Pneumatiky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.03.03  16:10

« Re: to Mitsi

To se mi ale ulevilo! PS: Nic ve zlém, občas je přece třeba zažertovat...
  • « 00 Reagovat !

foto

27.03.03  15:51

« to Mitsi

Ale vystačí. Možná proto mám již zakoupenu náhradní sadu pneu v rozměru 205/40R17W RF :o)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.03.03  12:16

« Pneu na Mitsubishi Lancer EVO VII

Vzkaz pro Hufa: "Myšák" EVO VII "vystačí" s 235/45/ZR17 (Yokohama - typ jsem si nezapamatoval). Jak to, že Tvoje Fabka "nevystačí" s něčím "banálnějším", než na čem ji máš (v létě) obutou?
  • « 00 Reagovat !

foto

27.03.03  11:25

« Re: Goodyear alebo Dunlop?

Aquaplaning je silny argument. Rozdiel oproti Dunlopom je cca. 200Sk/kus (55 vs. 60EUR za kus), takze v podstate zanedbatelne. Objednam mu teda Goodyeary. Este raz dakujem!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.03.03  11:08

není zač - Ventury jsou jedny z nejlepších na vodě (aquaplaning)!
  • « 00 Reagovat !

foto

27.03.03  11:02

Dakujem za cennu radu.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.03.03  10:58

GY Ventura je o kategorii výše - tzn.doporučuji GY!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.03.03  10:56

« to TAN - 205/55 R16

copak jste potřeboval? mohu ještě s něčím poradit?
  • « 00 Reagovat !

foto

27.03.03  10:53

... alebo este Fulda Carat Attiro?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.03.03  10:50

« to Stavros

S0-3 opravdu ubývají dost rychle, ostatně jako všechny sportovní pneumatiky (možná tak Michelin je na tom trochu líp, ale na úkor jízdních vlastností)!...20tis.odpovídá opravdu hodně silnému autu...vše záleží na tom, jak budete jezdit (brzdit/rozjezdy atd.)
  • 00 Reagovat !

foto

27.03.03  10:49

« Goodyear alebo Dunlop?

Kamarat sa prave rozhoduje o kupi letnakov v rozmere 187/70R14H. V najuzsom vybere sa ocitli Goodyear Ventura a Dunlop SP300E. Ktore by ste mu odporucili?
  • « 00 Reagovat !

foto

27.03.03  08:42

« Re: to TAN - 205/55 R16

to e-pneu: jestli jsem to dobre pochopil tak Bridge. Potenza / ktere mam / nebudou s kilometrovym vykonem nic moc? Kolik tak mam pocitat? Znamy ma MB ML AMG a ma tam rozmer 295/35/R19 no a vydrzi tak 20 tis. km. Ja jenom doufam kdyz ma moje auto vykon co jeho motorek ke steracum tak to bude aspon 40 tis., ne? Muj rozmer je 215/45/17.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.03.03  17:23

Ještě jednou děkuji za radu!!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.03.03  16:54

anebo ještě jedna varianta-volit trošku "levnější" pneu a častěji přezouvat (při zachování kvalitních jízdních vlastností)-CONTINENTAL Premium Contact, FIRESTONE SZ-40 a možná ještě PIRELLI P6000 Powergy, SEMPERIT Direction Sport...nemohu si pomoci, ale opět jako nej.variantu (kompromis) bych navrhoval právě CONTINENTAL Premium Contact...reference Vám ostatně může potvrdit "Huf"
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.03.03  16:44

« to TAN - 205/55 R16

zvolit kompromis mezi jízdními vlastnostmi a km výkonem je velmi těžké - ve Vašem případě (VW Passat) bych ale vynechal ekonomické pneu (typu Br.Turanza/Dunlop2000) a pokud jde o km výkon, tak i japonské značky (Bridgestone, Firestone, Toyo)...ostatně jak jsem Vám říkal do telefonu...zkuste ještě kouknout na testy ADAC/OAMTC a vybrat nejlépe umístěné pneu, kt.mají nejmenší opotřebení (Ver-
    schleiß)...Conti Sport Contact je výběhový model (staré technologie)-nahradil jej model Conti Sport Contact 2 (ryze sportovní pneu-bohužel s nízkým km výkonem)...jako zajímavá se jeví i pneu Dunlop SP Sport 01, ale je to novinka, takže s ní zatím nikdo nemá zkušenosti (pouze testy)...s poměrně nízkým opotřebením vychází většinou Michelin (bohužel dost často špatně hodnocení v testech) a Pirelli (nesportovní dezény, tzn.ne P Zera)...relativně nízké opotřebení má také Dunlop SP9000 a nejhůř na tom není ani Conti Premium Contact (u těchto pneu je už ale kladen větší důraz na jízdní vlastnosti)...tzn.když vyberete pneu ze střední kategorie (ne ekonomické, ne sportovní), tak budete spokojen
  • « 00 Reagovat !

foto

26.03.03  16:26

« e-pneu

psal jsem vám níže.TAN
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.03.03  16:12

« Re: Ruzna sirka pneu na voze

zaleží na jakém voze, např.BMW/Mercedes/Porsche a jiní toto právě kombinují...základem by měl být ale o tomto záznam v TP!
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.03.03  15:47

« na Octávku

tak jsem vybral pro svou 4x4 Bidgestone B330 EVO RF. Hufe máš nějaké info o těchto pneu? Preference jsou jasné ticho a aspoň 40kkm. Dík
  • « 00 Reagovat !

foto

26.03.03  14:15

« Re: nové testy letních pneu pro rok 2003

Dobrý den,volal jsem vám na oběd.205/55R16 letní!-Continental premium contact -Dunlop SP sport 9000 ??A proč né třeba Dunlop 8000 nebo Conti sport contact?Je to horší než vybírat auto,aspoň pro mě.Jestli si uděláte na mě čas,tak děkuji za radu.
  • 00 Reagovat !

foto

26.03.03  12:13

« Ruzna sirka pneu na voze

Mohu legalne pouzivat na predni naprave jinou sirku pneu nez na zadni ? Nemohu nikde najit vyhlasku, ktera toto resi. Diky
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…