Pneumatiky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.03.02  15:49

« Re: to Huf - Re: to magnat 2

Mně se docela líbí i ty Rainsporty. Pěkný vzorek a mají k tomu i hezké řeči o kolik se zkracuje brzdná dráha za mokra.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.03.02  15:31

« Re: Mercedes 190 to zadek524

A co říkají takové kombinaci policajti na silnici?
  • « 00 Reagovat !

foto

11.03.02  15:24

« Re: Mercedes 190

Michelinky prej nejvic vydrzej. To je pravda. Ale ja pujdu asi do Contiku Sport Contact 2.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.03.02  15:22

« Re: dotaz: zubaté kolo

Ale tlumice jsou takrka nove - je tam cely sportovni podvozek od Imshera a ten jsem kupoval nekdy loni v lete. Ja fakt nevim. Vim, ze je nezachranim, ale abych nekoupil nove a pristi rok to same. Dik.
  • 00 Reagovat !

foto

11.03.02  15:17

« Mercedes 190

Tak jsem obul Mercedesíka mojí mladý o víkendu do letních. Zkombinoval jsem na předek Dunlop 205/55R15 a na zadek Dunlop 225/50R15 a myslím, že je to celkem vyvedená kombinace. Už mi mladá hlásila poznatky a prej je to na silnici jak přilepený...
    Já osobně příští tejden dávám na svoje BMW524TD z loňska osvědčenou kombinaci, předek Michelin TRX 190/60R390 a zadek 220/55R390.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.03.02  15:13

« Re: dotaz: zubaté kolo

Chybu bych viděl ve špatnejch tlumičích. Gumy ale bohužel asi už nezachráníš.
  • 00 Reagovat !

foto

11.03.02  14:38

« dotaz: zubaté kolo

Ahoj vsichni priznivci rychlych pneumatik. Jestli vite, poradte mi, prosim. GY Eagle F1 225/45/R17 mam druhou sezonu a uz koncem prvni sezony dost hucely. Pri vyvazovani jsem je chtel otocit ale zadni vzorek byl na vnitrnich stranach doslova zubaty. Je to tak pravidelne, ze to snad ani neni mozne. Ale co je horsi - neda se s tim jezdit. Auto se chveje a hukot je hrozivy. Nevim v cem je zadrhel a tak napiste, kdo s tim mate zkusenosti. Jedni rikaji tlak v gume, druzi velka sirka na auto (Opel Vectra B 2,5 V6), dalsi prilis velke zatizeni, dalsi spatne tlumice, jini geometrie nebo jiny problem na podvozku. Dik za pomoc. Chci koupit nove, ale nejdriv musim vyresit proc se to stalo. Dik.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.03.02  13:34

« Re: matador aquilla

Matador Aquilla rozhodne nedoporucuji z vlastni oresne zkusenosti. Nechci to tady uz rozepisovat protoze jsem uz mel pomerne obsahly prispevek na tema Matador Aquilla. Kazdopadne ten hluk je sileny, stalo me to spoustu kacek protoze jsem si myslel, ze to nemuzou byt pneumatiky tak jsem menil loziska. Nakonec mi uznali tzv. "technologickou zaruku" a vratili mi kacky v pomeru s ojetim.. zkoumali je nakonec i ve vyrobnim zavode. Je vubec s podivem, ze se takovy pneumatiky jeste prodavaji..
  • « 00 Reagovat !

foto Saab

Saab 11.03.02  13:11

« Re:

Můžeš, já jsem měl letní 185/60 R14 na disku 5.5Jx14 a je to v pohodě (schváleny výrobcem auta), teď na nich mám zimní 165/70 R14 a na letní budu kupovat disky 6Jx14 (taktéž schváleny výrobcem pro tento rozměr).
  • « 00 Reagovat !

foto Saab

Saab 11.03.02  13:07

« Re: to huf

Já mám RE720 v rozměru 185/60 R14 na Corolle a hlučné mi nepřipadali. Koupil jsem je na podzim a mám na nich najeto teprve necelé 2tis. km, takže těžko soudit - to se teprve "zajíždí".
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…