Pneumatiky
« Re: to harryp
Milý Harry, nic ve zlém, dotaz jsem nedal zde, ale do mailu a tak očekávám, že i tak by měl být odpovězen, ne? :-)) Dík, že to nebudeš komentovat, požádal jsem, aby tady se mnou nějaký pan V., od koho se EP distancuje, neřešil a neodpovídal, protože u něj jsem objednávku nepodal, OK? Předtím tady všechno posílal na mail a teď naopak mail odpovídá zde :-) Další věci si na oplátku nechám zatím pro sebe, pane Vitoň. -
« Re: Huf
Tak ještě jendou pro Hufíka - bylo to trošku jinak - byly domluvené 2 1.8T + 1 TDI66. Protože mi sám ATX nabídl slevu na více vozů, řekl jsem dobrá, stejně jako později chtěl, abych u dodával další "adepty"), ovšem dříve domluvené 1 TDI a 1 1.8T z okruhu známých (kteří projevili zájem) včas cuklo (z důvodu tzv. "neznámé" firmy kdesi v Brně), nabídli jsme to lidem na Pandoře, připadlo mi to v tu chvíli jako výhodné řešení pro mě (netřeba měnit objednávku), pro ATX (snaha o co nejvíc "adeptů"), i pro ty zúčastněné. Když tobě někdo nabídne slevu, tak ty mávneš rukou a řekneš, že to bereš bez slevy a ukážeš plnou tatínkem naplněnou peněženku, to už víme. Kdybych chtěl dobrou cenu, šel jsem do jiné firmy, tam bych to měl bez slevy levnější a jak jsem se bohužel až později přesvědčil, že to mají lepší. Řídil jsem se tím, že nejdražší (ATX) = nejlepší - chyba, ale dobrá to finta, spousta lidí si to myslí!
Upalte mě, využil jsem nabídnutou slevu a to je neslušné :-) Už vím, že dělat cokoliv takového je nevděčné, štěstí, že ty známí cukli.
Na závěr upozornění - vím, že to sem nepatří, ale ani přípsěvek pana Rosypálka sem zcela nepatří. Tak na oplátku trochu zábavy:
« Re: to EP
ty jsi opravdu úplný magor...nějak mě udivuje,že s tebou vůbec někdo s dodavatelů ještě komunikuje.Třeba by stálo za to jim poslat všechno co tady trousíš na webu a že by to nebyl problém a byla by obrovská legrace :-)
Hele cosi tady píšeš,že s teboudodavatele nekomunikují na chatu?Myslíš si že mail (hodně využívaný) je něco daleko jiného?Já mezi tím nevidím žáden rozdíl.Mě osobně tady e-pneu (ať je to kdokoli) přesvědčil,poradil,prodal a já jsem nadmíru spokojen.Myslím,že o to tady jde a mimochodem komunikuje tady asi proto,protože se tady dotazuješ.Myslíš si,že tady dáš dotaz a oni ti ho pošlou poštou?!Mimochodem mohl jsem ty pneu koupit o něco málo levněji,ale ve formě "rohlíků" prostě kup a neotravuj.Raději si připlatím a budu k tomu mít zajímavé informace a dobrý pocit... -
« to e-pneu
Člověk, který ze sebe dělá blbce na pandoře.cz, aby vyžebral u ATXe slevu 25% na čip, asi nebude solidní obchodní partner ;o)
BTW, buďte si jisti, že to členství v AHC účelové je. To, že to popírá, u něj neznamená vůbec nic.
V každém případě ale jsem pro, abyste mu slevu dali. Když podniká kroky, jaké podnikl na pandoře nebo v AHC, tak ji asi vážně potřebuje ;o) -
« Re: to EP
Pane Vítoň, dle telefonického sdělení pana V.Zíky nejste zaměstnancem podnikatele provozujícího E-PNEU.cz (což má být jistý p. Carva), ale údajně osobou spřízněnou s AHC. Bohužel nepodepsané emaily z domény e-pneu.cz mi v tom udělaly trochu zmatek.
Vaše nařčení, že jsem cosi _zneužil_ nepovažuji za štastné.
K vaší další větě, která v mém podání zněla takto: "znal jsem AHC.cz již koncem roku 2001, ještě předtím, než existovalo e-pneu" - konec citátu.
Ještě jsem se nesetkal s tím, že bych někde nakupoval a dodavatel se mnou komunikoval prostřednictvím internetové diskuse, ani já se svým zákazníkem a to nenakupuji právě málo. Předpokládám, že to pochopíte správně, tedy tak, že o vaše další reakce zde nestojím.
Rád bych tuto diskusi ukončil a vaše omluva, jakkoliv připomíná cokoliv, budiž přijata. :-) -
"-- skrytý --" 30.04.03 23:46
« to > p.Petr
Moc se Vám omlouvám před všemi v této diskusi (když Vás toto urazilo), že jsem měl jakékoliv pochybnosti o Vašem členství v klubu AHC...když píšete, že jste o členství uvažoval již na konci roku 2001 (a admin Vás zaregistroval až teprve teď)...nicméně i tak jsme Vám slevu nabídli! -
"-- skrytý --" 30.04.03 23:31
« ad Pirelli P5000Drago
špatné nejsou, ale je to kapánek starší model-v obdobné ceně by se měly najít lepší (je to ale mnohdy těžké, protože snad žádná pneu neexceluje ve všech parametrech)-jak už tu bylo několikrát napsáno, že většinou nějaké (+) má proti sobě i (-)...např.ty Bridge RE720 jsou opravdu skvělé na vodě a mají vynikající směrovou stabilitu, ale ten hluk je dost nepříjěmný (možná v případě diesla by to nebylo až tak patrné?...) -
"-- skrytý --" 30.04.03 23:27
« ad Nokian NRVi
v tomto Vám nemohu poradit (nejlépe budou vědět Anděl Export-Import), nicméně je to specialitka, protože profil v oblasti ramen je symetrický/směrový, zatímco prostřední část je asymetrická...tzn.že by se asi mělo rozlišovat pravá a levá, nicméně v praxi to může být trochu jiné (a přesto to funguje!)...princip je sice obdobný jako u asymetrických CPC, CSC2, Dunlop SP01, Pirelli atd., nicméně to, že jsou okraje směrové-to se jen tak nevidí! -
« to RadimH
Právě "drahé" pneu jsou dobré. Venturu tam ale neřaď. Je to low-end od Goodyearu.
Já ale neříkám, žes neudělal dobře. Já kladu na pneu možná dost enormní nároky a stále hledám kompromis mezi cenou a vlastnostmi. Po mém dlouhém bádání jsem zatím žádnou pneu, která je dobrá a levná, neobjevil.
Teď mám objednanou nejvyšší třídu Falkenů (FK451 225/35R17) a uvidíme. Je to poslední pokus o nalezení kompromisu. Pokud nebude objeven, seru na experimenty a jdu do P-Zero nebo S-03 Potenza, které jsou drahé, ale nemají konkurenci. -
« Re: Nokian
turboleon: Potenza 720 má vcelku dobré výsledky v testech a asi s nimi chybu neuděláš. Je již však o cca 600,-Kč dražší než NRVi a uvádějí, že je hlučná. Měl jsem BRIDGESTONE Turanza ER30 a protože byly hlučné, vyzkouším Nokian. Původně jsem uažoval o Fuldach, také mají vcelku dobré testy. Prostě každá pneu má nějaké +/-.

Petr