Pneumatiky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

07.05.03  13:15

« Re: Pneu 215/45- R17

RV: [odkaz] firemní stránky
  • « 00 Reagovat !

foto

07.05.03  13:11

RV: www.alcar.cz, ale typ Alesio tam také není
  • « 00 Reagovat !

foto

07.05.03  11:58

Dabel:Jo ten je skvělej,ale nejsou tam zase ty kola o kterejch uvažuju. Nezbejvá mi nic jinýho než vybrat podobnej design od jiný firmy a doufat, že to bude vypadat stejně.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.05.03  09:48

RV: pekny simulator s kopou roznych alu je na www.reifen.com, mozes simulovat dokonca aj tak okrajove auta, ako je Mazda 626 rocnik 88-91 ;))
  • 00 Reagovat !

foto

07.05.03  08:56

« Pneu 215/45- R17

e-pneu: Je někde na netu možnost vidět simulátor montáže kol Alesio na Alfu 147 ? Jakej je rozumnej kompromis ceny a kvality u pneu 215/45 R17 ? Dunlop SP 9000 ?
  • 00 Reagovat !

foto

06.05.03  19:41

« 24 hodin Le Mans

Hledám spolucestující na letošní závod 24 hodin Le Mans ve Francii. Kdyby měl někdo zájem, volejte 737982446, nebo pište na kcepelak@post.cz
    Jede se v červnu 14.-15.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.05.03  17:37

« to Rikki

Tak vem ty Attira a máš to. Ještě zvaž Goodyear NCT5.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.05.03  17:36

« to magic

No vidíš. Já jezdil na Uniroyal Rainsport 1. Horší pneu jsem nikdy neměl. Covala se přesně tak, jak píšeš. Naopak v 205/55R16 91W ContiPremiumContact a ContiSportContact 2 byly velmi pevné a přilnavé.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.05.03  17:27

« Re: Můžu věřit testům?

Díky za zkušenost. Já je potřebuju pro Ochcávku (20V) a protože ty testy dělali Němci, předpokládám, že použili auto se stejným podvozkem (Golf, A4). Mám tam originál Firestone Firehawk, tak předpokládám, že horší trefu udělat nemůžu... :-) Jen se u těch testů divím, že nejlepší byly značky, které jsou u jiných rozměrů a rychlostí sotva průměrné a třeba Michelin vyhořel (kdysi mi ze Žigula udělal ovladatelné auto :-)).
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.05.03  11:20

Mimochodem mam osobni zkusenost s pneumatikou Uniroyal Rallye 540; vuz Lancia Delta HF Integrale. Zaver: zadarmo drahy gumy. Na vsech pneumatikach Continental Group (Uniroyal, Barum, Continental) je to auto nestabilni, nedotacivy jako prase a v desti totalne neovladatelny. Pirelli P6000, Michelin Pilot SX a Brigestone RE 720 mi vychazeji jako velice dobre pneumatiky. Takze zavery testu jsou jedna vec, vlastni zkusenost druha. Je presto mozne, ze na Fabii budes s Conti vysostne spokojen.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.05.03  11:14

« Re: Opera O.K.

A mas Safari? I kdyz je to jenom betaverze, at gates se svym explorerm chcipne!!! Safari umi cesky a je rychlej.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.05.03  10:39

Kup si, co chceš, co se Ti líbí a na co máš (nic ve zlém). To, zda jsi chyboval, či se naopak strefil do černého, se dozvíš, až se na na těch gumách a právě na tom svém autě svezeš! Je to něco jako loterie: přijedeš do pneuservisu s jedním autem a po přezutí se Ti může stát, že odjedeš s úplně jiným autem (lepším, ale třeba i mnohem horším). Ta chyba při volbě pneu je pak ovšem na hodně dlouhou dobu, resp. na hodně najetých kilometrů. Nevím totiž o pneuservisu, který by gumy vyměnil jen proto, že zákazníkovi nevyhovují. Výsledky testů a praktické zkušenosti ostatních (pokud možno s pneu stejných rozměrů a na stejném typu vozu) jsou samozřejmě důležitým vodítkem při výběru. Jen pozor na rady typu: "Tohle Ti stačí, já jsem s nimi také spokojen..."!
  • 00 Reagovat !

foto

05.05.03  19:25

« Opera O.K.

e-pneu.cz: Dneska jsem byl na webu a vše funguje pod Operou dokonale. Díky za takový přístup. Všichni totiž nechceme jezdit ve Fabiiích a používat explorer :o)))
  • 00 Reagovat !

foto

05.05.03  17:32

« Můžu věřit testům?

V testech s odkazama na e-pneu vyšly nejlépe v rozměru 195/65 R15 V pneu Fulda Carat Attiro a Uniroyal Rallye 540. Ve zdejších příspěvcích je ovšem nikdo nezmiňuje, ani nedoporučuje. Je tedy možné těmto testům věřit a uvedené značky pneu v klidu koupit?
  • 00 Reagovat !

foto

05.05.03  14:09

« Chranic rafku

Zdravim, mam dotazek jak vypada chranic rafku u novych typu pneumatik, nemate nekdo detailnejsi popis popr. obrazek ??
  • 00 Reagovat !

foto

05.05.03  10:59

« Mozilla a e-pneu.cz

Nevim jak v opere, ale v Mozille 1.3 konecne funguje vse spravne
    Diky
  • « 00 Reagovat !

foto

05.05.03  10:34

« Re: news

ty Bridgestone RE050 mam a jsem spokojen, i hlucnost je slusna
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.05.03  23:27

« Opera 6/7

Doufám, že potěším i ty, kteří používají Operu-mělo by teď vše fungovat! Pokud přesto na něco přijdete, budeme rádi, když nás na to upozorníte!
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.05.03  23:25

« news

po aktualizaci databáze je již nyní v nabídce 409 modelů alu ráfků (nové značky : ALESSIO, PROLINE, AEZ, ENZO, DOTZ, MILLE MIGLIA) a 149 modelů pneumatik pro osobní vozy (nové modely: Dunlop SP Sport 01, Pirelli P Zero Nero, Conti Eco Contact3, Firestone SZ-80, TZ200, Goodyear Eagle F1 GSD3, Semperit Speed Comfort, Bridgestone RE050, B330EVO, Yokohama AVS V550 a další)!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.05.03  23:19

« to 02

pro rozměr 205/55 R16 jsou doporučené šíře ráfku 5,5"-7,5" (čím užší ráfek, tím pak auto víc "plave" a alu ráfek pak úplně ztrácí smysl), tzn.také doporučuji 7"-7,5"

co se týká pneu do prvovýroby, tak se u většiny "spotřebních" aut dodávají ty "nejlevnější/nejekonomičtější" pneumatiky, neboť dle jisté "strategie" by se vyšší cena pneumatik negativně promítla do finální-celkové ceny vozu (ostatně podobně je to i s reproduktory/autorádii atd.)...tím nechci říci, že někteří výrobci nekladou důraz na kvalitní obutí (řada modelů AUDI/BMW/atd. se obouvá na Dunlop SP9000/CSC2 a jiné špičkové pneu-převážně tedy silnější verze)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…