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!