Pneumatiky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

05.04.02  08:39

« Re: PNEU

Dunlop tuším dělá, nějaké téměř závodní slicky, ale homologovaný pro normání provoz. Označení/cenu neznám. Zeptej se na e-pneu.cz
  • 00 Reagovat !

foto

05.04.02  08:16

« PNEU

Nevíte jak se dozvědět, jaké směsi se používají na sériově vyráběné pneu? Sháním nějaké pneu na asfalt, nějaké "lepidla" tj. měkkou směs i kolem teplot cca. 15°C. Nějaké speciály kupovat nechci jsou dost drahé.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.04.02  21:09

« Re: Pirelli

No ještě jednou, nějak jsem zapomněl, sháním to na Feldu v rozměru 14"(175/60)
  • 00 Reagovat !

foto

04.04.02  21:07

« Pirelli

Ahoj, sháním cenově dostupný kvalitní gumy, a když prodám starší sadu kol, koupil bych i funglovky litý kola, výhodný nabídky ? Znáte nějaký ? Jinak našel jsem u Renocaru Pirelli P5000 Drago v rozměru 195/50R15 za 1800 kč včetně DPH. To je slušný,ne.
  • 00 Reagovat !

foto

04.04.02  16:06

« .)))

Rozměr chci 195/50 15"........teď tam mám 205/50 15" - koupil jsem je jen na dojezd........Omlouvám se za sklerózu:)))
  • « 00 Reagovat !

foto

04.04.02  16:04

« Re: To Magnat

Jo, jinak jsem chtěl kupovat ty Falkeny nebo Pirelli P5000Drago........Teď mám P6000 ale trocha větší rozměr....
  • 00 Reagovat !

foto

04.04.02  16:02

« To Magnat

Ahoj, díval jsem se na ty tvé ceny. Líbí se mi nabídka těch Marshal 717 - vzorek celkem jde. Máš nějaké doporučení, či zkušenosti? Musím na TK, tak musím mít odpovídající rozměr......Jsem zase finančně omezen dost....... Myslíš si, že na auto 2,0 se 150ti kobylama je to dobré? Nejsou ty pneu příliš měkké?
  • « 00 Reagovat !

foto

04.04.02  11:57

« to Huf

zbozi je primo od distributora pro CR, takze pneu ani nikde moc dlouho nelezi-dodavky jsou kazdy tyden-cena je prizniva hlavne diky tomu, ze je to internetovy obchod, tzn.ze neplatime zadny najem klas."kamenneho" obchodu-jinak pro stale zakazniky, pripadne pro vetsi odbery (3 a vice sad) je mozne domluvit jeste lepsi ceny (velkoobchodni)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.04.02  11:21

« Re: to magnat

Tech 15% slevy pokreje pokles eura proti korune za posledni pulrok uplne v pohode, nehledal bych v tom nutne podraz.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.04.02  10:16

« to magnat

Pravděpodobně si u Vás tak do konce května (až umřou SP 9000) koupím RE720 205/45R16V. Cena je solidní. Je to důvěryhodný zdroj? Nejsou to "DA" nebo jinak poškozené kusy???
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…