Pneumatiky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

18.10.06  14:57

« Re: Opravdu levné nové gumy - KDE?

Hele Viados, ty asi budes v baliku - tak mi litr prispej :D
    Ferin -diky, koukal jsem na to, ale Delti je defacto Pneushop.cz a to druhe je na urovni ostatnich.
    Me se zatim jako celkem stravitelny zda pneunet.cz, ale i tak... :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto

18.10.06  14:39

Na to se dá říct jediné: Jakpak je ti Česko? TESCO! Ale LIDL je levnější ... Mimochodem, je i způsob, jak mít cokoliv zadarmo.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.10.06  14:34

Nevím, co chceš lepšího. Víc než 50% slevy z obvyklých cen ti nestačí? Jasně, že neznačkový pneu seženeš ve velkých sítích v akcích levněj, ale značkový nehrozí. Zadarmo ti ale gumy nikdo nedá. Zvlášž značkový, kde mají právě tyhle strányk smysl především. Jinak eště zkus pneu-servis.cz nebo německý delti.com, neznačkový tam mívají levnější, než u nás.
  • 00 Reagovat !

foto

18.10.06  14:23

« Opravdu levné nové gumy - KDE?

Nemate nekdo nejaky tajny link na opravdu levne pneumatiky?
    Stranky typu: e.pneu, autokola, k+k, pneushop, nejlevnejsipneu, levnegumy atd. me moc neberou. Zvlaste pokud se daji neznackove pneu sehnat v akcich hypermarketu za par penez a oni je nabizeji za nesmyslne ceny. Konkretne shanim 155/70 R13 a davat 800 a vic za Barumky na vyse zminenych strankach se mi nechce. Zvlaste co je vloni nabizel carrefour za 599,-Kc vc. DPH pri odberu 4ks. Chapu ze prichazi sezona a s prvni snehovou vlockou lide zacnou brat pneusirvisy utokem, ale zbytecne nikomu vylepsovat zivotni uroven nechci. O pneuservisech ani nemluve. No a o prazskych se da snad prohlasit jedine - haha hihi hoho
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 18.10.06  11:17

« Re: Šířka pneu

no Kosik bude pres zimu v garazi a pokud bude prset tak snim ven nepojedu. takze asi tak.
  • 00 Reagovat !

foto

18.10.06  00:17

« Šířka pneu

Pánové, jezdil jsem jak 235/40 R18 tak 195/65 R16 a můžu říct jediný...
    Kostitřas je super na kvalitní silnici, se super gumama není problém ani na mokru... na zimu rozhodně úzký, vysoký - pohodlí, pohoda... ostra jizda i v zime... Takže tak... www.epneu.cz :-)
    Když máte jet v kalamitě 800km přes Alpy v noci, tak kvalitní úzkou gumu oceníte :-) Samozřejmě ve dne na sluníčku při city street racing jsou široký placky k nezaplacení :-) Jinak na divočinu po okreskách je to tak 50/50 jestli nechcete přijít o ráfky (z ráfků vajíčka), tak na plackách pojedete po dírách pomalu, na úzkejch a vysokech je to jako subaru - a ráfky se ani nezapotí :-)
    Enjoy your riding!
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 17.10.06  23:03

« Re: Re:

na 3 strankach jsem nasel ze maji 235. Sem myslel ze najdu spis min nez 225. Ja si myslim ze 225 uz je fakt hodne. myslim ze 215 by melo stacit. A pouziti rafku se v serii urcite odviji od pouzitych brzd, ale do seriovejch 15" 330mm kotouce proste nenacpu. Proto tam chci dat 17" kdyz vidim Golfa s 19" kolama tak nechapave kroutim hlavou...
  • 00 Reagovat !

foto

17.10.06  21:01

« Bez nadpisu

No o zimních ti nic neřeknu, ale letní jsou úplně v pohodě. Nechci se rouhat, ale předtím jsem měl osobní auto s pneu 185 a tyto 225ky mi příjdou stabilnější. Ono to ale asi bude tím náhonem všech kol.
  • 00 Reagovat !

foto

17.10.06  20:49

« Bez nadpisu

Docela by me zajimalo jak se auto s 225kama chova na "vode" za deste.
  • 00 Reagovat !

foto

17.10.06  20:35

« Zimní pneu

Může mi prosím někdo poradit, jaké zimní pneu si mám pořídit na nové auto? Mám Kiu Sorento 4x4 rozměr by měl být asi 225/75 R16. O peníze celkem nejde, hlavně o kvalitu. Díky.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…