Pneumatiky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Mercedes 190
Tak jsem obul Mercedesíka mojí mladý o víkendu do letních. Zkombinoval jsem na předek Dunlop 205/55R15 a na zadek Dunlop 225/50R15 a myslím, že je to celkem vyvedená kombinace. Už mi mladá hlásila poznatky a prej je to na silnici jak přilepený...
Já osobně příští tejden dávám na svoje BMW524TD z loňska osvědčenou kombinaci, předek Michelin TRX 190/60R390 a zadek 220/55R390. -
« dotaz: zubaté kolo
Ahoj vsichni priznivci rychlych pneumatik. Jestli vite, poradte mi, prosim. GY Eagle F1 225/45/R17 mam druhou sezonu a uz koncem prvni sezony dost hucely. Pri vyvazovani jsem je chtel otocit ale zadni vzorek byl na vnitrnich stranach doslova zubaty. Je to tak pravidelne, ze to snad ani neni mozne. Ale co je horsi - neda se s tim jezdit. Auto se chveje a hukot je hrozivy. Nevim v cem je zadrhel a tak napiste, kdo s tim mate zkusenosti. Jedni rikaji tlak v gume, druzi velka sirka na auto (Opel Vectra B 2,5 V6), dalsi prilis velke zatizeni, dalsi spatne tlumice, jini geometrie nebo jiny problem na podvozku. Dik za pomoc. Chci koupit nove, ale nejdriv musim vyresit proc se to stalo. Dik. -
« Re: matador aquilla
Matador Aquilla rozhodne nedoporucuji z vlastni oresne zkusenosti. Nechci to tady uz rozepisovat protoze jsem uz mel pomerne obsahly prispevek na tema Matador Aquilla. Kazdopadne ten hluk je sileny, stalo me to spoustu kacek protoze jsem si myslel, ze to nemuzou byt pneumatiky tak jsem menil loziska. Nakonec mi uznali tzv. "technologickou zaruku" a vratili mi kacky v pomeru s ojetim.. zkoumali je nakonec i ve vyrobnim zavode. Je vubec s podivem, ze se takovy pneumatiky jeste prodavaji..
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!