Pneumatiky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
"-- skrytý --" 23.01.07 15:52
« Bez nadpisu
Riskol som, objednal som 2 pneumatiky u Delti, zaplatil kartou a po 6 dnoch mi gumy kurier doviezol az domov. Rovnaky vzor, rovnaky DOT, vyrobene v 40 tyzdni 2006. Cena perfektna. Goodyear Eagle F1 195/50-15. Pred zimou si gumy objednam zase u nich. -
"-- skrytý --" 20.01.07 18:43
« Bez nadpisu
Když se tady bavíme o pneu tak jaký názor máte na zn.Nankang letní.NS-1,NS-2,XR611,EX601,EX500,CX668 a další.Jezdím občas do Němec a tam se to pneu objevuje celkem dost a koukam na kvalitních vozech jako Mercedes A160,Seat toledo a vždy hned z výroby a řidiči jsou spokojeni,aspon ty,kterých jsem se ptal.Tuto značku znají velmi dobře.U nás zatím neznáma. :'-( Co vy na to. :-) Dík -
kostey 17.01.07 17:19
« Re: Re:
shi: ja osobne jsem 16" kola na "XRku" nemel, ale vsude slycham ze s 15" kolama ty auta jedou lip. Nevic jsem taky chvili jezdil se Sierrou co mela 16ti palcovy kola a sirku 205 ale nejezdilo se mi stim dobre. Proto chci 15"
Asi vyzkousim ty Pirelli P7 a pak vam poreferuju, jak se mi snima jezdi... Diky -
"-- skrytý --" 14.01.07 20:15
« Bez nadpisu
No ono se něco podobného vykládá třeba i o baterkách v mobilech. :-)
Dole se vedla debata o šmejdech nakoupených z internetu. Např. na nejlevnejsipneu lžou, protože tvrdí, že pokud jim ukážete levnější pneu, tak slevní. V praxi to není pravda, kámoš jim dal odkaz na reálný a funkční internetový obchod a cenu odmítli snížit. Mají problémy i s dodávkou - např. pošlou jenom 2 místo 4 a musíte urgovat ap.
Já jsem jinde na Feldu koupil Polaris2 v akci, ty byly rok a měsíc staré. Pravdou je, že 2 trochu házely, musely se dát dozadu, ale servisák říkal, že to není až tak strašné. A Klebery byly doslova čerstvé. Tak nevím. -
"-- skrytý --" 14.01.07 18:10
« Re:
V tomhle rozměru asi moc pneu na supersporty nenajdeš, ale vyborný gumy v tohle rozměru jsou např. Continetal Premium Contact 2. Jinak s těma Pirelkama bys taky asi neudělal chybu. Teď mám Pirelli P Zero Nero, ale 17" a rychl.index Y - opravdu se sjíždějí rychleji než Contíky , ale přikládám to právě většímu rychl.indexu. Jinak fakt výborný gumy.
V testech velice dobře dopadají Bridgestony. Spousta lidí , který je maj z výroby na OII na ně sice nadává , ale někde jsem četl , že to není to samý jako gumy , který se prodávají zlášť. Tak nevím co je na tom pravdy.