Pneumatiky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« to huf
dik za rady-vyber sem tedy zuzil na to, ze zrejme koupim jen 2ks (kdyz uz mi lezi v garazi ty Semperity:(...a to bud tedy Firestone SZ40 ZR, Bridgestone RE720 (+273,-) nebo nakonec ty Dunlop 9000 ZR (+1.093,-)...rozdil cen pro 2ks je uveden v zavorkach...skoda, ze ty Bridgestony jsou jen v rychlost."V":(, pak bych asi nevahal... -
« to zadek
to zadek: kontakt ti asi moc nepomuze-je to primej distributor, kt.zrejme bude v nejblizsi dobe rozsirovat nabidku i o "pneu" sortiment-skoro premejslim o tom, ze bych mohl delat "posledni clanek", resp prodavat "end user-um"...(koncova cena napr.na SP9000 205/45ZR16 misto ofic.8.350,- trebas 4.790,-) to ujde, ne? -
« to magnat 2
Uniroyal Rainsport NIKDY!!! Měl jsem je a byly to šity na kvadrát.
Já bych z vyjmenovaných pneu volil jednoznačně RE720. Bez zaváhání. Exalto je průměr za moc peněz. Semperit je průměr za míň peněz. Firestony jsem neměl možnost jezdit ani konzultovat, ale Bridgestone je jako výš postavený člen koncernu určitě dál. Ser na 500. Ber RE720. ;o) ... se to rýmovalo :o)))
Ale vážně, experimentovat kvůli pár stovkám, když o jiné pneu víš, že je excelentní??? To si může dovolit bohatý člověk se zálibou v testování. -
« to 555
O S03 nevím bohužel nic, ale předpokládám lepší vlastnosti, než S02 a ty byly špičkové.
CSC2 205/55R16W má tatík na Laurinovi 20V turbo a jsou opravdu špičkové. Jen se mi špatně porovnávají s SP 9000, poněvadž ty mám na jiném autě a v jiném rozměru. Brzdné vlastnosti jsou ale unikátní.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!