Pneumatiky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

11.03.02  13:00

« Re:

Bez problemu.Podle udaju vyrobce muzu davat 185 i na 5,5 rafek.Ted jezdim druhym rokem na 185/60/14 na 5,5 rafku a naprosta pohoda.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.03.02  12:55

« Re: matador aquilla

vlastnu skusenost nemam ale niekde som cital ze ak sa trochu oderu su hlucne. vraj sa citis ako v lietadle :)) ale ako vravim osobnu skusenost nemam.
  • 00 Reagovat !

foto

11.03.02  12:34

« Bez nadpisu

Lidi, můžu na disk 6x14 dát pneumatiku 185/60 R14? Že by dohromady vytvořili 14-ti palcové kolo je mi jasný, ale jde mě o tu šířku 6-ti palcový disk a rozměr 185/60. Kdo ví?
  • 00 Reagovat !

foto

11.03.02  10:30

« matador aquilla

mate niekto tieto pneumatiky? Ake su? Chystam sa prezut svoju Octavku...
  • « 00 Reagovat !

foto

09.03.02  19:28

« Re: to huf

a jak je to vlastne ve skutecnosti s tim hlukem u RE720, jak se ve vsech testech uvadi (jako nejhorsi:( ???
  • « 00 Reagovat !

foto

08.03.02  18:25

« to huf

dik za rady-vyber sem tedy zuzil na to, ze zrejme koupim jen 2ks (kdyz uz mi lezi v garazi ty Semperity:(...a to bud tedy Firestone SZ40 ZR, Bridgestone RE720 (+273,-) nebo nakonec ty Dunlop 9000 ZR (+1.093,-)...rozdil cen pro 2ks je uveden v zavorkach...skoda, ze ty Bridgestony jsou jen v rychlost."V":(, pak bych asi nevahal...
  • « 00 Reagovat !

foto

08.03.02  18:19

« to zadek

to zadek: kontakt ti asi moc nepomuze-je to primej distributor, kt.zrejme bude v nejblizsi dobe rozsirovat nabidku i o "pneu" sortiment-skoro premejslim o tom, ze bych mohl delat "posledni clanek", resp prodavat "end user-um"...(koncova cena napr.na SP9000 205/45ZR16 misto ofic.8.350,- trebas 4.790,-) to ujde, ne?
  • 00 Reagovat !

foto

08.03.02  14:16

« Dotaz

Jezdíte někdo na Fabii 205/55 R16! Jaké to je v praxi?
  • « 00 Reagovat !

foto

07.03.02  22:27

« to magnat 2

Uniroyal Rainsport NIKDY!!! Měl jsem je a byly to šity na kvadrát.

Já bych z vyjmenovaných pneu volil jednoznačně RE720. Bez zaváhání. Exalto je průměr za moc peněz. Semperit je průměr za míň peněz. Firestony jsem neměl možnost jezdit ani konzultovat, ale Bridgestone je jako výš postavený člen koncernu určitě dál. Ser na 500. Ber RE720. ;o) ... se to rýmovalo :o)))

Ale vážně, experimentovat kvůli pár stovkám, když o jiné pneu víš, že je excelentní??? To si může dovolit bohatý člověk se zálibou v testování.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.03.02  22:23

« to 555

O S03 nevím bohužel nic, ale předpokládám lepší vlastnosti, než S02 a ty byly špičkové.

CSC2 205/55R16W má tatík na Laurinovi 20V turbo a jsou opravdu špičkové. Jen se mi špatně porovnávají s SP 9000, poněvadž ty mám na jiném autě a v jiném rozměru. Brzdné vlastnosti jsou ale unikátní.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…