Pneumatiky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto modus-ponens

modus ponens 27.08.03  16:59

« Zimne pneu 205/55 R16

Pani, chcel by som sa spytat, ake zimne pneu by ste mi odporucili v rozmere 205/55 R16. Dost by ma zaujimali najma modely s nizkou hlucnostou. Dik za odpovede.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.08.03  15:12

« Re: Good Year F1 eagle GSD3

Na auto pro rodinu? V pohodě, jen asi nebudou zcela využity.
  • 00 Reagovat !

foto

27.08.03  15:03

« Good Year F1 eagle GSD3

Máte někdo zkušenosti. Vyplatěj se na auto pro rodinu?
  • « 00 Reagovat !

foto

25.08.03  11:24

« to tea

A jak zní úplné označení pneu?
  • 00 Reagovat !

foto

25.08.03  11:16

« Pneu 4x4

Panove, mam ted moznost koupit zimni pneu Michelin za hodne dobrou cenu, ale ja tam oznaceni 4x4. Myslite ze to bude nejaky problem, kdyz je chci obout na klasicky sedan. Rozmer je 215/65/R16. Diky za rady
  • 00 Reagovat !

foto

25.08.03  10:40

« Skladování pneu

Máte prosím někdo informace (nebo odkaz na www), jak správně skladovat letní a zimní pneu (kompletní i s disky)?

Co se polohy týká, tak snad doporučují na stojanu uchycené za disk ve vodorovné poloze - vadilo by, kdyby byly jednotlivě (vodorovně) rozloženy na rovné zemi?

Při jaké teplotě a vlhkosti je skladovat? Je to stejné pro zimní i letní pneu?

Nebylo by třeba lepší je zabalit do smršťovací fólie?

Dík. Míra

• « 00 Reagovat !

foto

22.08.03  11:44

« Re: to jj > ad: Bridgestone RE720

Tak mi právě dorazily :-) V pondělí si je nechám obout. Díval jsem se na ně, a hle, kýho výra, japonské guma a jsou vyrobené ve španělsku! No snad to ti španělé neodflákli...? Čekal jsem Made in Japan s vlastnoručním podpisem Shojiro Ishibashiho... ;-) Dovoz pro Evropu tedy už jen ze Španěl?

ad hluk: je to na Almaru, tak uvidíme. Předtím jsem měl Ventury a ty mě také nepřipadly extra tiché. Uvidím...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.08.03  11:11

« Re: to jj > ad: Bridgestone RE720

RE720 jsou velmi dobre pneu-vynikajici smerova stabilita, skvele na vode, ale pocitejte s tim, ze jsou trochu hlucnejsi!
  • « 00 Reagovat !

foto

22.08.03  10:05

« Re: Fulda - Carat Attiro

Rikki: Mám Almaru. Přesně tak, slyšel jsem, že na Koktávce jsou dobré. Ale nevím jak by to dopadlo u mě. Na japonce japonské gumy ;-) Tak jsem šel do Bridgů...
  • « 00 Reagovat !

foto

22.08.03  10:03

« Re: to jj > ad: Fulda Carat Attiro

e-pneuz: nakonec jsem si u vás objednal Brigde Potenza RE720 185/60/14. snad jsem udělal dobře... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.08.03  01:28

« to jj > ad: Fulda Carat Attiro

spatne pneu to nejsou (vykon/cena), ale nejlepsi take ne - o jaky rozmer se jedna ve Vasem pripade?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.08.03  01:26

« to Ajvn > ad.Marshal 717

to je velmi tezke posoudit/doporucit...rozhodne Marshal 717 nedosahuje kvalit CPC, nicmene ma velmi dobry pomer vykon/cena...doporucil bych asi zvolit kompromis-o chlup drazsi Toyo Proxes T1-S (2.456,-), kt.jsou trosku sportovnejsi-mozna hlucnejsi, ale perfektni na vode!
  • « 00 Reagovat !

foto

21.08.03  18:38

« Re: Fulda - Carat Attiro

Koupil jsem je na jaře na Ochcávku a fakt jsou dobrý. Ve srovnání s předchozíma Firestone Firehawk jsou výrazně lepší ve všech směrech, jen spotřeba lehce stoupla (cca 0,5l/100km LPG). Rychle si na ně zvykneš a pak se na ně dá spolehnout v každý situaci a opravdu dobrý jsou na vodě (předjíždění kamiónu v zatáčce kaluží v průtrži). Jestli máš stejný podvozek, doporučuju!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.08.03  15:45

« Marshal 717 na leto ?

Hufe & e-pneu, ja si sice CPC nemuzu vynachvalit, zatim na nich mam 31kkm, podle vzorku to do konce jejich 2.sezony do 40kkm vydrzi, pak uz budou zrale na vymenu, takze resim, jake .. preci jen CPC je kvalita za tucny peniz a nizsi probeh :(
    Pres zimu jsem byl nadmiru spokojeny s Marshaly KW15 (od e-pneu), temer v CR neznama znacka (pod Kumho), neucastni se testu, ale presto velmi kvalitni a spolehlive jizdni vlastnosti, predvidatelne chovani, ticha, velmi ekonomicka, snad bude mit i dobry probeh a v prijemne cene okolo 2500/kus (185/55/R15 - holt drahy atyp:( )
    Na e-pneu ted vidim ve stejne znacce pro leto Marshal 717, moc prijemnych 2100/kus :), neni to asym, je to smerovka, ale podle vzorku vypada, ze by mohla byt velmi spolehliva na vode. Vis o tehle gume neco, dobre i spatne, co bych mel vedet a co by mi pomohlo se rozhodnout? :-)) Dik.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.08.03  14:44

« to pavelpu

Správný postřeh. Je to ale opravdu fuk. Důležité je, že se voda dostane z pod kola. Jestli je to doleva nebo doprava, na tom nesejde. Jedině, že by měli všichni CPC. Pak by na jedné straně vozovky bylo po dešti sucho a na druhé lokální záplava :o)))
  • 00 Reagovat !

foto

20.08.03  13:32

« ContiPremiumContact

Kooupil jsem na Accorda CPC a musim je jednoznacne pochvalit. Predtim jsem tam mel Dunlopy 300SE (myslim?) a neda se to srovnat. Jenom jedna vec me zarazi. CPC se montuji podle vnejsiho okraje. Vzhledem k asymetrii vzorku jsou ale pak odvodove drazky na jedne strane obracene do protismeru? Jenom takovy postreh, ktery mi prijde zvlastni.
  • 00 Reagovat !

foto

20.08.03  11:13

« vyvažování na autě

Nevíte, kde na Olomoucku vyvažuji na autě. Kamarád potřebuje dovážit Patrola.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.08.03  21:07

« Re: to našrot

Konec příspěvku 3608: Ta veličina se jmenuje "poloměr rejdu" (jen podotýkám, že rozhodně nehovořím o "poloměru zatáčení"), a je to přesně to, co dokonale zkur.. slušné jízdní vlastnosti vozu (pokud vůbec nějaké původně měl) montáž co "nejvystrčenějších" disků s co nejširšími pneumatikami. Pro rejpaly: tím nebrojím "a priori" proti širokým diskům, resp. pneumatikám, ale pouze tvrdím, že je tomu třeba přizpůsobit celou kinematiku zavěšení kol, což obvykle není možné bez výraznějších konstrukčních zásahů.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.08.03  22:57

« to krakatit

zkusit jeste zkontrolovat, zda kolo opravdu vizuelne nehaze-na vyvazovacce se samozrejme vyvazi, ale muze to byt pritom XXX-uhelnik...dale zkontrolovat, zda kolo spravne sedi na naprave (spravne stredici krouzky-predpokladam, ze se jedna o hliniky)...zda je zvolena spravna sirka rafku na takovehle "balony"-pneumatiky...mozna pro snazsi urceni priciny by bylo dobre urcit, zda volant vibruje pri dane rychlosti pri zaberu/volnobehu/brzdeni!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.08.03  21:44

« Re: Problém

Na Omeze se ale geometrie rozjizdi skoro porad a bylo i nekolik skoleni, jak ji udelat tak, aby se nerozjizdela. Takze mozna jenom tam, co ti ji delali na tom skoleni nebyli....
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…