Pneumatiky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

11.01.02  10:50

« Re: to magnat

A já si říkal, proč se ty Rainsport 1 tak vyhýbají testům. Jinak napohled mají moc hezký profil, ale to je tak všechno.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.01.02  10:32

« to magnat

Rainsport 1 sice ještě nebyla v testech, ale já už je měl. Byly to 195/45R16 80V a stály totálně za *!!! Horší snad nebyly ani Bravury. Takže pokud chtěls koupit Uniroyaly, tak Tě důrazně varuju, že bys byl hodně hodně nasraný, co je to za xindl. Nehorázně měkká bočnice (auto na nich i přes nízký profil plavalo) měla za následek, že jsem těch 10.000km odjezdil znatelně pomaleji, než je u mně zvykem, za to však rozhodně ne bezpečněji. Fuj fuj fuj. A výdrž taky směšná. P-ZERA (neporovnatelně lepší) vydržely 18.000km.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.01.02  10:26

« Re: vlasta.s> ad Firestone FH SZ-40

aha, takze RainSport1 se v tvem rozmeru vubec nedela, SZ-40 stoji 3.250,-(H) 3.990,-(V), Proxes T1-S se dela jen nizsim profilu 195/55R15 3.820,-(V)...mozna jeste BRIDGESTONE RE720 195/60R15 3.970,-(H) a SEMPERIT Direction Sport 195/55R15 3.965,-(V) nebo KUMHO 712, ale ta bude asi o chlup horsi co do jizdnich vlastnosti 195/55R15 3.648,-(V)..pripadne ti jeste muzu dat kontakt na pneuservis (tusim v Plzni), kterej nabizi dost super ceny (0606/937383) - sleva cca 30% (jinak info o pneu: www.pneu.web3.cz nebo www.contitrade.cz)
  • « 00 Reagovat !

foto

11.01.02  10:04

taky jsem je puvodne chtel koupit-v podobny cen.kategorii jsou i TOYO Proxes T1-S (a tedka i snad Uniroyal Rainsport1), ktery asi taky nebudou spatny...nicmene sem nakonec poridil 16" alu, takze nezbyly money na novy pneu:(...osobne bych si ale nechal poradit, ktera pneu ma vetsi km vydrz (zvlast Firestone-nejen moje osobni zkusenost-se rychle sjizdi:(
  • « 00 Reagovat !

foto

10.01.02  22:42

« Re: Nokian

Je taky otázka,jaké gumy která firma do testů dodá.Jestli ty samé co rozváží do prodejen,nebo něco extra.To ti pak rozhází žebříček víc než růzmé rozměry.A taky je pravda že než se nová guma "zajede"vykazuje úplně jiné vlastnosti.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.01.02  17:19

to HUF>
    Standardně cca 3300 ve slevě cca 2900 protože jsou v H.
    Chtěl jsem je v 55 ale to jsou min. o 500-800 dražší protože jsou pouze v kategorii V.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.01.02  15:44

« vlasta.s> ad Firestone FH SZ-40

Toš to jsi mi teda nasadil(a) brouka do hlavy. V testech nefigurují, ale já bych do nich rozhodně šel. Vypadají solidně a vlastně je to nejvyšší řada Firestonů, tak to nemůžou být *. BTW, kolik stojí?
  • 00 Reagovat !

foto

09.01.02  13:21

« Firestone FH SZ-40

Nemá někdo zkušenosti s gumama Firestone FH SZ-40 v rozměru 88H/195/60/R15. Vzhledem k horší finanční situaci se mi jeví jako solidní kompromis.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.01.02  10:42

« Re: GoodYear Vector

ja mam odjetou necelou jednu sezonu na letnich GY Eagle Touring NCT3 (205/50R16W) a vcelku spokojenost (teda kdybych je kupoval novy, tak je asi nekoupim, protoze stoji jedna 8.300,-:(, ale jinak nemam vyhrady, co se tyka jizdnich vlastnosti (napr.oproti Michelin Pilot HX jsou o doost lepsi-tiche, perfektne vedou smer, dobre sedi na vode atd...), ale jinak zadnej velkej zazrak (chystam se jit pristi sezonu do neceho lepsiho se smerovym dezenem a ochr.rafku)
  • « 00 Reagovat !

foto

09.01.02  10:10

« to lopta

Good Year jsou elita, ne * ;o)

Vector budou určitě výborné, přesto že jsou univerzální.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…