Pneumatiky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

24.09.03  11:05

« Re: to dabel

Ked Ti ide hlavne o sportovu jazdu, tak daj na Hufa. Ja asfalt s mojimi par konikmi veru netrham a jazdi kludne ;))
  • « 00 Reagovat !

foto

24.09.03  11:00

« Re: to dabel

opel corsa GSI....
  • « 00 Reagovat !

foto

24.09.03  10:58

« Re: to Huf, dabel

UG6 toho povyhraval v testoch dost. WS3 su v testoch tiez len priemer. Tak si vyber. A na ake afto to vlastne sces?
  • « 00 Reagovat !

foto

24.09.03  10:54

« Re: to Huf, dabel

tak panove potrebuju nakej result .... sportovni jizda na suchu a mokru a abych nemel problem na horach na snehu... rozmer 185/60 R14
    - Dunlop Winter Sport M3
    - Pirelli W 190 Snowsport
    - Goodyear UG6
    osobni zkusenosti a jestli ma nekdo prehled jak jsou na tom v testech... zatim se diky hufovi klonim k pirelli ale prej v testech prumer..
  • « 00 Reagovat !

foto

24.09.03  10:44

« Re: to Nedby, dabel

Huf: je fakt, ze som ich "testil" len v beznych podmienkach, ktore clovek na ceste stretne (vacsinou kasa snehu premiesana so solou ;))). Ale pocas tych 20000km, co som v zime na nich urazil, si naozaj na ne nemozem stazovat.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.09.03  10:38

« to Nedby, dabel

Ano. Tyto klidně do výběru přihoď. Sice mně připadly na sněhu divné (moc nezabíraly ani když byly nové), ale na mokru a suchu byly asi nejlepší. Jezdil jsem na nich s Octávií Combi TDI.

Z principu budou Pirelli stejně lepší.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.09.03  10:36

« Re: to Nedby

Nedby: S Wintersportami M3 som prezil celu minulu zimu. VELMI pohodove pneu, absolutne bezproblemove vlastnosti na vsetkych moznych povrchoch.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.09.03  10:29

« Re: to Nedby

v cem je rozdil v pirelli W190 snowcontrol a W190 snowsport?
    co si myslis Goodyear UG6 nebo o Dunlop Winter Sport M3??
    dik
  • « 00 Reagovat !

foto

24.09.03  10:25

« to Nedby

Ty Pirelli jsem si objednal i na své. Sice v 16" a v H, ale to je fuk. Je to špička.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.09.03  10:22

« to Nedby

Blizaak LM-18 od Bridgestonu nebo Pirelli W190Snowsport.
  • 00 Reagovat !

foto

24.09.03  09:59

« zimaky 180/60 R14

poradte mi prosim jakou znacku a typ. pres zimu jezdim dost na hory. lyzovat treba 3x tydne. Kdyz neodhrnuju snih spoilerem tak mam rad sportovnejsi jizdu takze bych rad aby to sedelo atd... a ted bobo rad znacku a typ... :o)
    predem dik
  • « 00 Reagovat !

foto

24.09.03  09:41

« Re: Disky na zimní pneu

plecháče, nebudeš si přece ničit elektrony solí.Je to jen hliník.
  • 00 Reagovat !

foto

24.09.03  09:39

« Jaké pneu na zimu

Nemáte někdo zkušenost se zimními pneu SAVA Eskymo S3 a LASSA Snoways 2.Která je lepší a nebo horší.Je to feldu.Kus za 1000
  • 00 Reagovat !

foto

24.09.03  07:18

« Disky na zimní pneu

Slyšel jsem názor, že na zimu je lepší použít užší disky. Dole v příspěvku č. 3718 to "dabel" potvrzuje ("lepsie vlastnosti na snehu a lade, mensi sklon k aquaplaningu").

Konkrétně - použít plechové 195/65/15" nebo elektrony 205/60/15" - na obou samozřejmě předpokládám odpovídající rozměr pneu (Polaris)?
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.03  21:30

« to andre_cz

Není Ti nic? Děláš si tady s těch lidí * nebo to myslíš vážně?
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.03  19:56

« Re: to strom

jo a ať tě ani nenapadne dávat na to 15" jak říká HUF!!! Kup si jetý elektrony 6J x 14 (cena jednoho cca 1200Kč) a na to dej 185/60
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.03  19:51

« Re: to strom

naprostej souhlas! cec jsou podle mě super. Ale jestli chceš za kažkou cenu ušetřit tak si kup ňejaký Barumy, nebo Goodride, pokud totiž jezdíš bezpečně, tak na vlastnostech pneu moc nezáleží, alespóň dle mého názoru. Nevím jaký Energy přesně myslíš, ale mám pocit, že teď už se dělaj s jíným dezénem. V dobrým pneuservisu ti určitě poraděj. Jinak dle mých zkušeností se nevyplatí kombinace různých pneu z důvobu, že když píchneš jednu gumu, tak musíš kupovat dvě nový, protože se ty tvoje stávající přestali vyrábět(teď jsem tenhle problém řešil ). Když máš pět stejnech pneu tak tě to nerozhází. Jo a určitě bych si na to auto pořídil širší gumy-na profilu nezáleží. 165/70 jsou hrozně nepohodlný.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.03  15:43

« to strom

Nechci, aby měly mé rady paralelu se středověkým všelékem na všechny nemoci - pijavicemi, ale i Tobě bych doporučil CECky3 neboli ContiEcoContact3. V tomto rozměru se stejně nic lepšího vymyslet nedá. Musel bys upgradovat aspoň na 15". Tam už se dá vybrat líp.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.03  15:37

« Re: Michelin Energy New

Ptal jsem se, zda se ten novej model pneu vyrabi i v tomhle rozmeru, nikde na webu v shopech to nemuzu najit.
    Jinak mam Toyota Corolla Sedan 1,4 VVTI r.v. 2000. Styl jizdy - nic divokyho, s timhle karem se to ani neda.
    V gumach se fakt nevyznam, jaky teda doporucujes? Ty druhy 2 jsou skoro jako novy, jak je to s kombinaci s gumama od jinyho vyrobce?
    Diky
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.03  15:21

« to foxx

Tak tak. Rozhodně 185/65 - mají vetší nosnost, větší styčnou plochu, vypadá to líp... Samé + a žádné -.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…