Pneumatiky
« Letni GY Ventura vs. Michelin Pilot Exalto
Zdravim, rad bych znal Vase nazory na %subj.%. Ze je GY drazsi vim :o(, ale mel jsem NCT2 5 let a byly fakt squjele. Zajimaji mne Vase subj. dojmy (hlucnost, odpor, stabilita, zivotnost). Potrebuji 175/60 R14. Dik za nazory ... ROOOM -
« Re: Semperit Direction Sport
Tak uz som kupil tie Sport direction. V Mikone mi ich vychvalil, mal tam aj tie Bridgestony, ale boli drahsie a tie nechvalil az tak. Potom mi ponukal uz len Continentalky, tie ale boli o tisicku drahsie a nie najnovsi model. Tak mi ich uz len chvalte :o). Nenasiel som zatial ziadny poriadny test s nimi, lebo su to novinky..neviete o nejakom? Inac su to Vcka do 240....takze mam rezervu a rezervu :o)) -
« Re: Semperit Direction Sport
Zkus mrknout na Bridgestone Potenza RE 720 - v rozměru 195/50 R15 vycházejí za celkem rozumnou cenu a podle testů patří spolu s Dunlop SP 9000 ke špičce (ty jsou ale 2x dražší). Akorát asi budou mít trošku nižší životnost (předek cca 20-30 tis. km), protože jsou v H-čku (do 210 km/h), čili měkčí, ale zase lépe drží. Bral jsem je loni v Renocaru v Brně. BTW dobře se pneu vybírají na www.pneushop.cz TomB. -
« Semperit Direction Sport
Dnes idem kupit tieto letne pneu. Ak mate niekto nejake info, tak mi sem napiste, nech sa potesim. Nenasiel som totiz s nimi este ziadne testy, nakolko je to minulorocna novinka. Moj rozmer bude 195/50R15 a vyzeraju dobre, aj ich popis bol velmi dobry, ale vyrobca si vzdy svoje chvali... -
« Re: Letni NOKIANY
No ja jezdim Nokiany NRV 225/55x16 V na Omeze 3.0 V6 a krome kratke zivotnosti proti nim nic nemam.
Puvodni Micheliny vydrzely cca. 60000km a ty noky tak kolem 30000Km. Je to cenou ty myšky stojej kolem 11000,- Kc a ty noky kolem 6000,-Kc.
Na druhou stranu musim rict ze jsem jezdil s kolegovou Omegou co ma na ni Bravury 235/45 x17 a bylo super svezeni. Kdyby Barum delal rozmer 225/55x16 urcite bych je koupil. -
"-- skrytý --" 14.01.02 19:55
« Letni NOKIANY
Vlami: rekl bych ze uz mi moc nechybi a jdu do nich!-) Zrovna tady mam pred sebou katalog letnich a ty NRT2 me zaujaly na prvni pohled,(vlastne na druhy)jestli jsou vazne tak dobre jak tvrdite tak nevim proc bych mel "vyhazovat" tisice za jine gumy a mozna i horsi!Uplne nejvic me ale zaujali NRH2, maji je ale jenom v kategorii "H" a to se mi zda na Felicii jako dost velka zbytecnost!