Pneumatiky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Dunlop SP 2000E
Máte někdo prosím zkušenosti s pneu DUNLOP Sport 2000E v rozměru 205/55/16, které se dávají v prvovýrobě na Octavie? Kolik km vydrží na Octavii TDI? Jsou horší nebo srovnatelné s Michelin Pilot (přesné označení nevím - jsou to ty, které jsou také na nových Octaviích)? -
« Re: to a
to e-pneu.cz: Tím příspěvkem od "a" se moc netrap - bude to nějakej magor typu "petr". Já sám jsem tedy zatím přímo s vámi ještě neobchodoval, ale už asi třikrát jsem internetově nakupoval gumy u pneuobchod.cz. Ceny mají zhruba srovnatelné, info o pneu výrazně slabší, ale mám je prostě po ruce. Jo, a taky mají nebo měli v nabídce i levnější typy pneu, což mi občas stačí (Polaris, KW11). Taky mi namísto "dopravy zdarma" (dojel jsem si k nim sám) zajistili "přezutí zdarma" u svého smluvního pneuservisu. Takže tenhle typ obchodování mi maximálně vyhovuje - hlavně asi proto, že před nákupem něčeho dražšího nebo důležitého mám ve zvyku zkouknout pár testů. A to je u e-pneu.cz umožněno v míře vrchovaté. Takže díky. -
« Re: to a
Neřešil bych to.Lidi si vždycky najdou nějaké "mouchy".Proto se mi líbil ( i když to bylo s našich poplatků) dokument o tom "českém snu" ! To abych někde šel (ze své vlastní vůle) a pak si stěžoval,že jsem tam musel jít,tak to je fakt o ničem.Dle této akce bylo vidět jak lidi reagují na reklamu a hlavně ceny! (minerálka za 2.6 nebo tak nějak :-) ) -
"-- skrytý --" 11.06.03 11:11
« to a
ad "bouda"> to jsem moc nepochopil, protože na této bázi fungují snad všechny internetové obchody (nejen o pneumatikách/kolech)-že spolupracují s nějakým dodavatelem, ne? to, že se na internetu nabízejí nižší ceny, než doporučené maloobchodní není "bouda", ale "pravidlo", neboť by pak asi nebyl žádný důvod nakupovat zboží přes internet, ne?...na stejné bázi tak fungují úplně všechny internetové obchody-konkurence (epneumatiky.cz, pneuobchod.cz, pneushop.cz, atd.)...ostatně stejným způsobem to funguje i v zahraničí (e-pneu.com, reifen.de, tirerack.com, atd.), takže asi žádný "podraz po česku"...vypadá to tedy, že je někdo rozhořčený nad tím, že nepochopil podstatu internetového obchodování? -
« Re: http://www.epneumatiky.cz/ spojeni
to E-pneu.cz je dobra bouda jak prodavat normalnim zakaznikum za velkoobchodni ceny, viz www.Autokola.cz to je asi pro dealery aby si mysleli, jake ze maji byt koncove ceny - pouziva to stejnou databazi i design a stejne lidi, jenom jine ceny a tak se dela podraz po cesku na sve dealery (kterym se prodava draze nez uzivatelum), ooo jak typicke pro Cesko :-)))
----------
Takovehle typicke ceske podrazeni cen v podani panu Ziky Carvy a dalsich :-)) Cechackovi je to ovsem jedno koupi kde je levneji ze. A ze dodava epneu 2 mesice jsem nekde cetl... Ptal jsem se v pneuservisu a ty ceny co ma epneu da pneuservis take, zrejme je tam jeste hone velky cenovy prostor ...
--------
Jen houst konkurence... -
« Re: to Speedo, xtra
a asi nejen,že kloužou,ale asi se i hodně brzo opotřebují.myslím si,že ty v F1 mají jiný poměr směsi,který potřebuje teplo.Zkušenost Hufa je jasná,normální pneu se zahřejí a jsou na *,zahřejí se ale tím ježděním,předpokládám,že ve F1 je zahřejí ještě dříve a protože tam je mnohem větší potřeba přilnavostí,tak jsou ty gumy konstruované rovnou na tu vyšší teplotu.Je vidět jak na konci závodu jsou "zalepené" kamínky v pneu celkem dost...
-
« to Speedo, xtra
Tento problém jsem už několikrát probíral s profíky. Sám jsem si totiž všiml něčeho, co běžný řidič asi nespozoruje. Na okruhu při drsné jízdě po čase pneu přestanou stíhat (některé víc, jiné míň). Prostě se přehřejí. Stanou se gumovější v reakci na volant a přilnavost taky mírně klesne. Hodně tu záleží na směsi. Sportovní pneu typu P Zero nebo Potenza S-03 jsou v pohodě i horké, ale takové ty levnější alternativy (nedej bože Bravury) prostě horké kloužou jako prase. -
« to krakatit
To je na Tobě. Akvaplaning se dostaví dřív u 225. 225 budou trochu hlučnější a auto bude mít trochu vyšší spotřebu. Na jízdní vlastnosti (stabilita, brždění) budou ale 225 jistě o dost lepší. Záleží ale i na tom, jak široký máš ráfek. Aby ta 225 na něm nevypadala blbě.