Pneumatiky
« to petous
Máš recht. Je až s podivem, že je to hodnocení tak různé. Je třeba trochu se zamyslet a zaexperimentovat. Vyjít z toho, že cena = kvalita. Vzít v potaz image značky (kromě Michelinu - tam je to přežitek) a zvolit. Já už takhle vytvořil soupis dobrých a špatných pneu. Zpětně vzato vždy vyšší cena znamenala lepší vlasnosti. -
« to 02
Přesně tak. Já taky ne. Nemůžu Ti poradit s Avony. Můžu Ti jen říct, že v tomto referenčním rozměru bych šel (jestli to správně chápu, tak pro oktávku) jednoznačně do:
Pro komfort: CPC, GY NCT5, Pirelli P7, Bridge RE040
Pro jízdní vlastnosti: CSC2, Bridge S-03, GY F1 GSD3, Pirelli P-Zero.
referenční rozměr = všichni výrobci se snaží v něm dělat co nejvíc typů (nejen) pro vzájemné srovnání. -
"-- skrytý --" 14.10.03 19:25
« AVONY
Vím, že již nastal čas pro obutí zimních pneu, ale chci se zeptat místních odborníků co říkají letním pneu AVON ZZ3 16"-205/55 ? Jezdím na nich a zdají se mi dost dobré.No, ale chtěl bych něco vědět co mohu odnich čekat... Neznám nikoho kdo na značce Avon jezdil.Moc díkyPavel -
« to pikachu
Ne ne. Na zimní je ještě brzo. Teď hobluju nové Conti CSC2 215/40R16 (obuté na OZ - konečně jsem si koupil pořádná kola). Jsou prostě skvělé. Kdo zkusí, pochopí a značku nezmění. Příště sice testnu P-Zero Nerro, ale to jen pro doplnění zkušenostní databáze. CSC2 je bomba.
Na originálních 16" discích ale už ale jsou namontovány a k použití připraveny Pirelli P210 Snowsport 205/45R16. Neboj, v pravý čas je tam prdnu. Teď by to byl nesmysl. Rapidní zhoršení jízdních vlastností, rychlý ubytek vzorku a menší trakce.