Pneumatiky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

14.06.03  15:46

« HUF>

Hufe, ako drzia na vode pneu v rozmere 215 resp. 225? Nie je tam uz velke riziko aquaplaningu?
  • « 00 Reagovat !

foto

12.06.03  23:07

« to mir

SP2000e jsou dobré, ale hlučnější. Taky poměrně rychle slezou. Michelin Pilot Primacy jsou zcela jistě lepší.
  • 00 Reagovat !

foto

12.06.03  06:27

« Dunlop SP 2000E

Máte někdo prosím zkušenosti s pneu DUNLOP Sport 2000E v rozměru 205/55/16, které se dávají v prvovýrobě na Octavie? Kolik km vydrží na Octavii TDI? Jsou horší nebo srovnatelné s Michelin Pilot (přesné označení nevím - jsou to ty, které jsou také na nových Octaviích)?
  • « 00 Reagovat !

foto

11.06.03  15:06

« Re: to a

harryp: Jo, cesky sen byla sila :-) Nejvice se mi
    v tom dokumentu libila ta babicka, co si stezovala,
    ze jsou to "*", a "co by asi tak delali,
    kdybych jim tady tedko dostala infark?"... Docela
    jsem se bavil :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

11.06.03  13:18

to e-pneu.cz: Tím příspěvkem od "a" se moc netrap - bude to nějakej magor typu "petr". Já sám jsem tedy zatím přímo s vámi ještě neobchodoval, ale už asi třikrát jsem internetově nakupoval gumy u pneuobchod.cz. Ceny mají zhruba srovnatelné, info o pneu výrazně slabší, ale mám je prostě po ruce. Jo, a taky mají nebo měli v nabídce i levnější typy pneu, což mi občas stačí (Polaris, KW11). Taky mi namísto "dopravy zdarma" (dojel jsem si k nim sám) zajistili "přezutí zdarma" u svého smluvního pneuservisu. Takže tenhle typ obchodování mi maximálně vyhovuje - hlavně asi proto, že před nákupem něčeho dražšího nebo důležitého mám ve zvyku zkouknout pár testů. A to je u e-pneu.cz umožněno v míře vrchovaté. Takže díky.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.06.03  12:08

Neřešil bych to.Lidi si vždycky najdou nějaké "mouchy".Proto se mi líbil ( i když to bylo s našich poplatků) dokument o tom "českém snu" ! To abych někde šel (ze své vlastní vůle) a pak si stěžoval,že jsem tam musel jít,tak to je fakt o ničem.Dle této akce bylo vidět jak lidi reagují na reklamu a hlavně ceny! (minerálka za 2.6 nebo tak nějak :-) )
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.06.03  11:15

« to a

možná snad ještě narozdíl ostatních "pneuobchodů" na internetu se snažíme také nabízet i mnoho informací/rad
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.06.03  11:11

« to a

ad "bouda"> to jsem moc nepochopil, protože na této bázi fungují snad všechny internetové obchody (nejen o pneumatikách/kolech)-že spolupracují s nějakým dodavatelem, ne? to, že se na internetu nabízejí nižší ceny, než doporučené maloobchodní není "bouda", ale "pravidlo", neboť by pak asi nebyl žádný důvod nakupovat zboží přes internet, ne?...na stejné bázi tak fungují úplně všechny internetové obchody-konkurence (epneumatiky.cz, pneuobchod.cz, pneushop.cz, atd.)...ostatně stejným způsobem to funguje i v zahraničí (e-pneu.com, reifen.de, tirerack.com, atd.), takže asi žádný "podraz po česku"...vypadá to tedy, že je někdo rozhořčený nad tím, že nepochopil podstatu internetového obchodování?
  • « 00 Reagovat !

foto

11.06.03  11:01

« Re: Tlumiče

Dle zkušenosti z prodeje je Monroe a Sachs tak na stejné úrovni. Kayaba vypadá, že je trochu lepší. Ale všichni tři se dodávají do prvovýroby.
  • 00 Reagovat !

foto

11.06.03  10:59

« e-pneu

S e-pneu mám jen dobré zkušenosti, dobré ceny a rychlá dodávka.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.06.03  02:25

« Re: Tlumiče

Tahle krabicka co se prisaje na kapotu vskutku neni prilis presna a tyhle vysledky byste meli brat s velkou ale opravdu velikou rezervou. Monrou - ty se davaji v prvovyrobe.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.06.03  02:17

« Re: http://www.epneumatiky.cz/ spojeni

to E-pneu.cz je dobra bouda jak prodavat normalnim zakaznikum za velkoobchodni ceny, viz www.Autokola.cz to je asi pro dealery aby si mysleli, jake ze maji byt koncove ceny - pouziva to stejnou databazi i design a stejne lidi, jenom jine ceny a tak se dela podraz po cesku na sve dealery (kterym se prodava draze nez uzivatelum), ooo jak typicke pro Cesko :-)))
    ----------
    Takovehle typicke ceske podrazeni cen v podani panu Ziky Carvy a dalsich :-)) Cechackovi je to ovsem jedno koupi kde je levneji ze. A ze dodava epneu 2 mesice jsem nekde cetl... Ptal jsem se v pneuservisu a ty ceny co ma epneu da pneuservis take, zrejme je tam jeste hone velky cenovy prostor ...
    --------
    Jen houst konkurence...
  • « 00 Reagovat !

foto

11.06.03  01:40

« Re: http://www.epneumatiky.cz/

no nevim jake maji ceny, no inzeruji tam garanci nejnizsi ceny, zajimave.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.06.03  14:29

« to xtra

Jasně. Při normálním užití je teplo lepší.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.06.03  13:26

« Re: to Speedo, xtra

nemam tak otestovane pneu v krajnych situaciach ako HUF, ale teraz ked su vonku teploty okolo 27 - 30 C, tak tie pneu drzia na ceste este lepsie, su uplne ako prilepene a je to dost citelne. mam tam Michelin Pilot Primacy.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.06.03  08:23

« Re: to Speedo, xtra

a asi nejen,že kloužou,ale asi se i hodně brzo opotřebují.myslím si,že ty v F1 mají jiný poměr směsi,který potřebuje teplo.Zkušenost Hufa je jasná,normální pneu se zahřejí a jsou na *,zahřejí se ale tím ježděním,předpokládám,že ve F1 je zahřejí ještě dříve a protože tam je mnohem větší potřeba přilnavostí,tak jsou ty gumy konstruované rovnou na tu vyšší teplotu.Je vidět jak na konci závodu jsou "zalepené" kamínky v pneu celkem dost...
  • « 00 Reagovat !

foto

10.06.03  08:15

« to Speedo, xtra

Tento problém jsem už několikrát probíral s profíky. Sám jsem si totiž všiml něčeho, co běžný řidič asi nespozoruje. Na okruhu při drsné jízdě po čase pneu přestanou stíhat (některé víc, jiné míň). Prostě se přehřejí. Stanou se gumovější v reakci na volant a přilnavost taky mírně klesne. Hodně tu záleží na směsi. Sportovní pneu typu P Zero nebo Potenza S-03 jsou v pohodě i horké, ale takové ty levnější alternativy (nedej bože Bravury) prostě horké kloužou jako prase.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.06.03  08:11

« to krakatit

To je na Tobě. Akvaplaning se dostaví dřív u 225. 225 budou trochu hlučnější a auto bude mít trochu vyšší spotřebu. Na jízdní vlastnosti (stabilita, brždění) budou ale 225 jistě o dost lepší. Záleží ale i na tom, jak široký máš ráfek. Aby ta 225 na něm nevypadala blbě.
  • 00 Reagovat !

foto

09.06.03  22:01

« Gumy

Jsou lepsi 225/55/16 nebo 205/65/16 ?
    Oepl Omega...
  • « 00 Reagovat !

foto

09.06.03  18:47

« Re: prilnavost v zavislosti na teplote vozovky

cim teplejsie tym lepsie, guma je maksia a ma lepsi grip, preto sa v F1 pneu aj predhrievaju a tesne pred startom su zabalene v takom zupane ;o)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…