Pneumatiky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
"-- skrytý --" 24.02.04 15:50
« Re: to Morfikus > Re: Mazda MX6 2,5V6 Gt
Chápu, ale 65 už je dost velý rozdíl oproti 55! Ještě, že máte tak silný motor!:) Jinak už vybíraté z poměrně dobrých pneu, měl byste být tedy spokojen v každém případě - SP01 je lepší na vodě, P6 je zas komfortnější... -
"-- skrytý --" 24.02.04 11:46
« Re: to Morfikus > Re: Mazda MX6 2,5V6 Gt
to e-pneu : vim, 65 jsou ale do Prahy vhodnejsi a jsou levnejsi nez 55..provozuji je na mazde doted a neni problem, mozna se mylim a rad se necham presvedcit o opaku. Me osobne nejvice pritahuji Sunlop SP 01 ci Pirelli P6 -
"-- skrytý --" 23.02.04 20:51
« to lempl > Re: Volba pneu
porovnáváte pneumatiky různých kategorií...k CPC byste musel přiřadit Bridgestone RE720
doporučení - pokud preferujete jízdní vlastnosti, pak určitě CPC, pokud klidnou jízdu a delší km-výkon, pak Bridgestone Turanza ER70
více informací pak můžete získat např.z tohoto testu: [odkaz] -
« Volba pneu
Ahoj,raád bych znal Váš názor.Shání¨m letní obutí na Opel Astra G DI 16V.Na zimu mám Wintersport M3 (100% spokojenost),ale teď potřebuju něco na léto.Po přečtení diskusí a testů mi zůstaly 2 pneumatiky - Conti CPC a nebo Bridge ER70.Jedná se o rozměr 195/60/15 88H.Pokud máte někdo s těmito typy zkušenosti,poraďte prosím.Díky -
"-- skrytý --" 23.02.04 17:12
« Pneu vs. Mazda MX6 2,5V6 Gt
Zdarek lidicky, jake nove pneu by jste mi doporucili na Mazdu MX6 2,5 V6 1994rv? Neco v rozumne cenove kategorii..ale sportovnejsiho? At to nejsou Barumky, ale ani Pirelli P Zera ;-) (v tomhle rozmeru se ani nedelaj, ale rozumime si.) Melo by to byt 205/65/15 asi "V". "65" proto, ze je levnejsi a hodne hodne jezdim po praze..a tam davat neco hodne nizkyho...Uvazuju o :Pirelli P6000,Dunlop Sport 2000 E,Dunlop Sport 200,Dunlop Sport 01,Continental Eco Contact CP,Continental Premium Contact,Pirelli P6 ci neco uplne jinehio? ;-) DIKAS -
"-- skrytý --" 21.02.04 11:23
« Re: P6000
SUV Mitsubishi Outlander 2,4 4x4 (Full-Time). Totéž auto (ovšem s dvoulitrovým motorem, což samozřejmě není rozhodující - podvozek je stejný), ale na originál 16 palcových hliníkáčích od MMC obutých do nějakých Yokoham nic takového nedělalo, ale také neposkytovalo takový estetický zážitek při pohledu zvenčí (tedy na ty hliníkáče a nízkoprofilové pneu)... -
"-- skrytý --" 20.02.04 17:30
« P6000
Jel jsem tuhle s vozem obutým do Pirelli P6000 225/50 ZR 17 (ale "jen" ve W) a kromě toho, že jsem neustále musel korigovat směr jízdy (každá vyjetá kolej to rozhodila), nemluvě o značném nepododlí jízdy i na kvalitním povrchu dálnice, mi připadalo, že jsou ty gumy neskutečně hlučné. Je to normální? PS: Jen mimochodem - ty Pirelli byly na neskutečně nádherných "loukotích" od Fondmetalu...