Pneumatiky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

08.08.03  17:18

« podlozky

hufe, ake si mal podlozky na fabii kolko mm akej znacky? dostat k tomu aj dostatocne dlhe poistne skutky?
  • « 00 Reagovat !

foto

08.08.03  08:13

« Re: barum bravuris

Test letních pneu najdeš na [odkaz]

Barum Bravuris jsou ze všech testovaných nejhorší na suchu a třetí nejhorší na mokru a taky poskytují nejhorší komfort.
  • 00 Reagovat !

foto

08.08.03  07:13

« Dotaz na Hufa

Hufe, díval jsem se na tvé stránky [odkaz] kde mimo jiné nabízíš k prodeji svoji Fabii. Nechce se mi ale opravdu uvěřit tomu, že během 92.000 km jsi spotřebal 11 sad (značkových) pneumatik (8 letních + 3 zimní)...? To ti tedy 1 sada nevydrží ani 9.000 km? Nebo je měníš dříve, než je na nich nějaký minimální vzorek? Jako "správný, ekonomicky uvažující Čech" si jen tak z hlavy odhadem spočítám jejich cenu a náklady na ně mi vycházejí minimálně 2,- Kč/1 ujetý km.

Je to od tebe ale férové, že to tam uvádíš - potenciální zájemce podle toho hned ví, že tvoje Fabka se po silnicích rozhodně neplouží a nenechává svoje koníky zahálet (a pravidelným tréninkem je udržuje v kondici, aby se jim nezkrátily žíly a neatrofovaly svaly)...

• « 00 Reagovat !

foto

31.07.03  13:11

zkus www.e-pneu.cz, super ceny a super kvalita. Nejsem dealer ani majitel, jenom maj ceny opravdu levny a za stejny penize jsou kvalitni kola.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.07.03  11:21

tak jo, sem uz nalomenej :-) odkud cerpate informace? vlastni zkusenost? testy?
  • « 00 Reagovat !

foto

31.07.03  10:14

skoro vse je lepsi nez barum, zcela uprimne
  • « 00 Reagovat !

foto

31.07.03  09:08

a proc? :-) je pravda, ze jsem o FALKENECH uvazoval...
  • « 00 Reagovat !

foto

30.07.03  13:46

Myslím, že FALKEN ZE-512 v H-čku v akci za 1570,-na e-pneu.cz je lepší volba.
  • 00 Reagovat !

foto

30.07.03  12:12

« barum bravuris

ahoj, mate nekdo zkusenosti s touto pneu? na [odkaz] ji maji za nejakych 1500,- (185/60 R14 H) je to dobry kup? diky
  • 00 Reagovat !

foto

28.07.03  13:51

« testovací pneu

Nemáte s tím zkušenosti. U kamoše v pneuservisu to vozí ve velkém z Německa. Najeto pár tisíc km (cca 80-90% vzorku) a za hodně lidové ceny.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.07.03  12:59

« Nokian NRVi na oktávce

Koupil jsem před měsícem
    objednal na netu, dovozce poslal místnímu dealerovi,
    ten doručil mému nejbližšímu pneuservisu který jsem udal, proškolil ho (jsou to skoro jako dvoupatkové pneu jako Michel 12,5´)o správné montáži a čistotě při montáži, mám již najeto 5000 km a fakt super. cena? 2700 bez dph asi 3300 s DPH. Což je v 15´ myslím dobré. Mohu vážně dopuručit.
    Jako zimní si nemohu vynachválit Firestone FW930, na sněhu a mokru vynikající.
  • 00 Reagovat !

foto

16.07.03  17:50

« jak správne hustit pneu

mám Škodu 105 a gumy MP4, hustím na predné 1,7 MPa a zadné na 2,1 MPa, kto poradí ako je to lepšie???
  • « 00 Reagovat !

foto

09.07.03  13:47

« Re: to CivicR

Při změně ze 195/60 na 205/55 bude rozdíl -4mm na poloměru, to asi ale nehraje roli.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.07.03  13:41

Conti - starší model a Michelinky - zimní ( kloužou na mokru jako prase ) Už jsem i uvažoval koupit pneu v rozměru 205/55 R15, ale nevím jak to bude na ráfku 6,5" vypadat.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.07.03  13:33

« to CivicR

A s jakýma přesně to bylo? Staré Conti opravdu za moc nestály, ale CSC2 nebo CPC jsou fajn.

Rozhodně dobré jsou ty RE720.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.07.03  13:21

Bylo to po špatné zkušenosti. Co by jsi mi doporučil za gumy? Teď dojíždím Dunlop SP sport 300E.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.07.03  13:17

« to CivicR

No pokud máš averzi vůči Conti a Michelinu, tak zkus třeba půchovské :o)))
  • 00 Reagovat !

foto

09.07.03  13:00

« Pneu na Hondu Civic

Ahoj, sháním pneu na Hondu Civic 195/60 R15 a jaké vlastnosti? Pro sportovní jízdu - tvrdá bočnice, přijatelná cena. Ve výběru jsem měl Yokohamy A539, Toyo Road Pro R610, Potenza RE720, ale opravdu nevím.
    Mám osobní averzi proti Michelinu a Continentalu.
    Diky za vaše rady.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.07.03  23:01

« Re: jake letni pneu na feldu?

Z vlastní zkušenosti doporučuju Bridgestone B330 EVO, oproti Barum Brillantis (nedoporučuju) je to znatelný rozdíl.
    Pokud jde o nejlepší poměr cena/výkon zvolil bych Firestone FS-590.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.07.03  12:09

« to autobart

V tomto rozměru je to celkem jedno. Asi bych vzal CEC3.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…