Pneumatiky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
"-- skrytý --" 12.03.03 18:21
« novinky
tak přibylo několik odkazů na nové testy letních pneumatik pro rok 2003 - ADAC, OAMTC, AUTOBILD, AUTOCAR
nabízíme nové značky alu ráfků - ALESSIO, PROLINE, AEZ, ENZO, DOTZ
připravujeme též "lehký update" webu pro rychlejší načítání a snazší orientaci (snad již koncem března) -
"-- skrytý --" 12.03.03 10:47
« Re: AL ráfky
Zrejme to xces dat na fabiu... ja som kupil alu 7Jx15, tie drzia spolu s predpisanymi pneu 195/50R15 omnoho lepsie ako uzsie 6Jx15. ET co mas uvedene v TP plati pre plechace, moje alu maju ET 35mm, zrejme ine ET ani nezozenies na 15" alu pre fabiu.. dalsie rozmery pre fabiu su 5x100. pozri si aplikacnu tabulku na www.e-pneu.cz -
« AL ráfky
Poradí mi někdo s volbou AL ráfků? Jezdím na plecháčích, pneu 185/60 R14. Chtěl bych osadit 15´. TP říká že 5,5Jx15 45mm, 6Jx15 45mm. A nyní dotaz. Jaké pneu - tedy rozměr? Kde sehnat starší Al ráfky a na co si dát při koupi pozor, co ověřit apod. ??? Už jsem hledal v inzerátech ale nevím jak je specifikovaná rozteč mezi dírami?
Děkuji -
« to xjirka
CSC2 měl na laurinovi tata. Já jezdil na SP9000 a navíc v jiném rozměru. Nemůžu srovnávat. A lepší nejsou. Snad jen Bridgestone Potenza S03-PP. Podle toho v této kategorii moc nevymyslíš. Vem CSC2 a budeš spokojen. Vem SP9000 a budeš taky spokojen.
BTW, teď jsme v 225/45R17 obouvali kámošovi oktávku na Falken ZIEX 512 a jsou vzhledem k ceně velmi překvapivě dobré. Sám jsem si je koupil do zásoby na Fabku. -
« to HUF
Chtěl jsem tě poprosit o srovnání (předpokládám, že jsi jezdil s oběmi)-která má jaké klady/zápory-jak je to třebas s km výdrží-ta CSC2 bude asi ubývat rychleji, že? případně, zda tě napadají lepší pneumatiky-v podobné ceně jsou ale jen Firestone SZ40, Falken 451 a Pirelli P6000, což předpokládám nebude lepší neš níže zmiňované?