Pneumatiky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

18.03.03  14:40

« zavazi

má nekdo zkusenosti s vyvažováním liťáků? jaký závaží? lepený? nemá někdo tip na dobrý pneuservis v Praze kde dokáží vyvážit kola jen se zavažím na zadní straně? dík
  • « 00 Reagovat !

foto

18.03.03  11:42

« Re: to patron

tak díky za tipy :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

17.03.03  22:20

« to patron

SP Sport 200 už je stará a výběhová. V globálu asi neuděláš osudovou chybu, ale CPC je prostě fakt dobrá. Včera jsem je dal na tatova Laurina 20V turbo. Trochu jsem to projel a můžu říct, že drží super. Na 205/55R16W až moc.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.03.03  19:56

« Re: to novak

Jak tak projíždím e-obchody, co takhle NOKIAN NRVi, nebo DUNLOP SP Sport 200 nebo PIRELLI P6000, a nebo raději zůstat u CPC???
  • « 00 Reagovat !

foto

17.03.03  19:19

« Re: to novak

fajn, takže CPC je guma v podstatě dobrá, tichá, cenově dostupná. Kdyby však v rozhodovacích podmínkách byl i kilometrový výkon gumy tak by volbou bylo co?? Pirelli, Michelin??? Nebo snad nová Matadorka MP42? :-))) Díky za tipy :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

16.03.03  14:18

« to novak

Právě jsem obouval tatovo auto (taky nezávodník, tíchá pneu, ale bez nároku na výdrž) a volil jsem CPC v rozměru 205/55R16W
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.03.03  12:29

« Re: CPC ???

mám taky takové info. Hufe, prosím poraď obutí na Octávku pro nezávodníka. Požadavek: tichá pneu s vysokým km výkonem. Díky
  • « 00 Reagovat !

foto

16.03.03  10:42

« CPC ???

nemáte zkušenosti s kilometrovým výkonem CPC??? v pneuservisech říkali, že díky rozšiřování přítlaku gumy při brždění enormně rychle gumy odcházejí :-( jak to vlastně s nimi je? nerad bych si pořizoval něco, co by po 20 tis. šlo do kytek :)
  • « 00 Reagovat !

foto

13.03.03  21:49

« to xjirka

SZ40 už se nedělají. F1 GSD3 je novinka. Neznám, ale přesto bych si byl celkem jist, že bude super. Toyo za málo peněz (podle rozměru - někdy ano, někdy ne) nadprůměr muziky. Falken (znám ZIEX 512, ne FK 451) za ještě míň peněz ještě víc muziky, než Toyo. Toyo dopadla dobře v testu Gutefahrt, ale já odobně bych je ze svých zkušeností moc neglorifikoval. Je sice 100x lepší než Bravury, ale pořád to není CSC2 nebo tak.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.03.03  21:45

« to xtra

Přilnavost bude lepší, odezva na volant (podle typu pneu) mírně horší, riziko průrazu o jámu stále minimální. Spíš měkčí pneu lépe vytlumí ráz a nepoškodíš alu.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.03.03  19:04

« to HUF

anebo co trebas jeste GY Eagle F1 GSD3, TOYO Proxes T1-S, FALKEN 451 nebo FIRESTONE SZ40?
  • « 00 Reagovat !

foto

13.03.03  15:57

« Re: to xtra

Ta tabulka huštění je aspoň 3 roky stará...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.03.03  15:03

« to xtra

tabulka pro doporucene husteni pneu je tady:

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

13.03.03  14:09

OK ale este mi neda jedna teoreticka otazka. Znizim tlak z 3.0 na 2.3 tym padom bude guma maksia, bude mat lepsiu prilnavost k vozovke na strane druhej ked vbehnem do nejakej jamy (ktorych je u nas po zime ako maku) tak je vacsie riziko poskodenia alu disku nie?
  • « 00 Reagovat !

foto

13.03.03  13:53

Huf: není to moc, já mám na E30 v dízlu 2.0 P a 2.2 Z na 205/55R15. Na 195/65R14 píšou 1.8 a 2.0.
    A ten motor je asi větší?
  • « 00 Reagovat !

foto

13.03.03  12:50

« to xtra

Tak 2.3 P a 2.2 Z
  • « 00 Reagovat !

foto

13.03.03  12:22

« to huf

motor mam v tomto Pole 1.2 40kW

vcera som to bol akurat zmerat na benzinke a urcite viem ze to tam meria dobre, pretoze tam chodim aj s druhym Polom TDi a vzdy bez problemov

mam to sfunknut alebo ako? ten motor je zas oproti TDi velmi lahky, takze by som to mohol mat snad nahustene rovnako predok aj zadok.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.03.03  12:11

« Re: CPC nersus CEC3

Nemá. V tomto rozměru ber CPC.
  • 00 Reagovat !

foto

13.03.03  11:30

« CPC nersus CEC3

netušíte, jak je na tom s kilometrovým výkonem CEC3 ve srovnání s CPC? Má vůbec smysl nad tou novinkou přemýšlet? jde o obutí 195/65R15 91H(V)
  • « 00 Reagovat !

foto

13.03.03  08:16

« to xtra

A motor? V každém případě je 3atm moc a 1.9 málo. Já na Fabce mám 2,5 předek a 2,2 zadek.

Pozn.: Sám jsem v tom měl dřív bordel, ale musím Tě poopravit. Buď 1,9atm nebo 190kPa. Ne 1.9kPa.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…