Pneumatiky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Dotaz na Hufa
Hufe, díval jsem se na tvé stránky [odkaz] kde mimo jiné nabízíš k prodeji svoji Fabii. Nechce se mi ale opravdu uvěřit tomu, že během 92.000 km jsi spotřebal 11 sad (značkových) pneumatik (8 letních + 3 zimní)...? To ti tedy 1 sada nevydrží ani 9.000 km? Nebo je měníš dříve, než je na nich nějaký minimální vzorek? Jako "správný, ekonomicky uvažující Čech" si jen tak z hlavy odhadem spočítám jejich cenu a náklady na ně mi vycházejí minimálně 2,- Kč/1 ujetý km.
Je to od tebe ale férové, že to tam uvádíš - potenciální zájemce podle toho hned ví, že tvoje Fabka se po silnicích rozhodně neplouží a nenechává svoje koníky zahálet (a pravidelným tréninkem je udržuje v kondici, aby se jim nezkrátily žíly a neatrofovaly svaly)... -
"-- skrytý --" 18.07.03 12:59
« Nokian NRVi na oktávce
Koupil jsem před měsícem
objednal na netu, dovozce poslal místnímu dealerovi,
ten doručil mému nejbližšímu pneuservisu který jsem udal, proškolil ho (jsou to skoro jako dvoupatkové pneu jako Michel 12,5´)o správné montáži a čistotě při montáži, mám již najeto 5000 km a fakt super. cena? 2700 bez dph asi 3300 s DPH. Což je v 15´ myslím dobré. Mohu vážně dopuručit.
Jako zimní si nemohu vynachválit Firestone FW930, na sněhu a mokru vynikající.
-
« Pneu na Hondu Civic
Ahoj, sháním pneu na Hondu Civic 195/60 R15 a jaké vlastnosti? Pro sportovní jízdu - tvrdá bočnice, přijatelná cena. Ve výběru jsem měl Yokohamy A539, Toyo Road Pro R610, Potenza RE720, ale opravdu nevím.
Mám osobní averzi proti Michelinu a Continentalu.
Diky za vaše rady.