Pneumatiky
« Toyo Proxes nebo Falken FK 451
Která z těchto gum je lepší ?Jde mi o perfektní jízdní vlastosti hlavně na suchu.Hluk nebo opotřebení mě moc nezajímá,nebo se vyplatí si připlatit třeba za Goodyear F1 ? Guma nad 5500 Kč se mi zdá už dost drahá.Dál bych se chtěl zeptat, jestli je vhodný použít místo 205/55/16 gumu 225/50/16 na ráfek 7.5.Přeci jenom profilový číslo 50 se mi zdá optimální na naše silnice.Ideál by asi byl 205/50 jenomže to by mi potom lhal rychloměr. -
« Re: alu kola
No na MB (W211) kola sháním to je pravda, ale vzhledem k tomu, že po neblahých zkušenostech se 17" (v Praze si připadám jak otloukánek, mimo je to zase moc hlučné) jsem z čistě pohodlnosti zvolil 16" a mám obavu, že AMG a Brabus 16" ani nedělá :))) Zkusím se mrknout na ty odkazy. Každopádně díky !
« Re: alu kola
ha !!! tak na e-pneu.cz jsou odkazy na weby kde se to dá vyzkoušet, holt když je někdo slepej :))) hmm možná by to chtěl annoncovat i po vyhledání kol. Např. dám si hledat, že chci kola na x auto x rozměr, vyhledá mi to všechny kola spnující zadání, to funguje velmi dobře, a pak jen někam dolů, nebo nahoru na stránku umístit "chcete vidět jak kola vypadají na autě ? odkazy: " -
« alu kola
lidi, kde najdu web na kterým bych si mohl na obrázek auta dosadit různé typy alu kol ? To by byla otázka první a druhá, vzhledem k tomu, že se v kolech nevyznám a nerad bych koupil kola z kterých by byl o x tisíc mnohouhelník, jaké jsou dobré značky kde toto nehrozí ? Koukal jsem se na e-pneu, kde asi i kola z největší pravděpodobností koupím, už díky tomu že mají výběr, ale posazení na model auta mi tam citelně chybí :(((( -
« Re: Zimne pneu 205/55 R16
Já dal na minulou zimu Nokian WR. (205/55 R16 94V) Jsou o dost tišší než letní Michelin Pilot Sport. Rozumná cena, vzhled, velice dobré výsledky v testech. Malé opotřebení. Mírně strácejí /oproti špičce- Pirelli, Continental/ jen v záběru v hustém sněhu. -
« Re: Good Year F1 eagle GSD3
Nejlepší gumy jaké existují!!! Mám je na Mazdě 323F v rozměru 205/50R15, mají najeto přes 40kkm a ještě vydrží tak 20 - 25 kkm, původní tam byly nějaké Bridgestone, absolutně nesrovnatelné. Počínaje vzhledem, přes jízdní vlastnosti až po výdrž. Už nikdy nic jiného ! Na dalším autě mám Michelin Pilot SX, ale Good Year F1 Eagle jsou hlavně na mokru lepší. Doporučuji