Pneumatiky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

27.02.02  07:57

« to zadeček524

Ta pneu stojí 3505Kč s DPH. Na takový xindl Ti jistě slevu dají :o) Teda.. já mám v BaCo slevu na veškerou produkci 15%.
  • 00 Reagovat !

foto

26.02.02  21:30

« 205/65 R15 (92H)

Vie niekto poradit, ktore pneumatiky daneho rozmeru su najlepsie? Nikde na Internete sa neviem dostat k nejakym solidnym vysledkom testov letnych pneumatik. Diky.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.02.02  12:42

« Re: pouzite pneu

Huf: nevím, kde jsi přišel na to, že se dá guma níže uvedenýho rozměru od Barumu koupit za peníze, který anoncuješ...?
  • « 00 Reagovat !

foto

26.02.02  11:18

« Re: to magnat

Bravury nikdy...chci tenhle rozmer nejdriv testnout na pouzitejch a pak si mozna na pristi sezonu budu kupovat novy, pokud budou vyhovovat (obavam se totiz, ze mi pri tyhle "vysce" pneu budou pekne cvakat zuby:(
  • « 00 Reagovat !

foto

26.02.02  11:16

« to magnat

Vyser se na to. Ojeté pneu jsou na *. Kup Bravury nové - kus za 3 litry a máš to i se solidním nárazníkem.
  • 00 Reagovat !

foto

26.02.02  10:13

« pouzite pneu

nevite nahodou nekdo o pouzitych pneu v rozmeru 205/45 R16 s ochranou rafku (min.4mm)???
  • « 00 Reagovat !

foto

20.02.02  19:42

« Re:

Falken FK-451 jsou super, kupoval jsem je v rozmeru 245/35-17 a muzu vrele doporucit! Cenove jsou to sice low-end, ale kvalita a vlastnosti jsou fakt super, v Japonsku je to druha nejoblibenejsi znacka, v evrope jeste neni tak rozsirena....
  • « 00 Reagovat !

foto

20.02.02  17:31

« Re: ALU !

posilam tedy celou URL, pro ty, kteri se neorientuji...
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.02.02  17:14

« Re: ALU !

hned jsem tam koukal, ale žádný 16" za 1200 tam nemají (potřeboval bych pěkné 15" za takovou pěknou cenu)... jen 13"... Takže to tam asi měli překlep.
  • 00 Reagovat !

foto

20.02.02  16:01

« Bez nadpisu

a jeste jestli nekdo nezna tyhle pneu:
    Falken ZE-502

Falken FK-451 MFS

Marangoni ZETA ESC

Kumho 712

vse je zrejme "low-end"...otazka je jen, jestli horsi nez napr.Bravury?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…