Pneumatiky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

05.06.03  08:53

« Re: news

to TomAnt: Teda já ti nevím, ze začátku jsem Ventury doporučoval - poměr cena/značka/vlastnosti, dneska jsem z nich dost rozčarovaný, mám rozměr 195/50 R15 a proti původním Dunlop SP 2000 (nebo tak nějak) jsou výrazně měkčí při průjezdu zatáčkami, teda ne že by byly úplně nestabilní, ale člověk nemá ten správný tvrdý pocit na volantu. Vypadá to, že dlouho vydrží a na mokru jsou taky perfektní, ale ostře se s nimi moc jistě jezdit nedá.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.06.03  08:44

« Re: Kde disky na zahraničních www?

Dabel: ty sis je nechal poslat sem nebo jsi pro ně jel do Německa? Já uvažuji si udělat výlet a nakoupit v Norimberku nebo Drážďanech, kde mají pobočku.
  • 00 Reagovat !

foto

05.06.03  07:41

« Díky za radu

Takže jsem zvolil Contíky PremiumContact. Ve předu to nemá chybu, ale vzadu to není úplně ono. V táhlých zatáčkách, které spíš utahují mám dojem jako by vzadu byla pneumatika měká v bocích taková příliš poddajná. Ze začátku jsem myslel, že to je způsobeno "nezajetou" pneumatikou, ale nyní po asi 300 km je to lepší, ale není to úplně ono. Přitom stopu to drží perfektně.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.06.03  11:36

Ventury su velmi dobre pneu, aspon na mojej M626, chcel by som vsak upozornit v ich pripade na jeden maly problemik... Dezen ma tak siroke drazky, ze do neho radi lezu male kamienky. Takze ak clovek nejazdieva cisto po ceste, ale aj po povedzme strkovych podkladoch tak tam tie kamienky vlezu (rozumej, z normalnej cesty ich nenachytas, len ak ides po strku, kde ich je vela, ale potom to je dost divne, lebo to po normalnej ceste klepoce, kym samy neodpadnu alebo ich rucne nevyberies) Inac uplne dobre pneu :)
  • « 00 Reagovat !

foto

04.06.03  09:39

Díky za info. :-) Škoda, že ve rozměru 185/60 netestovali i Ventury. Zajímalo by mě jak by dopadly...
  • « 00 Reagovat !

foto

03.06.03  14:29

Mitsi: neni za co. reifen.com su aj lacnejsi ako reifendirekt ;))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.06.03  14:26

To dabel: Díky! Sám jsem kupoval gumy na "reifendirekt", zkušenost výborná, ale disky nevedou.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.06.03  13:11

www.reifen.com -> po objednani obratom poslu cislo konta a potvrdenie celkovej sumy. Po uhradeni okamzite posielaju cez Deutsche Packet Dienst alebo nieco podobne. Od objednania po prevziatie preslo v mojom pripade 5 pracovnych dni. Jo a maju pekne "preview" na tie distiky ;))
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.06.03  13:08

« Kde disky na zahraničních www?

Prosím o nějakou osvědčenou adresu, kde by se přes internetový obchod daly koupit disky (hlavně plechové, konkrétně na Mazdu M6) s dodáním do SRN nebo Rakouska. Děkuji předem.
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 03.06.03  12:59

« Bez nadpisu

Allesia jsou skvělý, skvělej design a skvělý ceny a skvělá kvalita. Jsou tvrdý, jsou lehčí než třeba O.Z., který jsou 2x dražší. Pokud někdo řekne, že jsou měkký, pak je to vůl, kterej prodává drahý kola a nedokáže konkurovat cenou a v mnoha případech ani kvalitou (např quality made in Germany Dotz).Mám je, ani škrábaneček (to je co se týká laku - ten byl mimochodem tak dokonale hladkej, že na něm bez zdrsnění neměly šanci držet nalepovací těžítka),mohu doporučit.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.06.03  23:55

« oprava

komlexně -> komplexně
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.06.03  23:45

« to šámot

Ventury jsou velmi dobré v aquaplaningu, CPC je zas "komlexně vyvážená" ve všech vlastnostech-proto také jedna z nejprodávanějších...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.06.03  23:43

« news

Nový test D-TEST (překlad z něm.Stiftung) v rozměrech 185/60 R14 a 195/65 R15!
  • « 00 Reagovat !

foto

28.05.03  23:27

« to šámot

CPC je jediná správná volba. Ventury jsou obyč.
  • 00 Reagovat !

foto

28.05.03  11:59

« Poraďte mi

Potřebuji koupit pneu o rozměru 175/60/14, jedná se o felicii, výkon cca 63 kW. Poraďte co nejlepší pneu. Momentálně váhám mezi Continental Premium-Contact a Goodyear Ventura. Premium-Contacty jsem už jezdil, byl jsem max. spokojenej, ale výdrž byla asi 25 tkm. Tak nevím.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.05.03  13:10

« Re: dabel

Huf: Aj tak dik za namahu ;)) Conti som uz nasiel u ineho predajcu, su po 74EUR. Jasne, Tvoje poziadavky na pneu su asi diametralne odlisne: Ty potrebujes sedenie v zakrutach, co ja moc na dialnici nevyuzijem ;))) a skor ocenim zivotnost a tichost.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.05.03  13:02

« dabel

V tom případě Ti neporadím. Evidentně se naše požadavky na pneu dost liší. BTW, CPC se v tom rozměru dělá, jinak bych Ti je neradil.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.05.03  11:38

« Re: dabel

Huf: Conti v tomto rozmere nie je v ponuke, Pirelli kostuje 80EUR (Bridge a Uniroyal okolo 60) za kus a Dunlopu vycitaju rychle opotrebenie. Ja by som rad, aby mi vydrzali dlhsie ako jednu sezonu ;)) Ale aj tak dik ;))
  • 00 Reagovat !

foto

21.05.03  11:37

« Hurá!

A je to tady. Nalezl jsem kompromis mezi cenou a vlastnostmi. Jmenuje se Falken FK451 a je opravdu dobrý. Dlouho se z něj sice dostává ten prvopočáteční sliz (silikon z lisovací formy), ale jakmile je pryč, pneu se chová přesně tak, jak chce HUF. Sucho - bomba, mokro - taky bomba, pevnost bočnice - velká, opotřebení - poměrně nízké. Mohu doporučit. Oproti Falkenu ZIEX 512 je to rozhodně markantní zlepšení. Troufnu si tvrdit, že mé předchozí Pirelli P7000 nebyly lepší (a stály o poznání víc).
  • « 00 Reagovat !

foto

21.05.03  11:33

« dabel

A nebo a to bych asi upřednostnil... Dunlop SP01.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…