Pneumatiky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
"-- skrytý --" 18.10.06 14:34
« Re: Opravdu levné nové gumy - KDE?
Nevím, co chceš lepšího. Víc než 50% slevy z obvyklých cen ti nestačí? Jasně, že neznačkový pneu seženeš ve velkých sítích v akcích levněj, ale značkový nehrozí. Zadarmo ti ale gumy nikdo nedá. Zvlášž značkový, kde mají právě tyhle strányk smysl především. Jinak eště zkus pneu-servis.cz nebo německý delti.com, neznačkový tam mívají levnější, než u nás. -
« Opravdu levné nové gumy - KDE?
Nemate nekdo nejaky tajny link na opravdu levne pneumatiky?
Stranky typu: e.pneu, autokola, k+k, pneushop, nejlevnejsipneu, levnegumy atd. me moc neberou. Zvlaste pokud se daji neznackove pneu sehnat v akcich hypermarketu za par penez a oni je nabizeji za nesmyslne ceny. Konkretne shanim 155/70 R13 a davat 800 a vic za Barumky na vyse zminenych strankach se mi nechce. Zvlaste co je vloni nabizel carrefour za 599,-Kc vc. DPH pri odberu 4ks. Chapu ze prichazi sezona a s prvni snehovou vlockou lide zacnou brat pneusirvisy utokem, ale zbytecne nikomu vylepsovat zivotni uroven nechci. O pneuservisech ani nemluve. No a o prazskych se da snad prohlasit jedine - haha hihi hoho -
« Šířka pneu
Pánové, jezdil jsem jak 235/40 R18 tak 195/65 R16 a můžu říct jediný...
Kostitřas je super na kvalitní silnici, se super gumama není problém ani na mokru... na zimu rozhodně úzký, vysoký - pohodlí, pohoda... ostra jizda i v zime... Takže tak... www.epneu.cz :-)
Když máte jet v kalamitě 800km přes Alpy v noci, tak kvalitní úzkou gumu oceníte :-) Samozřejmě ve dne na sluníčku při city street racing jsou široký placky k nezaplacení :-) Jinak na divočinu po okreskách je to tak 50/50 jestli nechcete přijít o ráfky (z ráfků vajíčka), tak na plackách pojedete po dírách pomalu, na úzkejch a vysokech je to jako subaru - a ráfky se ani nezapotí :-)
Enjoy your riding! -
kostey 17.10.06 23:03
« Re: Re:
na 3 strankach jsem nasel ze maji 235. Sem myslel ze najdu spis min nez 225. Ja si myslim ze 225 uz je fakt hodne. myslim ze 215 by melo stacit. A pouziti rafku se v serii urcite odviji od pouzitych brzd, ale do seriovejch 15" 330mm kotouce proste nenacpu. Proto tam chci dat 17" kdyz vidim Golfa s 19" kolama tak nechapave kroutim hlavou...
Ferin -diky, koukal jsem na to, ale Delti je defacto Pneushop.cz a to druhe je na urovni ostatnich.
Me se zatim jako celkem stravitelny zda pneunet.cz, ale i tak... :'-(