Pneumatiky
« Re: www.e-pneu.cz / info
Jo tak ten obchod vypada fakt docela výborně už jsem si vybral YOKOHAMA A539 215/65/15 tak až ty Pirellky vojedu tak koupím tyhle. Jenom je docela zajímavé že se mi do adresy hodila zjevně poslední adresa kupujícího Jindřich Kalous, Václavské nám. 465.... :)
« Re: RE: Michelin
Odhaduji, že by mohly vydržet tak 30 000 km když budeš jejich vlastností dostatečně využívat. Jinak myslím, že by to mělo být stejné jako u běžných pneu. Co se týká výdrže pneu, máme ve firmě Opel Combo a pneu Michelin model nevím 165/75R13 na zadních kolech jsme vyměnili po 98 000 km, navíc to auto jezdí skoro stále po městě. Pak máme Ford Transit a i on měl od výrobce pneu Michelin a ty vydržely 85 tkm. Fakt dobrá značka. Nedám na ní dopustit -
« to squalo, majco
Dunlop SP Sport 9000 je lepší, než Pilot SX. Mám vyzkoušené obě. SX dokonce na 2 autech. Byly to 205/50R15V a 195/50R16V. Dunlopka je perfektní na handling a leště lepší na mokru. Tam SX poněkud ztrácí. Jinak je SX samozřejmě špička. Nelze, než doporučit. CSC2, P-ZERO, S-03, SP9000 apod. jsou ale ještě o kousek lepší. Michelin Pilot Sport je ke zmíněné konkurenci lepší volba.