Pneumatiky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

23.09.03  21:30

« to andre_cz

Není Ti nic? Děláš si tady s těch lidí * nebo to myslíš vážně?
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.03  19:56

« Re: to strom

jo a ať tě ani nenapadne dávat na to 15" jak říká HUF!!! Kup si jetý elektrony 6J x 14 (cena jednoho cca 1200Kč) a na to dej 185/60
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.03  19:51

« Re: to strom

naprostej souhlas! cec jsou podle mě super. Ale jestli chceš za kažkou cenu ušetřit tak si kup ňejaký Barumy, nebo Goodride, pokud totiž jezdíš bezpečně, tak na vlastnostech pneu moc nezáleží, alespóň dle mého názoru. Nevím jaký Energy přesně myslíš, ale mám pocit, že teď už se dělaj s jíným dezénem. V dobrým pneuservisu ti určitě poraděj. Jinak dle mých zkušeností se nevyplatí kombinace různých pneu z důvobu, že když píchneš jednu gumu, tak musíš kupovat dvě nový, protože se ty tvoje stávající přestali vyrábět(teď jsem tenhle problém řešil ). Když máš pět stejnech pneu tak tě to nerozhází. Jo a určitě bych si na to auto pořídil širší gumy-na profilu nezáleží. 165/70 jsou hrozně nepohodlný.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.03  15:43

« to strom

Nechci, aby měly mé rady paralelu se středověkým všelékem na všechny nemoci - pijavicemi, ale i Tobě bych doporučil CECky3 neboli ContiEcoContact3. V tomto rozměru se stejně nic lepšího vymyslet nedá. Musel bys upgradovat aspoň na 15". Tam už se dá vybrat líp.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.03  15:37

« Re: Michelin Energy New

Ptal jsem se, zda se ten novej model pneu vyrabi i v tomhle rozmeru, nikde na webu v shopech to nemuzu najit.
    Jinak mam Toyota Corolla Sedan 1,4 VVTI r.v. 2000. Styl jizdy - nic divokyho, s timhle karem se to ani neda.
    V gumach se fakt nevyznam, jaky teda doporucujes? Ty druhy 2 jsou skoro jako novy, jak je to s kombinaci s gumama od jinyho vyrobce?
    Diky
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.03  15:21

« to foxx

Tak tak. Rozhodně 185/65 - mají vetší nosnost, větší styčnou plochu, vypadá to líp... Samé + a žádné -.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.03  15:06

« Re: 175/65 R14 nebo 185/65 R14

Ja si myslim, ze na leto by boli lepsie sirsie gumy (ako pisal Stavros, lepsie vlastnosti), na zimu tie uzsie (lepsie vlastnosti na snehu a lade, mensi sklon k aquaplaningu)
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.03  15:04

« Re: 175/65 R14 nebo 185/65 R14

vem ty 185-ky je to urcite lepsi, ten Space star je docela velky auto, bude to lip sedet atd.
  • 00 Reagovat !

foto

23.09.03  14:53

« 175/65 R14 nebo 185/65 R14

Prosím někoho zkušeného o radu: Je lepší z hlediska jízdních vlastností pro normální rodinnou jízdu pořídit si letní 175/65 R14 82S nebo 185/65 R14 86S. Rafek 5,5 x 14 ET46. To jsou totiž rozměry které mám povoleny v techničáku.(I když se mi to zdá divné - spíš bych ty druhé čekal jako 185/60 R14). Mám Mitsubishi Space Star 1,3 16V 63kW. A platí to samé pro zimní gumy ?
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.03  14:28

« Re: Michelin Energy New

koukni na e-pneu nebo tak nějak. Ohledně rozměru ti asi těžko někdo poradí, když nenapíšeš na jaký je to auto a jakej styl jízdy chceš. Mimochodem moje zkušenosti s Michelin Energy jsou takové, že bych je nedoporučil z hlediska cena : kvalita
  • 00 Reagovat !

foto

23.09.03  10:31

« Michelin Energy New

Mam 4 Michelin Energy MXT 165/70 R 14 Letni. 2 jsou jiz ojete, musim koupit nove, vyrabi se ten novy typ Energy New i v tomto rozmeru? Muzu je takto kombinovat? kdyz se ten typ New s timto rozmerem nevyrabi, ktery typ mi doporucujete?
    Diky.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.09.03  20:17

« Re: Good Year Ultra Grip 6

super to som potreboval vediet, na ktore znacky sa mam asi obratit. nemusim mat tie najsam super, ale xcem mat radsej kvalitenjsie, ako menej. Mam letne pirelli P6000 a som celkom spokojny s nimi. Preto som bol zvedavy aj nazimne pirelli.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.09.03  03:24

« předsezónní akce

jenom jsem chtěl připomenout aktuální "předsezónní akci", kdy jsou dočasně (než začne sezóna) zvýhodněné některé modely značek Bridgestone, Firestone, Marshal, Pneumant, Semperit, Vredestein, a další...(označeno vždy červeným textem "akce")
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.09.03  03:20

« Re: Good Year Ultra Grip 6

rozhodnutí je určitě dobré...

jenom pro jistotu ještě připomenu zimní pneu, kt.jsou opravdu velmi dobré (tzv."záruka úspěchu nešlápnutí vedle"):

Pirelli Winter Snowcontrol, Snowsport

Goodyear UG6, GW3

Continental TS780, TS790

Bridgestone LM18, LM22

Michelin Alpin A2

Dunlop SP WinterSport M3

diskutovat by se pak samozřejmě dalo, kt.je o "chlup" lepší
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.09.03  16:17

« Good Year Ultra Grip 6

Cafte, mam vyhliadnute na zimu Good Year Ultra Grip 6. Nejake vase postrehy aby som vedel ci som sa dobre rozhodol? Dik moc...
  • « 00 Reagovat !

foto

17.09.03  15:25

« Re: to Mitsi

Jestli mas tu stim jakoby hranatym cumakem, tak ta je docela hezka a me vic ale pasuje 4WD-cko.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.09.03  08:38

Space Wagon 2WD. Ztráta výkonu v ústrojí pohonu 4WD je na můj vkus příliš velká... A navíc to stejně není plnohodnotný 4x4.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.09.03  07:35

Mitsi ma myslim Micinu Space Wagon 4WD nebo tak nejak, snad nema L300? Jinak ta Pacifika je opravdu nadherna, porad premyslim proc si lidi kupujou za stejnou cenu Audi Allroad a jiny nemecky paskvily.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.09.03  14:54

no jestli to má 7mi místné a jezdí 200 i v zimě, tak musí mít jen nového Chrysler Pacifica AWD :-) což by mě mohl ukázat, neb jsem si tohle auto jen ošahával a nejel :(
  • « 00 Reagovat !

foto

16.09.03  14:51

MItsi. No ten kdo si koupí takové auto má již většinou monitorování tlaku na PP :)))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…