Pneumatiky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: news
to TomAnt: Teda já ti nevím, ze začátku jsem Ventury doporučoval - poměr cena/značka/vlastnosti, dneska jsem z nich dost rozčarovaný, mám rozměr 195/50 R15 a proti původním Dunlop SP 2000 (nebo tak nějak) jsou výrazně měkčí při průjezdu zatáčkami, teda ne že by byly úplně nestabilní, ale člověk nemá ten správný tvrdý pocit na volantu. Vypadá to, že dlouho vydrží a na mokru jsou taky perfektní, ale ostře se s nimi moc jistě jezdit nedá. -
« Díky za radu
Takže jsem zvolil Contíky PremiumContact. Ve předu to nemá chybu, ale vzadu to není úplně ono. V táhlých zatáčkách, které spíš utahují mám dojem jako by vzadu byla pneumatika měká v bocích taková příliš poddajná. Ze začátku jsem myslel, že to je způsobeno "nezajetou" pneumatikou, ale nyní po asi 300 km je to lepší, ale není to úplně ono. Přitom stopu to drží perfektně. -
"-- skrytý --" 04.06.03 11:36
« Re: news
Ventury su velmi dobre pneu, aspon na mojej M626, chcel by som vsak upozornit v ich pripade na jeden maly problemik... Dezen ma tak siroke drazky, ze do neho radi lezu male kamienky. Takze ak clovek nejazdieva cisto po ceste, ale aj po povedzme strkovych podkladoch tak tam tie kamienky vlezu (rozumej, z normalnej cesty ich nenachytas, len ak ides po strku, kde ich je vela, ale potom to je dost divne, lebo to po normalnej ceste klepoce, kym samy neodpadnu alebo ich rucne nevyberies) Inac uplne dobre pneu :) -
« Re: Kde disky na zahraničních www?
www.reifen.com -> po objednani obratom poslu cislo konta a potvrdenie celkovej sumy. Po uhradeni okamzite posielaju cez Deutsche Packet Dienst alebo nieco podobne. Od objednania po prevziatie preslo v mojom pripade 5 pracovnych dni. Jo a maju pekne "preview" na tie distiky ;)) -
wolff 03.06.03 12:59
« Bez nadpisu
Allesia jsou skvělý, skvělej design a skvělý ceny a skvělá kvalita. Jsou tvrdý, jsou lehčí než třeba O.Z., který jsou 2x dražší. Pokud někdo řekne, že jsou měkký, pak je to vůl, kterej prodává drahý kola a nedokáže konkurovat cenou a v mnoha případech ani kvalitou (např quality made in Germany Dotz).Mám je, ani škrábaneček (to je co se týká laku - ten byl mimochodem tak dokonale hladkej, že na něm bez zdrsnění neměly šanci držet nalepovací těžítka),mohu doporučit. -
« Poraďte mi
Potřebuji koupit pneu o rozměru 175/60/14, jedná se o felicii, výkon cca 63 kW. Poraďte co nejlepší pneu. Momentálně váhám mezi Continental Premium-Contact a Goodyear Ventura. Premium-Contacty jsem už jezdil, byl jsem max. spokojenej, ale výdrž byla asi 25 tkm. Tak nevím. -
« Hurá!
A je to tady. Nalezl jsem kompromis mezi cenou a vlastnostmi. Jmenuje se Falken FK451 a je opravdu dobrý. Dlouho se z něj sice dostává ten prvopočáteční sliz (silikon z lisovací formy), ale jakmile je pryč, pneu se chová přesně tak, jak chce HUF. Sucho - bomba, mokro - taky bomba, pevnost bočnice - velká, opotřebení - poměrně nízké. Mohu doporučit. Oproti Falkenu ZIEX 512 je to rozhodně markantní zlepšení. Troufnu si tvrdit, že mé předchozí Pirelli P7000 nebyly lepší (a stály o poznání víc).