Pneumatiky
« to xjirka
SZ40 už se nedělají. F1 GSD3 je novinka. Neznám, ale přesto bych si byl celkem jist, že bude super. Toyo za málo peněz (podle rozměru - někdy ano, někdy ne) nadprůměr muziky. Falken (znám ZIEX 512, ne FK 451) za ještě míň peněz ještě víc muziky, než Toyo. Toyo dopadla dobře v testu Gutefahrt, ale já odobně bych je ze svých zkušeností moc neglorifikoval. Je sice 100x lepší než Bravury, ale pořád to není CSC2 nebo tak. -
« Re: to xtra
OK ale este mi neda jedna teoreticka otazka. Znizim tlak z 3.0 na 2.3 tym padom bude guma maksia, bude mat lepsiu prilnavost k vozovke na strane druhej ked vbehnem do nejakej jamy (ktorych je u nas po zime ako maku) tak je vacsie riziko poskodenia alu disku nie? -
« to huf
motor mam v tomto Pole 1.2 40kW
vcera som to bol akurat zmerat na benzinke a urcite viem ze to tam meria dobre, pretoze tam chodim aj s druhym Polom TDi a vzdy bez problemov
mam to sfunknut alebo ako? ten motor je zas oproti TDi velmi lahky, takze by som to mohol mat snad nahustene rovnako predok aj zadok.