Pneumatiky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.10.06  09:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Letne pneu 205/5

PS: Místo nich sem koupil Firestony Fuelsavery. Asi sou tišší (ale to asi není divu), ale auto se na nich šíleně houpe. :o
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.10.06  09:13

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Letne pneu 205/55 R1

Mně vydržely myšlenky přes 100 000 km (!!), vzorek byl pořád v naprosté pohodě, no pro zichr sem je už rači vyměnil.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.10.06  08:46

« KLEBER

Kleber Krisalp mam najeto 45tis a vzorek jako novy, ma super nizke opotrebeni ale zato o neco horsi jizdni vlastnosti sou prumerne.
    S kamosem co ma good year ultra grip 6 sme v zime zkouseli jeden kopec on jej dal s fabii ja sem jej nevyjel s octavii ani jeden nemame protiprokluz. Pro mene narocne ridice vhodne dobry pomer cena vykon, asi nejlevnejsi sou na www.nejlevnejsipneu.cz zatim zdarec vsichni.
  • 00 Reagovat !

foto

04.10.06  10:56

« Zimáky na Imprezu WRX poraďte

Ahoj, máte někdo tip na dobrý pomněr cena/výkon. Nechci tam zahučet za ránu, na druhou stranu nechci *... Rozměr 225/40/R18. Díky! Lukáš
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.10.06  22:23

« Kleber Krisalp HP 205/55x16 91H

Kdo jezdíte na uvedených zimních pneu, sdělte své zkušenosti? Dík! ;-) Mám možnost koupit za Kč 2360,--/ks. V zimě jezdím na krátké vzdálenosti a méně, než v sezónu.
  • 00 Reagovat !

foto briza

briza 19.09.06  16:36

« Re: zimne 205/55/16

Ja mam (Honda Accord Tourer) ty Dunlopy WS 3D a jsem s nimi spokojeny. Profil jezdeni ma podobny jako ty akorat jezdim vic mimo mesto nez ve meste. Takze mohu doporucit ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.09.06  22:43

« Bez nadpisu

Jo: cuma@seznam.cz nebo 606 632 137.....Praha 6
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.09.06  22:41

« Bez nadpisu

Prodavam 4 ks Nokian Winter 205, 70, R15, H ... rok stare skoro fungl nove... najeto cca 4-5 tis. km. Mel jsem na Subaru Outback ktery jsem prodal... Puvodni cena byla 3500,- pro ks (dohromady 14 tis.). Chci se toho zbavit za 7 tis. Mam Mondeo a manzelka Clia (oba potrebuji zimaky)....Dohoda jista..... :idea:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.09.06  14:18

« Michelin

Mám Michelin Primacy HP 205/55 R16 a jsem max. spokojen. Jsou velmi tiché.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.09.06  23:09

« zimne 205/55/16

Zdravim, chcem kupit zimne gumy a rozhodujem sa medzi Pireli W190snowsport, ContiTS810, Dunlop WS 3D, Bridgestone Blizzak LM25. Jazdim 50% mesto (BA), 30% dialnica, 20% okresky. A 1-2x do roka Alpy.
    Pozrel som si uz skoro cele forum, zatial mi to vychadza na ContiTS810, ale su aj najdrahsie.
    Co mi poradite?
    Dik.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.09.06  19:48

« Bez nadpisu

Mám na Pandě 1,2 Goodyear GT2 175/65 14" na ALU a najeto mají přes 40000km, ale s jistotou mohu mluvit o posledních 25000km, kupoval jsem dovoz z IT a mělo to najeto asi 15000km (super stav, výbava něco mezi Dynamic a Emotion). Gumy jsou ještě dobrý, mají víc jak 2mm. Jsem s nima velmi spokojen a na jaře je koupím znova, na zimu asi koupím Goodyear UG7, ale 165/70 13" mám na ně plecháče.
    ad "naše pneu"
    Před 5 lety jsem pracoval pro jednu nejmenovanou gumárenskou firmu v Praze a po zkušenostech, které jsem viděl ve výrobě bych si gumu z Otrokovic nekoupil ani na koloběžku. Oni totiž berou pogumované plátno z Prahy a co ti alchymisté dělají se směsma, to je hrůza. Jediné směsi, které jsou tvrdě sledované, tak to jsou směsi pro Conti. Nevím jak to vypadá dnes, ale asi se moc nezměnilo. :(
  • 00 Reagovat !

foto

07.09.06  20:32

« 195 / 45 / 14

Díky podival sem se na ten odkaz cos posilal a byl tam i test ktery me utvrdil ze asi pro me budou nejlepsi pirellky P7...urcite nebudu litovat
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.09.06  18:54

« Re: 195 / 45 / 14

co takhle Continental Sport Contact ale chybu neuděláš ani s Pirelli nebo Dunlop
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

07.09.06  16:55

« 195 / 45 / 14

potrebuju letni gumy na sportovni svezeni, zivotnost hraje druhou roli...mate nekdo zkusenost s timto rozmerem(195/45/14)? zatim mam ve vyberu pirelli P7 a dunlop sport 9000...diky za radu.
  • 00 Reagovat !

foto Jabella

Jabella 03.09.06  12:46

« Bez nadpisu

Já mám Bridgestone Turanza ER3OO..supr v provozu...
  • « 00 Reagovat !

foto

27.08.06  18:17

« Re: Toyo Snowprox S952; Yokohama AVS Winter V901

Mám T Sn. S951 a paráda, zatím mne nezklamaly. Předtím jsem měl Yokohamy, už si nepamatuji typ, ale ty byly horší.
  • 00 Reagovat !

foto

26.08.06  17:16

« Toyo Snowprox S952; Yokohama AVS Winter V901

Jaký máte na ně názor? Případně máte s něma nějaké zkušenosti? Vím, že v testech neobsazují zrovna přední místa, ale každodenní provoz bývá mnohdy o něčen jiném.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.08.06  20:38

« Re: pneu

máte zkuženosti s pneu Bridgestone B390?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.08.06  11:48

« Bez nadpisu

SirAnton: Nájezd máme podobný, ano zatím vypadají, že dalších 10 000 km zvládnou bez problémů.
    Mé důvody pro Dunlop MAXX:
    Měly by být rozumným přiblížením k vlastnostem které má ContiSportContact a přitom by měly být tišší než SportContact.
    Nevěřím italským výrobcům a proto neuvažuji Pirelli.
    D-MAXX Bude nejspíš stát trochu méně než ContiSportContact a vlastnosti budou podobné.
    Z nějakého důvodu je mi D-MAXX sympatický.
    Kdybych se nebál hluku tak rozum volí ContiSportContact.
    Mimochodem Lexus dává D-MAXX jako prvomontáž na IS250 a věřím, že japončíci ví proč to dělají.
    Na aktraktivní dezén jsem fakt nepomýšlel, ale máš pravdu, že nevypadají špatně :-D
  • « 00 Reagovat !

foto modus-ponens

modus ponens 09.08.06  11:13

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Letne pneu 205/55 R16

shi:
    pokial mas Michelin Primacy ako ja, tak to bude trvat dlho. ;-) Tie moje maju najazdene uz takmer 55tis. km a este nie su zodrate. Pomaly vsak uz premyslam nad volbou novych, pretoze ktovie, co zistim pri prezuti na zimaky...
    Preco MAXX? Kvoli atraktivnemu dezenu? Ten sipovity tvar vraj dost zvysuje valivy odpor a hlucnost. Alebo su to len famy?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…