Pneumatiky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: pneu 205/55 R15V
e-pneu.cz: prosím o odbornou informaci. Koupil jsem pneumatiky NOKIAN NRVi a v pneuservisu mi obuli na levou i pravou stranu stejné. Nikde jsem nenašel, zda se NRVi vyrábějí levé a pravé. Na www.nokiantyres.cz uvádějí, že levé a pravé pneu se dělají pouze NRV. Nemáte zkušenost, zda jsou NRVi rozlišené na levé a pravé. Předem díky. -
« pneu 205/55 R15V
Potrebuji prezout ze zimnich, ale nevim na jaky! Do ted jsem jezdil na CEC a byl maximalne spokojenej, ale cenove mi prijdou porad jedny z nejdrazsich. Ve hre jsou jeste Conti Premium contact, ale v testech patri k prumeru a nebo Uniroyal Rallye 540, ktera jsou levnejsi v testu lepsi nez CPC!? -
"-- skrytý --" 23.04.03 19:53
« ad slevy
udělali jsme "zvýhodnění" (slevy) pro AHC členy díky skvělé spolupráci s "Pajou" a vypadá to, že se to "obrací proti nám"...proto nevylučujeme možnost, že slevy budou pouze množstevní, případně ještě "věrnostní" (a to po registraci, kt.zřejmě v nejbližší době zavedeme i na našich stránkách) => slevu pak přidělíme my (nikoliv zákazník) -
« Re: to Petr
TAK TAK.Nevím kde všichni přišli na to,že by mělo být všechno zadarmo.Viz. SMS z internetu,je to prostě nějaký produkt,který něco stojí a já si raději tedy zavolám než SMS něbo pošlu maila,který mi vyhovuje.SMSkuji dost okrajově,ale tipnu si,že hromadě lidí to vadí?Proč?Taky nepracujeme zadarmo... jak se říká "nechci slevu zadarmo" já ani nevím,že nějaká sleva po registraci v AHC je a přesto jsem u e-pneu nakoupil,protože cena není všechno!!! -
"-- skrytý --" 23.04.03 16:29
« to e-pneu: dík
8.4. mi dorazily B.Potenzy, chvíli jsem ještě užíval zimní sezony, teprv ted o víkendu jsem je obul. A natáčel prvních 500km. (zatím piánko aby se ojela separační vulkanizační vrstva). Přes noc mi 1 pneu utekla, ale viník byl asi synovec, který pulíroval liťáky a povolil ventilek.
-
"-- skrytý --" 23.04.03 16:18
« to Petr
Vážený pane Petr, žádný "Privacy statement" nemáme-mail o potvrzení objednávky je zasílán automaticky přímo z obchodního/objednávkového systému a proto je na konci uvedeno "S pozdravem / www.e-pneu.cz"
pod přezdívkou "e-pneu.cz" vystupuje J.Vitoň (ostatně řada lidí, kt.mě slušně oslovili toto vědí, nicméně nepřikládám nějakou speciálníé důležitost přidávat ke každému příspěvku mé jméno)...v této diskusi jste nás(mne) oslovil, proto jsem Vám odpověděl též v této diskusi
jinak Vámi požadovanou slevu Vám přiznáme, nicméně jste nás přivedl k tomu, že se dá "jakýmsi způsobem" zneužít registrace v AHC klubu, a proto ode dneska dáváme další slevy jen těm členům klubu AHC, kteří jsou zaregistrovaní déle jak 3 měsíce a vyhrazujeme si právo na to, abychom v případě jakýchkoliv pochybností tuto slevu odmítli přiznat
přeji Vám příjemný den -
« to b
Velmi zajímavé info. Ten Petr je fakt chudák. Dávat na web cizí auto a deklarovat, že je jeho...
Že já blbec si nedal na svůj web info, že mám Vanquishe (nebo aspoň E39 540i, kterou jsem si mohl dobře vyzkoušet)... ;o)
On je snad ještě větší chudák, než vypadá... -
« to epneu
Jeslti mohu poradit, vyserte se na * zákazníka jako je ten Petr. Podívejte se jak to bylo s ATX! Nejenže vás bude zatěžovat stovkama emailů, vyprošovat si všemožný slevy, stejně by to nakonec dopadlo tak, že by pneu ojel napolovinu, a začal je reklamovat po emailu stylem: okamžitě dodejte nové pneu, všechny původní mají házivost - je to prokázáno nezávislými odborníky a i já jsem to proměřil vag-comem. A když by okamžitě neměl novou sadu, vznikl by další web epneu.ec.cz "zkušenosti s nákupem pneumatik po internetu".