Pneumatiky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: Výběr pneu
To Flavio: Když preferujete komfort a nechcete "kostitřas", pak nechápu, proč jste volil 17" kola s profilem 45%. Před koupí Laguny jsme s manželkou vyzkoušeli obě verze (i 16" s 55%) a jednoznačně se rozhodli pro pohodlí - tedy 55%. Jistě, 17" jsou efektnější, jenže nám už tak nejde o to dělat na někoho dojem, spíš preferujeme klid a pohodlí. A na to jsou nejvhodnější Micheliny Pilot Primacy. Mimořádně pohodlné a tiché. Myslím, že se dělají i ve Vašem rozměru 225/45-17. Ano, cena je vyšší, ale odpovídá kvalitě. P.S. Ať Vám Lagunka slouží! -
« Re: 205/55 R16
Takze co bude v sezone 2003 nejlepsi pneu na 205/55R16? Ja bzch se priklonil k Sport Contact 2, resp. preferoval bych nejake tiche a aby vydrzely alespon 15000 km pri strednim zatizeni. Cituji s predchoyiho prispevku a vitam dalsi nazory
BRIDGESTONE Potenza RE720 (kapánek hlučnější)
BRIDGESTONE Potenza S-03 PP (ryze sportovní)
CONTINENTAL Premium Contact
CONTINENTAL Sport Contact 2 (ryze sportovní)
DUNLOP SP Sport 9000
GOODYEAR Eagle F1 GS-D3 (ryze sportovní)
MICHELIN Pilot Sport (ryze sportovní)
PIRELLI PZERO ROSSO As.(ryze sportovní)
a další...
jako nejlepší poměr výkon/cena bych asi uvedl:
FIRESTONE SZ-40 V
CONTINENTAL Premium Contact H
BRIDGESTONE Potenza RE720 H -
« Výběr pneu
S příchodem jara mě čeká výměna obutí na Laguně a já pomalu zvažuji jaké gumy na ni obuji. Jedná se o rozměr 225/45 R17. Chtěl bych si pořídit opravdu kvalitní gumy a tak víceméně vybírám mezi S-03 PP, SportContact 2, SP Sport 9000, Eagle F1 GS-D3, P7000, PZero Rosso. Vzhledem k tomu, že Lagunu mám na normální ježdění a ne na závodění, tak od nich požaduji jistou dávku komfortu. Nechci mít díky pneu z auta žádný „kostitřas“ ani „hučák“. Chci prostě pneu s vyváženýma vlastnostma ve všech směrech. Hodně mě lákají ty Potenzy, ale mám obavu, že budou extrémně tvrdé a tedy nejméně pohodlné. Poradí mi v tomto někdo?
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Vem S03. Pokud chceš za každou cenu jinou značku, jdi do Conti CSC2. Já kupříkladu na tatovo auto budu na jaře obouvat GoodYear NCT 5. Neznám je a zajímají mně. On taky potřebuje spíš komfort, než sportovní vlatnosti. Pro tento účel by měly být akorát.