Pneumatiky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

19.12.01  13:48

« Re: Nikde nic neni

Cha cha cha. Kdo vybíra přebere anebo kdo pozdě chodí, sám sobě škodí anebo kdo chce kam, pomožme mu tam.

Mráčku, mráčku, proč si takhle komplikuješ život? SportGrip seženeš, Barum zásobuje výborně. Dokonce mé TS790 v parozměru 185/60 měly skladem (!!!). Jenže já jsem u zdroje, na tu fabriku skoro vidím z okna.

Kup savy v baumaxu...
  • « 00 Reagovat !

foto

19.12.01  12:44

« Nikde nic neni

Nikdo nic nema... Ty FW 930 nejsou nikde, tak shanim Semperit SportGrip...
  • « 00 Reagovat !

foto

15.12.01  15:45

« Re: 155/70/13

Ty vole, fakt :o)

Tak to mě dostal. Mě spletla ta zkratka Tp místo TP. Automatizované mozkové operace přinášejí jistou míru entropie výsledné úvahy. I am very sorry :o(
  • « 00 Reagovat !

foto

15.12.01  13:04

Huf- to neni V jako rychlostni index, ale V jako predlozka na zacatku vety... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

15.12.01  12:52

rybízek> V prvé řadě mně velmi překvapilo, že Tebou zminovaný rozměr 165/70R13 je k dispozici v rychlostním limitu "V" (<240km/h). Jinak, šlo by to provést, ale nedoporučil bych to. 165 má LI (load index) 79 (437kg) a 155 jen 75 (387kg). I když váha Tvého auta tuto hmotnost nepřevýší, konstrukce pneu bude míň stabilní a jízdní vlastnosti tudíž horší a méně čitelné. Pokud to v TP je, je to na Tobě. Já bych to nedělal. Znám přechod na nižší LI a je to o držku.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.12.01  10:04

« 155/70/13

Poradil by mi nekdo jestli je mozne bez problemu obout tyto pneu na Felicii , na normalni plechace ? Zmeni se nejak vyrazne jizdni vlastnosti oproti 165/70/13 V Tp je uvadeji jako jednu z moznosti. Diky !
  • « 00 Reagovat !

foto

13.12.01  15:13

« Re: dnesni ranni

Huf: Dobře!
  • « 00 Reagovat !

foto

13.12.01  11:56

DP> Jak se má modelka? ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto

13.12.01  10:40

Já jsem jel po sněhu skoro 10km a všechno o.k. Zatím jsem neviděl jedinou nehodu.
  • 00 Reagovat !

foto

13.12.01  08:18

« dnesni ranni "kalamita"

tak doufam, ze jste si vsichni dneska rano uzili stejne jako ja:) skoro nikde neprohrably silnice (krome hlavni)...myslim, ze dneska zadny zimni pneu moc nepomohly-prioritne kazdyho ridice musi zachranit opatrnost, predvidavost, zkusenost, atd...jakmile to clovek rozjel vic, tak byl jasnej!:)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…