Pneumatiky
« Re: to harryp
je to jen na přechodnou dobu a doufám,že po tu to vydrží...:-)) Zatím je to v pohodě.No to mi řekl jeden mechanik a celkem mě to rozesmálo.Ono kazit se kazí asi každé auto,jde jen o to jak moc a hlavně kolik stojí opravy.Zatím to vypadá tak,že do konce roku pořeším něco jiného.Zatím mi mégané Break vyhovuje svou užitnou hodnotou,ale celkem i přijatelným svezením. -
« Re: to r400
Rover 416, rv98. Je to dotažený z Německa, byl trochu bouchlej. já na něm naskákal 25kkm za rok a něco, předchozí majitel za 2,5 roku provozu údajně 30kkm. Fakt je, že když jsem ho kupoval, tak byl "jak novej" - rozuměj motor jen tak lehce zaprášenej, výfuk absolutně bez koroze, potahy neošoupaný, př.okno jen lehce jetý, nikde nic nevrzalo,ještě tam byly originály destičky a podle orig TP bylo majiteli asi 65. Docela by mě zajímalo, jakýmu km proběhu odpovídá stav tlumičů. Těch 30% bylo nejmíň, nejvíc to ukázalo asi 51%. -
« Tlumiče
Nepatří to sice k pneu, ale tak trochu to souvisí. Mám dotaz k fóru: nechal jsem si o weekendu "změřit" tlumiče a světe div se jsou dead. Měření proběhlo přisátím "krabičky" na blatník, kde se poté dva maníci opřeli a zhoupli auto (akce pořádaná AutoKelly 3+1zdarma Monroe). Dá se takovému "měření" věřit nebo je to jen marketingový tah???? Auto má najeto 54000 a Krabička označila tlumiče za z 30% funkční. Jaké tlumiče by kdo doporučil pro běžné užití, byť v akci vychází Monroe nejlépe? Prosím o radu, zkušenost i názor. -
« Re: to harryp
To HUFNAGL: Jo přesně tak (auto s rytmem života a pi... na kapotě :-) ).Momentálně jsem koupil Megane Break no a uvidíme co dále (myslím,že mi dlouho nevydrží).Zatím mi to vyhovuje.V létě na dovču a na dálnici do prahy mi to teď stačí.Akorát,že na tom jsou zimní gumy,tak řeším letní. -
« Re: news
to TomAnt: já jsem s nimi taky spokojený, jen jsem chtěl vědět jak dopadly v testech ve srovnání s ostatními. přeci jen tak drsně jako v testech je nezkouším. ;-) Kamínky z nich taky vytahuju :-D to Imaxim: pravda úplně nejtvrdší bočnici asi nemají, ale zatím se mi nestalo že by mi nějak ustřelily. asi jde o pocit a zvyknout si na to. jinak na vodě naprosto super :-)

Mozna uz tu tohle tema nekdy padlo, ale mam na vas dotaz, protoze verim, ze tomu rozumite. Teda urcite lepe nez ja.
Probirali jsme tema jaka teplota je pro prilnavost pneu lepsi, jestli vyssi nebo nizsi. Rec byla o pneumatikach v F1. Kdyz bude teplota trati napriklad 10 stupnu, bude prilnavost pneumatiky lepsi nez pri teplote nad vozovky tesne pod 50 stupnu?