Pneumatiky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
"-- skrytý --" 08.08.06 15:24
« Re: Letne pneu 205/55 R16
Dunlopy tradičně vynikají parametrem "ovalita". Ale bacha na některé dezény: už při sjetí jen z poloviny se projedou/zmizí propojovací kanály mezi podélnými drážkami, a na vrstvě vody se na nich pak nedá jezdit, resp. si to rychle vynutí předčasnou (z hlediska hloubky vzorku) výměnu gum. -
modus ponens 08.08.06 14:44
« Letne pneu 205/55 R16
Ake mate skusenosti so znackami Dunlop a Pirelli v rozmere 205/55 R16? Dunlopy mam zimne (Wintersport M3) a som spokojny.
Dunlop ponuka sirsiu paletu modelov (SP SPORT 2000E, SP SPORT 2020E, SP SPORT 9000, SP SPORT 01, SP SPORT MAXX, SP SPORT 3000A, SP SPORT 01 DSST) a dost tazko sa v nich orientuje. Mozno su niektore z nich vybehove.
Pirelli to ma jednoduchsie (Zero Nero, P7, P6000, P6000 Powergy), ale ...
Dik za skusenosti, prip. rady. :)
Este dodam, ze je to na Avensis 1.8 VVT-i. -
Ghost007 23.04.06 21:36
« Cena za vymenu pneu
Ahoj, v sobotu jsem se pokousel sehnat na vesnici servis na vymenu kol zimni/letni. Kupoval jsem dve gumy na netu a byl prekvapen, ze po me bylo pozadovano 250 za kolo nove a 120 za kolo stare (jako za montaz).
To jsem samozrejme odmitl akceptovat. je normalni, ze nove kolo se plati vic nez 2x tolik?
Kolik normalne platite a kde (mesto/vesnice)?
Mam 175/70/13. -
« Bez nadpisu
vedeli by ste mi niekto povedat co su zac tieto nasledujuce znacky? tazko sa o nich hlada nejake info a zaujimalo by ma kam patria pod akeho vyrobcu a co je to za kvalitu:
NANKANG
FATE
COOPER
MARANGONI
PNEUMANT
WANLI
GT RADIAL
MAXXIS
je to nejaky supermarketovy tovar alebo co to su za derivaty?