Pneumatiky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: 155/70/13
rybízek> V prvé řadě mně velmi překvapilo, že Tebou zminovaný rozměr 165/70R13 je k dispozici v rychlostním limitu "V" (<240km/h). Jinak, šlo by to provést, ale nedoporučil bych to. 165 má LI (load index) 79 (437kg) a 155 jen 75 (387kg). I když váha Tvého auta tuto hmotnost nepřevýší, konstrukce pneu bude míň stabilní a jízdní vlastnosti tudíž horší a méně čitelné. Pokud to v TP je, je to na Tobě. Já bych to nedělal. Znám přechod na nižší LI a je to o držku. -
« dnesni ranni "kalamita"
tak doufam, ze jste si vsichni dneska rano uzili stejne jako ja:) skoro nikde neprohrably silnice (krome hlavni)...myslim, ze dneska zadny zimni pneu moc nepomohly-prioritne kazdyho ridice musi zachranit opatrnost, predvidavost, zkusenost, atd...jakmile to clovek rozjel vic, tak byl jasnej!:)
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
Mráčku, mráčku, proč si takhle komplikuješ život? SportGrip seženeš, Barum zásobuje výborně. Dokonce mé TS790 v parozměru 185/60 měly skladem (!!!). Jenže já jsem u zdroje, na tu fabriku skoro vidím z okna.
Kup savy v baumaxu...