Pneumatiky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

04.02.03  20:28

« schvalene

Pokud ma nekdo zajem, mam nekde oficialni tabulku pneu (i plechacu a alu) schvalenych na vsechny modely Octavie do r. 2003.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.02.03  20:27

« Re: 205/55 R16

Takze co bude v sezone 2003 nejlepsi pneu na 205/55R16? Ja bzch se priklonil k Sport Contact 2, resp. preferoval bych nejake tiche a aby vydrzely alespon 15000 km pri strednim zatizeni. Cituji s predchoyiho prispevku a vitam dalsi nazory

BRIDGESTONE Potenza RE720 (kapánek hlučnější)
    BRIDGESTONE Potenza S-03 PP (ryze sportovní)
    CONTINENTAL Premium Contact
    CONTINENTAL Sport Contact 2 (ryze sportovní)
    DUNLOP SP Sport 9000
    GOODYEAR Eagle F1 GS-D3 (ryze sportovní)
    MICHELIN Pilot Sport (ryze sportovní)
    PIRELLI PZERO ROSSO As.(ryze sportovní)
    a další...

jako nejlepší poměr výkon/cena bych asi uvedl:
    FIRESTONE SZ-40 V
    CONTINENTAL Premium Contact H
    BRIDGESTONE Potenza RE720 H

• « 00 Reagovat !

foto

04.02.03  19:11

« to TAN

Turanza (ER30?) Tě neuspokojila? Pak vyber kteroukoliv pneu vyjmenovanou níže Flaviem. Osobně bych to maximálně okleštil na SP9000, CSC2 a nejlépe Potenzu S03. S03-PP bude asi nejlepší konfekční pneu na celém světě (zní to hloupě, ale fakt) ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto

04.02.03  18:37

« HUFNAGL

Jakou mě doporučíš značku pneu,jak píšeme níže mám Turanzu 205-55R16?Asi ve stejné ceně,ale kvalitnější?
  • 00 Reagovat !

foto

04.02.03  15:00

« Výběr pneu

S příchodem jara mě čeká výměna obutí na Laguně a já pomalu zvažuji jaké gumy na ni obuji. Jedná se o rozměr 225/45 R17. Chtěl bych si pořídit opravdu kvalitní gumy a tak víceméně vybírám mezi S-03 PP, SportContact 2, SP Sport 9000, Eagle F1 GS-D3, P7000, PZero Rosso. Vzhledem k tomu, že Lagunu mám na normální ježdění a ne na závodění, tak od nich požaduji jistou dávku komfortu. Nechci mít díky pneu z auta žádný „kostitřas“ ani „hučák“. Chci prostě pneu s vyváženýma vlastnostma ve všech směrech. Hodně mě lákají ty Potenzy, ale mám obavu, že budou extrémně tvrdé a tedy nejméně pohodlné. Poradí mi v tomto někdo?
  • « 00 Reagovat !

foto

30.01.03  13:54

« to STAVROS

Tak se mi líbíš!
  • « 00 Reagovat !

foto

30.01.03  13:23

« Re: to STAVROS

to Huf: asi to vemu snad to nebude jako na trakari
  • « 00 Reagovat !

foto

30.01.03  13:19

« to STAVROS

Nestalo. Slalom mě baví :o)

Já kupuju 17" pneu kolem 20-22 tisíc Kč za sadu (u e-pneu)
  • « 00 Reagovat !

foto

30.01.03  13:03

« Re: to STAVROS

to Huf: nestalo se ti nekdy, ze bys spadnul nekde do diry a prorazil gumu a rafek? Uz ted je tady na silnici tolik der, ze potom ten komfort bude strasnej. Jeste se rozmejslim. Za kolik kupujes ty 17 - tky?
  • « 00 Reagovat !

foto

30.01.03  12:37

« to STAVROS

Jasně! Ber to. Ser na kilometrovou výdrž (možná bude o 20% nižší). Bude to vypadat o dost líp! Komfort mírně nižší, jízdní vlastnosti o dost lepší.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.01.03  11:56

« to HUF

to Huf a e-pneu: dostal jsem nabidku vymenit hlinikova kola na M6 205/55/16 B Turanza za hliniky 215/45/17 B Potenza za doplatek 10 000. Mam to vzit? Co komfort? Kilometrova vydrz atd..
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.01.03  00:00

« to HUF

Hufe, prosím tě, zkus napsat radši mail kolegům na "objednavky"-oni ti rádi poradí...
  • « 00 Reagovat !

foto

29.01.03  23:48

« to e-pneu

Ty Vámi vyjmenované kola jsou v rozporu s webem www.azev.com - tam jsou na coupé v 8,5x18" A,C,E,M, přičemž A není na pětiválec 20V turbo (4pístky Brembo). Jinými slovy, typ M (ten se mi právě líbí) je na tom jak?
  • « 00 Reagovat !

foto

29.01.03  11:49

« to e-pneu

Když už jste v tom... Dělají se Ty azevy A na coupé i v 8 nebo 8,5 x17"?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.01.03  03:00

« to HUF - ad 18" alu

na Fiat Coupe v dané rozteči se dělá:

8,5x18 ET30 AZEV typ A, AS, C, E, LS - ostatní info/dodání/specialní ceny zase jako vždy na mailu...
  • « 00 Reagovat !

foto

27.01.03  11:39

« Re: to TAN

Dík za uklidnění,ale i já někdy pašákovy(160k)šlápnu na krk.Turanza mě vyhovuje,ale stejně vydržely málo.Dík
  • « 00 Reagovat !

foto

27.01.03  11:29

« to TAN

Na S02 jsem najel tak 17tisíc. To je ale má obvyklá kilometráž, tak se neděs. V zatáčkách jim dávám nehorázně (naproti tomu nikdy nehrabu, to je potupné) :o)))

Pokud jezdíš normálně, tak udělají i 30.

Pokud ale preferuješ kilometrový výkon před jízdními vlastnostmi, nekupuj Potenzy. Potenzy jsou pneu pro blázny, jako jsem třeba já. Drží jako prase. Fakt.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.01.03  11:22

« Re: to TAN

HUFNAGL-kolik v průměru na nich ujedeš,není 25000km málo?Na jaře je strčím dozadu a uvidíme kolik vydrží.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.01.03  11:20

« to pikachu 2

Jo, je to ona.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.01.03  11:20

« to pikachu

Bohužel ještě ne. Napřed musím vysondovat, kolik to mé auto stoji na trhu. Nechci na tom moc stratit. To by mi bylo líto a kazilo by mi to radost z coupátka.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…