Pneumatiky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

09.04.03  14:10

« to TAN

Já už na něj seru dávno. Jen si občas neodpustím nějakou poznámku... ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto

09.04.03  14:03

« Re: to HUF

Už jsem to zde psal,zaždý pneuservis má jiný názor a doporučuje jinou značku!!Snad budu s CPC spokojen.Se ti divím,že se na Petra nevysereš.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.04.03  13:52

« Re: Ake pneu?

Dabel: zrovna to PDF jsem měl na mysli. Co se týče cen, nedokážu to porovnat s cenami v SK. Dobré ceny mají i na www.kkpneu.cz, ale nevím, zda zasílají na Slovensko. Ještě lepší ceny byly na www.pneuservis.abase.cz/dcmc/, ale teď mi ty jejich stránky nějak nechtějí fungovat.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.04.03  13:45

« to TAN

Ohledně hlučnosti nevím. CPC by měly být tiché víc. A ta nemožnost záměny SP9000 se mi jeví jako bobost.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.04.03  13:14

« Re: HUF

A jsou Dunlop 9000 hlučnější,jako CPC?Je to pravda,že Dunlop 9000 nejde měnit přední za zadní?Tvrdí to pneuservis TASY.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.04.03  11:55

« to TAN

Pokud mu v tom nebudu moc jezdit, tak věky :o)))

Ale vážně, minimálně 30.000km

Onehdy jsem v tom jel a můžu říct, že na tu balónovitost jsou dost fajn na řízení. Přilnavost taky super. Navíc moc nestojí.

Kdyby se dělali 215/40R17, tak jsi je dám na Fabku :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

09.04.03  11:50

« HUF

Tak co táta a CPC??Kolik předpokládáš,že mu vydrží?
  • « 00 Reagovat !

foto

09.04.03  09:30

Radimek: dobry link, hlavne jedno PDF je pekne, je tam take pekne zhrnutie skoro vsetkych letnych pneumatik. A hlavne som sa poucil, ze ER70 je "Bridgestone Turanza ER70". Dost ju tam chvalili ;)) On-line obchod mi ju ponuka za 64EUR kus, to je myslim dobra cena.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.04.03  09:18

Dakujem, idem tam mrknut.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.04.03  09:16

Dabel: podivej se na www.pneurevue.cz, jsou tam testy letních pneu a u jednotlivých typů píšou v čem pneu vyniká. Třeba si tam vybereš tu nejtišší.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.04.03  09:02

Radimek: ja mam vo velkom technicaku predpisane rozmery 185/65R14, 185/65R15 a 195/60R15. 185 mi na zimu pridu vhodnejsie ako 195, na leto su asi lepsie 195. Ja sa ale drzim radsej "zlatej strednej cesty". Inak modely 2000 a vyssie mali dokonca 195/60R16.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.04.03  07:04

Někde jsem četl dobrý test co se týče hlučnosti pneumatik, ale nemohu si vzpomenout kde. Budu přemýšlet.
    Překvapilo mne, že máš rozměr 185/65 R15. Já mám rozměr 195/60 R 15 na discích 6Jx15 a tak přemýšlím, zda jsem koupil dobrý rozměr zimních pneu (myslím ve vztahu k disku 6J). Letní gumy chci ještě širší 205/55 R15 nebo 205/50 R16,ale to záleží jaké seženu disky.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.04.03  22:29

« Re: news

e-pneu.cz: Design super, ale zase mi pod Operou nejdou vůbec některé nabídky na úvodní stránce. A to ty docela důležité jako pneumatiky nebo alu kola. Už jsme to jednou řešili, nechali jste nějaké znaky v JavaScriptu, které Explorer sežral, ale Opera ne. Díky.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.04.03  17:47

« Re: sněží a sněží a sněží...

Já jsem nepřezul a na letňákách jsem se málem nedostal z vrat (minimální kopeček). Na zimních bych to vůbec neřešil, je to fakt hroznej rozdíl. Mamině jsem auto ještě nepřezul, takže se mohla umlátit smíchy. Nepřezul jsem jí ho proto, že jsem ještě neměl obuté gumy na nových ráfkách, zakoupených na e-pneu. Ty ovšem došly promptně a tudíž díky, e-pneu!!!
  • 00 Reagovat !

foto

08.04.03  12:43

« Ake pneu?

Moje letnaky maju momentalne profil 4mm, tak o par mesiacov budem asi kupovat nove letne pneu. Rozmer je 185/65R15 (Mazda 626). Chcel by som co najtichsie pneumatiky s dobrymi vlastnostami na mokrej vozovke a dobrou zivotnostou. Pacia sa mi Bridgestone ER-70. Su pneu, ktore splnaju moje poziadavky lepsie? Dakujem za rady!
  • 00 Reagovat !

foto

08.04.03  11:58

« DAYTONA

Máte někdo zkušenost s pneu Daytona?Letní vzorek,
    dobrá cena,pěkně vypadaj.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.04.03  20:14

No, já jsem to přezout ještě nestih a ani toho nelituju ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.04.03  13:46

už jsem přezul zpět na zimní....(u nás se nedá jinak)
  • 00 Reagovat !

foto

07.04.03  12:45

« sněží a sněží a sněží...

to počasí je pěkně hustý-myslíte, že to má cenu ještě na tu chvilku přezouvat zpátky na zimní?
  • « 00 Reagovat !

foto

06.04.03  17:13

« Re: news

novy dizajn je BOMBA! ;o)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…