Pneumatiky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

05.02.02  07:43

« Jaro se blíží

Nazdar hoši, tak se nám zase blíží přezouvání a příprava letních pneu. Zase budu muset teda vytáhnout prořezávačku a proříznout vzorek trochu hlouběji do běhounu a vytvořit patřičný dezén....
  • 00 Reagovat !

foto

29.01.02  14:20

« Letni GY Ventura vs. Michelin Pilot Exalto

Zdravim, rad bych znal Vase nazory na %subj.%. Ze je GY drazsi vim :o(, ale mel jsem NCT2 5 let a byly fakt squjele. Zajimaji mne Vase subj. dojmy (hlucnost, odpor, stabilita, zivotnost). Potrebuji 175/60 R14. Dik za nazory ... ROOOM
  • « 00 Reagovat !

foto

29.01.02  10:18

« Re: Semperit Direction Sport

Tak uz som kupil tie Sport direction. V Mikone mi ich vychvalil, mal tam aj tie Bridgestony, ale boli drahsie a tie nechvalil az tak. Potom mi ponukal uz len Continentalky, tie ale boli o tisicku drahsie a nie najnovsi model. Tak mi ich uz len chvalte :o). Nenasiel som zatial ziadny poriadny test s nimi, lebo su to novinky..neviete o nejakom? Inac su to Vcka do 240....takze mam rezervu a rezervu :o))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.01.02  16:17

« Re: Letní pneu

Posledne 4 roky u nas byva zvykom, ze koncom marca, zac. aprila si zasnezi, spravi posledne zakazky klampiarom a potom je to ok. Min. rok ma slak triafal skoro mesiac (stale cez den 10-12C) a potom to prislo. Vyckam aj teraz.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.01.02  15:28

« Letní pneu

Tak mě napadlo, když už je tak teplo (aspoň v Praze) dáváte už někdo letní gumy?
  • « 00 Reagovat !

foto

28.01.02  12:59

« Re: Semperit Direction Sport

Zkus mrknout na Bridgestone Potenza RE 720 - v rozměru 195/50 R15 vycházejí za celkem rozumnou cenu a podle testů patří spolu s Dunlop SP 9000 ke špičce (ty jsou ale 2x dražší). Akorát asi budou mít trošku nižší životnost (předek cca 20-30 tis. km), protože jsou v H-čku (do 210 km/h), čili měkčí, ale zase lépe drží. Bral jsem je loni v Renocaru v Brně. BTW dobře se pneu vybírají na www.pneushop.cz TomB.
  • 00 Reagovat !

foto

28.01.02  12:08

« Semperit Direction Sport

Dnes idem kupit tieto letne pneu. Ak mate niekto nejake info, tak mi sem napiste, nech sa potesim. Nenasiel som totiz s nimi este ziadne testy, nakolko je to minulorocna novinka. Moj rozmer bude 195/50R15 a vyzeraju dobre, aj ich popis bol velmi dobry, ale vyrobca si vzdy svoje chvali...
  • « 00 Reagovat !

foto

25.01.02  09:56

« Re: Letni NOKIANY

No ja jezdim Nokiany NRV 225/55x16 V na Omeze 3.0 V6 a krome kratke zivotnosti proti nim nic nemam.
    Puvodni Micheliny vydrzely cca. 60000km a ty noky tak kolem 30000Km. Je to cenou ty myšky stojej kolem 11000,- Kc a ty noky kolem 6000,-Kc.
    Na druhou stranu musim rict ze jsem jezdil s kolegovou Omegou co ma na ni Bravury 235/45 x17 a bylo super svezeni. Kdyby Barum delal rozmer 225/55x16 urcite bych je koupil.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.01.02  22:41

« Letni NOKIANY

Jezdil jsem s Omegou A 2,6 150PS na nových nokianech NRH. Ty pneu byly totálně o *. Asi jako bravury :o(
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.01.02  19:55

« Letni NOKIANY

Vlami: rekl bych ze uz mi moc nechybi a jdu do nich!-) Zrovna tady mam pred sebou katalog letnich a ty NRT2 me zaujaly na prvni pohled,(vlastne na druhy)jestli jsou vazne tak dobre jak tvrdite tak nevim proc bych mel "vyhazovat" tisice za jine gumy a mozna i horsi!Uplne nejvic me ale zaujali NRH2, maji je ale jenom v kategorii "H" a to se mi zda na Felicii jako dost velka zbytecnost!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…