Pneumatiky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto petous

petous 15.10.03  13:31

« Re: to petous

To je fakt, ale ja mám i jiné zdroje zábavy než sponzoring pneumatikářských koncernů.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.03  12:52

« to petous

Umění je na to vydělat... ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto petous

petous 15.10.03  12:38

« Re: to petous

Jo o tom to je, ale není umění kupovat to nejdražší, ale najít nejlepší kompromis cena/výkon.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.03  12:29

« to petous

Máš recht. Je až s podivem, že je to hodnocení tak různé. Je třeba trochu se zamyslet a zaexperimentovat. Vyjít z toho, že cena = kvalita. Vzít v potaz image značky (kromě Michelinu - tam je to přežitek) a zvolit. Já už takhle vytvořil soupis dobrých a špatných pneu. Zpětně vzato vždy vyšší cena znamenala lepší vlasnosti.
  • « 00 Reagovat !

foto petous

petous 15.10.03  12:17

« Re: nové testy zimních pneu 2003

Super, v jednom testu (AutoZeitung)
    1) Pirelli Winter 190 Snowcontrol ***
    v druhém (stejný rozměr)(ADAC) 13. místo. Jsem z toho jelen.
    add.: POLARIS II > líbí se mi taky víc, objednám je.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.10.03  11:57

« nové testy zimních pneu 2003

nové testy zimních pneu 2003 - ADAC, AMS, AutoBild, AutoZeitung
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.03  11:56

« to petous

Vyměnil celou ŘJ za již upravenou.

A ber Polarisy II.
  • « 00 Reagovat !

foto petous

petous 15.10.03  09:41

« Re: to Hufnagl

Cimbu ti dali po kabelu (flash) nebo vyměnili epromku?
  • 00 Reagovat !

foto petous

petous 15.10.03  09:39

« Polaris II nebo Marshal749

Rozhoduji se buď Barum Polaris II za 1536,-Kč (apneu) nebo MARSHAL 749P Power Grip za 1485,-Kč. Oboje v rozměru 175/70R14 T. Co je lepší volba?
  • 00 Reagovat !

foto

15.10.03  09:27

« retezy na 185/60 R14

muze mi nekdo prosim vysvetlit proc se vsude pise ze je zakazano davat snehove retezy na pneumatiky o rozmeru 185/60 R14???? nak mi to hlava nebere... dik.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.03  07:53

« to mfilip

Polaris II rozhodně ano.

Cimbu měl super hodnoty a dali mi ho místo slevy zadarmo. Neber to.
  • 00 Reagovat !

foto

15.10.03  07:50

« Bez nadpisu

Hufe, proc Cimbu a ne ATX ?
  • 00 Reagovat !

foto

15.10.03  07:50

« Bez nadpisu

Kdyz uz byste si meli vybrat mezi konfekci Polaris I ( 1750,- ), Polaris II (1950,-) a Savou Eskimo 3 ( 1650,- ), cemu byste dali prednost v rozmeru 196/65/R15 ? Diky
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.10.03  01:28

« update webu

Tak jsme trošku "update-nuli" sytém-rádi uvítáme případné reakce, co ještě zlepšit?! Díky...
  • « 00 Reagovat !

foto

14.10.03  21:00

« to 02

Přesně tak. Já taky ne. Nemůžu Ti poradit s Avony. Můžu Ti jen říct, že v tomto referenčním rozměru bych šel (jestli to správně chápu, tak pro oktávku) jednoznačně do:

Pro komfort: CPC, GY NCT5, Pirelli P7, Bridge RE040

Pro jízdní vlastnosti: CSC2, Bridge S-03, GY F1 GSD3, Pirelli P-Zero.

referenční rozměr = všichni výrobci se snaží v něm dělat co nejvíc typů (nejen) pro vzájemné srovnání.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.10.03  20:53

« to andree_cz

Taky názor ;o)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.10.03  19:25

« AVONY

Vím, že již nastal čas pro obutí zimních pneu, ale chci se zeptat místních odborníků co říkají letním pneu AVON ZZ3 16"-205/55 ? Jezdím na nich a zdají se mi dost dobré.No, ale chtěl bych něco vědět co mohu odnich čekat... Neznám nikoho kdo na značce Avon jezdil.

Moc díkyPavel

• 00 Reagovat !

foto

14.10.03  18:50

« HUFNAGL

Fakt nechapu, co vidis na ty "chromovy" mrizce kapoty. Je to humus-dej tam plech
  • « 00 Reagovat !

foto

13.10.03  15:01

« to pikachu

Čip> Protože má zajímavé hodnoty a Cimbu je třída.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.10.03  14:53

« to pikachu

Ne ne. Na zimní je ještě brzo. Teď hobluju nové Conti CSC2 215/40R16 (obuté na OZ - konečně jsem si koupil pořádná kola). Jsou prostě skvělé. Kdo zkusí, pochopí a značku nezmění. Příště sice testnu P-Zero Nerro, ale to jen pro doplnění zkušenostní databáze. CSC2 je bomba.

Na originálních 16" discích ale už ale jsou namontovány a k použití připraveny Pirelli P210 Snowsport 205/45R16. Neboj, v pravý čas je tam prdnu. Teď by to byl nesmysl. Rapidní zhoršení jízdních vlastností, rychlý ubytek vzorku a menší trakce.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…