Pneumatiky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: Zimne pneu 205/55 R16
Já dal na minulou zimu Nokian WR. (205/55 R16 94V) Jsou o dost tišší než letní Michelin Pilot Sport. Rozumná cena, vzhled, velice dobré výsledky v testech. Malé opotřebení. Mírně strácejí /oproti špičce- Pirelli, Continental/ jen v záběru v hustém sněhu. -
« Re: Good Year F1 eagle GSD3
Nejlepší gumy jaké existují!!! Mám je na Mazdě 323F v rozměru 205/50R15, mají najeto přes 40kkm a ještě vydrží tak 20 - 25 kkm, původní tam byly nějaké Bridgestone, absolutně nesrovnatelné. Počínaje vzhledem, přes jízdní vlastnosti až po výdrž. Už nikdy nic jiného ! Na dalším autě mám Michelin Pilot SX, ale Good Year F1 Eagle jsou hlavně na mokru lepší. Doporučuji -
« Skladování pneu
Máte prosím někdo informace (nebo odkaz na www), jak správně skladovat letní a zimní pneu (kompletní i s disky)?
Co se polohy týká, tak snad doporučují na stojanu uchycené za disk ve vodorovné poloze - vadilo by, kdyby byly jednotlivě (vodorovně) rozloženy na rovné zemi?
Při jaké teplotě a vlhkosti je skladovat? Je to stejné pro zimní i letní pneu?
Nebylo by třeba lepší je zabalit do smršťovací fólie?
Dík. Míra -
« Re: to jj > ad: Bridgestone RE720
Tak mi právě dorazily :-) V pondělí si je nechám obout. Díval jsem se na ně, a hle, kýho výra, japonské guma a jsou vyrobené ve španělsku! No snad to ti španělé neodflákli...? Čekal jsem Made in Japan s vlastnoručním podpisem Shojiro Ishibashiho... ;-) Dovoz pro Evropu tedy už jen ze Španěl?
ad hluk: je to na Almaru, tak uvidíme. Předtím jsem měl Ventury a ty mě také nepřipadly extra tiché. Uvidím... -
"-- skrytý --" 22.08.03 01:26
« to Ajvn > ad.Marshal 717
to je velmi tezke posoudit/doporucit...rozhodne Marshal 717 nedosahuje kvalit CPC, nicmene ma velmi dobry pomer vykon/cena...doporucil bych asi zvolit kompromis-o chlup drazsi Toyo Proxes T1-S (2.456,-), kt.jsou trosku sportovnejsi-mozna hlucnejsi, ale perfektni na vode! -
« Re: Fulda - Carat Attiro
Koupil jsem je na jaře na Ochcávku a fakt jsou dobrý. Ve srovnání s předchozíma Firestone Firehawk jsou výrazně lepší ve všech směrech, jen spotřeba lehce stoupla (cca 0,5l/100km LPG). Rychle si na ně zvykneš a pak se na ně dá spolehnout v každý situaci a opravdu dobrý jsou na vodě (předjíždění kamiónu v zatáčce kaluží v průtrži). Jestli máš stejný podvozek, doporučuju! -
"-- skrytý --" 20.08.03 15:45
« Marshal 717 na leto ?
Hufe & e-pneu, ja si sice CPC nemuzu vynachvalit, zatim na nich mam 31kkm, podle vzorku to do konce jejich 2.sezony do 40kkm vydrzi, pak uz budou zrale na vymenu, takze resim, jake .. preci jen CPC je kvalita za tucny peniz a nizsi probeh :(
Pres zimu jsem byl nadmiru spokojeny s Marshaly KW15 (od e-pneu), temer v CR neznama znacka (pod Kumho), neucastni se testu, ale presto velmi kvalitni a spolehlive jizdni vlastnosti, predvidatelne chovani, ticha, velmi ekonomicka, snad bude mit i dobry probeh a v prijemne cene okolo 2500/kus (185/55/R15 - holt drahy atyp:( )
Na e-pneu ted vidim ve stejne znacce pro leto Marshal 717, moc prijemnych 2100/kus :), neni to asym, je to smerovka, ale podle vzorku vypada, ze by mohla byt velmi spolehliva na vode. Vis o tehle gume neco, dobre i spatne, co bych mel vedet a co by mi pomohlo se rozhodnout? :-)) Dik.

Kde by som si mohol pozriet nejake aktualne cenniky? Dik.