Pneumatiky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
"-- skrytý --" 04.05.03 21:35
« Re: to 02
Jasně že né!! Ty mám na zimu, a koupil jsem je před zimou spolu s řetězy. Teď chci koupit letní! No, a jelikož jsem při koupi "škudlil" tak teď musím koupit za draho jak Alu-rávky, tak pneu, no a nechci to na 15", ale na 16".
A ty orygoš pneu jsou pěkný šmejdy, a navíc je mám už sjeté tak budu kupovat nové, ale opravdu netuším jaké (ty originály jsou Continental, vyrobeno v "Barumu..." a pokud bych je opravdu chtěl koupit, tak mám smůlu, protože jsou určeny primárně pro prvovýrobu - no pěkný hnus!!) Navíc si "Š... auto" jistí a dávají pro všechny Oktávky gumy podle nejsilnější. Tak mám na autě tedy podle 1,8T , no nic moc 2roky a jsou sjeté... :-(( No,aspoň si pořídím pořádné ...Pavel
-
"-- skrytý --" 03.05.03 10:38
« Re: to 02
Moc děkuji, já bych preferoval spíše dobré jízdní vlastnosti (aquap., brzdná účinnost, kilometrový nájezd, stabilita/necitlivost na boční vítr-vyjeté koleje ).
Zatím mám na voze gumy z prvovýroby - na zimu mám Goodyear UG6 v 15", ale na ostatní sezónu chci pořídit elektrony právě v 16". Správně jste zdělil rozměr, právě jsem o tom to rozměru uvažoval.Jen že je v těchto rozěrech veliký výběr a vůbec nemám ponětí kterou značku natož typ pneu ...Ještě jednou moc děkuji.
Pavel -
"-- skrytý --" 03.05.03 10:25
« to 02
předpokládám rozměr 205/55 R16 - je opravdu velký výběr, záleží, co přesně preferujete (jízdní vlastnosti/aquaplaning/tichost/velký km-výkon/cena/atd.)...z níže uvedených vybraných značek bych jako kompromis mezi cenou a velmi dobrými jízdními vlastnostmi vybral asi Dunlop SP 01/9000, Goodyear Ventura (dobrá na vodě-auaplaning, ostatní vlastnosti průměr), Bridge RE720 (vynikající na vodě, skvělé vedení stopy, jsou ale trochu hlučnější, rychle se sjíždí), Michelin Exalto/Primacy (větší km výdrž na úkor jízdních vlastností), Pirelli P7 (rychleji se sjíždí)...všeobecně pak platí pro směrový dezén, že je pneu hlučnější...možná bych seznam doplnil o pár velmi dobrých pneu jako Conti Premium Contact, Firestone SZ40/80, Toyo Proxes T1-S...jako nejlevnější ještě rozumnou variantu pak asi Falken ZE-512 -
"-- skrytý --" 02.05.03 22:39
« 16" kola - ale jaká ?????
Tak Vás tady zase jednou zdravím... .
Potřeboval bych poradit s mým problémem.chci koupit letní gumy (16"), ale nevím jaké, značka.
Uvažuji o Dunlop/Goodyer/Mischelin/Pireli/Bridgest… , ale fakt netuším jakou koupit.Mam oktavku, tak zase nepotřebuji nějaké mega, mega ... Prostě opéravdu kvalitní a s dobrým nájezdem kilometrů. Poradí mi někdo ???Pavel
-
"-- skrytý --" 02.05.03 15:00
« Re: e-pneu.cz
Pro "puntičkáře": reagovat na větu vytaženou z kontextu dlouhosáhlého mailu asi nemá cenu...nicméně to, že někdo dělá v týmu, neznamená to, že musím být někým konkrétním zaměstnancem...
pokud někomu vadí příspěvky, kt.do této diskuse píši, tak není problém toto ukončit - myslel jsem si však, že pro někoho alespoň některé informace mají užitek! (předpoládám alespoň ze začátku i pro člověka pod nickem "Petr"-později se to však obrátilo proti me)
a k výrokům p.Petra (po těchto zkušenostech) se již nehodlám nikdy/nikde žádným způsobem vyjadřovat! -
« to e-pneu.cz:
Rád bych věděl, proč tu pán píšící pod nickem e-pneu píše spoustu cenných rad a zkušeností zdarma, vyřizuje část agendy firmy e-pneu a odpovídá na technické dotazy, týkající se jak webu, tak činnosti této firmy a pan Petr napíše, že se tam k němu neznají. Obzvláště tento fakt by opravdu bylo vhodné vysvětlit. Děkuji -
"-- skrytý --" 02.05.03 10:56
« to Petr
Ty sice momentálně píšeš rozumně, a dokonce tvoje poslední příspěvky konečně připomínají strukturovaný jazyk dospělého člověka, ale proč jedině ty máš potřebu se zase - bez pardónu - * do toho, kdo je koho zaměstnanec, zaměstnavatel, jak to mají právně ujednané, co jim z toho plyne za práva ap. Zatím nikdo kromě tebe neměl potřebu do toho rejpat, neboť pneušky chodily, e-pneu nikoho nepodvedlo (to by se tu jistě řešilo), takže nebyla potřeba zkoumat zákulisí. Ty máš prostě neopakovatelný talent kazit jakékoliv pohodové lidské prostředí. Napadá mě, že mi někoho připomínáš. Jsi podobná krysa jako např. "slavný" "právník" Ed Fagan.
P.S.
Na mysli mám samozřejmě toto: "Pane Vítoň, dle telefonického sdělení pana V.Zíky nejste zaměstnancem podnikatele provozujícího E-PNEU.cz (což má být jistý p. Carva), ale údajně osobou spřízněnou s AHC." -
« Re: to harryp
Já to bral v rámci té anonymity a ta je stejná.Běž si dívat na TV zNOVA na lásku přes NET,je Ti to podobné...Víš Ty možná umíš používat mail ap. ale nějak z očí do očí bys hromad lidí tady asi takhle neodpovídal jako zde :-)) Třeba bychom pak neměli vůči tobě pocit,že říkaš něco jiného než píšeš.Potom bys nemusel nikomu nic dokazovat na papíře -
aha,takže když Tě budu kontaktovat na tvém debilním webu a ty mi pak pošlel mail je něco jiného?Nevím proč do toho taháš zákony?!Je někde napsáno,že se musím podepsat?Jak to Ty vyžaduješ....Tak to nechápu proč se Ti měl omlouvat,když s ním vlastně nechceš mít nic společného... -
Milý Harry, nic ve zlém, dotaz jsem nedal zde, ale do mailu a tak očekávám, že i tak by měl být odpovězen, ne? :-)) Dík, že to nebudeš komentovat, požádal jsem, aby tady se mnou nějaký pan V., od koho se EP distancuje, neřešil a neodpovídal, protože u něj jsem objednávku nepodal, OK? Předtím tady všechno posílal na mail a teď naopak mail odpovídá zde :-) Další věci si na oplátku nechám zatím pro sebe, pane Vitoň. -
« Re: Huf
Tak ještě jendou pro Hufíka - bylo to trošku jinak - byly domluvené 2 1.8T + 1 TDI66. Protože mi sám ATX nabídl slevu na více vozů, řekl jsem dobrá, stejně jako později chtěl, abych u dodával další "adepty"), ovšem dříve domluvené 1 TDI a 1 1.8T z okruhu známých (kteří projevili zájem) včas cuklo (z důvodu tzv. "neznámé" firmy kdesi v Brně), nabídli jsme to lidem na Pandoře, připadlo mi to v tu chvíli jako výhodné řešení pro mě (netřeba měnit objednávku), pro ATX (snaha o co nejvíc "adeptů"), i pro ty zúčastněné. Když tobě někdo nabídne slevu, tak ty mávneš rukou a řekneš, že to bereš bez slevy a ukážeš plnou tatínkem naplněnou peněženku, to už víme. Kdybych chtěl dobrou cenu, šel jsem do jiné firmy, tam bych to měl bez slevy levnější a jak jsem se bohužel až později přesvědčil, že to mají lepší. Řídil jsem se tím, že nejdražší (ATX) = nejlepší - chyba, ale dobrá to finta, spousta lidí si to myslí!
Upalte mě, využil jsem nabídnutou slevu a to je neslušné :-) Už vím, že dělat cokoliv takového je nevděčné, štěstí, že ty známí cukli.
Na závěr upozornění - vím, že to sem nepatří, ale ani přípsěvek pana Rosypálka sem zcela nepatří. Tak na oplátku trochu zábavy:
[odkaz] -
« Re: to EP
ty jsi opravdu úplný magor...nějak mě udivuje,že s tebou vůbec někdo s dodavatelů ještě komunikuje.Třeba by stálo za to jim poslat všechno co tady trousíš na webu a že by to nebyl problém a byla by obrovská legrace :-)
Hele cosi tady píšeš,že s teboudodavatele nekomunikují na chatu?Myslíš si že mail (hodně využívaný) je něco daleko jiného?Já mezi tím nevidím žáden rozdíl.Mě osobně tady e-pneu (ať je to kdokoli) přesvědčil,poradil,prodal a já jsem nadmíru spokojen.Myslím,že o to tady jde a mimochodem komunikuje tady asi proto,protože se tady dotazuješ.Myslíš si,že tady dáš dotaz a oni ti ho pošlou poštou?!Mimochodem mohl jsem ty pneu koupit o něco málo levněji,ale ve formě "rohlíků" prostě kup a neotravuj.Raději si připlatím a budu k tomu mít zajímavé informace a dobrý pocit... -
« to e-pneu
Člověk, který ze sebe dělá blbce na pandoře.cz, aby vyžebral u ATXe slevu 25% na čip, asi nebude solidní obchodní partner ;o)
BTW, buďte si jisti, že to členství v AHC účelové je. To, že to popírá, u něj neznamená vůbec nic.
V každém případě ale jsem pro, abyste mu slevu dali. Když podniká kroky, jaké podnikl na pandoře nebo v AHC, tak ji asi vážně potřebuje ;o)