Pneumatiky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.04.02  23:38

« to Stakl - Re: 175/60 R14

o jake jde auto?
  • « 00 Reagovat !

foto

13.04.02  08:20

« to Stakl

Aby Ti při rejdování nebo při propružení v náklonu vozu nekde ten větší plášť nechytal. On má totiž o cca 1cm větší poloměr. To chce vyzkoušet :o)
  • 00 Reagovat !

foto

12.04.02  20:40

« 175/60 R14

Mám na svém autě tenhle (málo prodavaný) rozměr gum. Podle techničáku tam můžu dát i 185/55 R14. Koukám ale, že za rozumnější cenu by byly 185/60 R14. Jakej je váš názor na tuto výměnu? Taky se prd stane, ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.04.02  14:25

« to Huf

jsme radi, ze zasilka dosla OK

budeme se snazit o maximalni spokojenost nasich zakazniku - kdybyste meli jakekoliv pripominky k vylepseni nasich sluzeb/webu, budeme jedine radi (info@e-pneu.cz)
  • « 00 Reagovat !

foto

12.04.02  12:54

« about e-pneu.cz

Právě jsem obdržel zásilku od e-pneu. Super balení, super cena a krátká dodací lhůta. Mé nové Bridgestone S02-PP 205/45ZR16 budou již zanedlouho na mém voze.

to e-pneu> Asi si záhy objednám další 2 sady. Však mailnu. Díky.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.04.02  14:14

« Re: Zkusenosti s pneu Kleber

vyber v rozmeru 195/65 R14 je myslim docela slusny-napr.BRIDGESTONE B330 (2782Kc s DPH/kus) DUNLOP SP Sport 200 (3144) FIRESTONE FH-700 FS (2736) GOODYEAR Eagle Ventura (3676) PIRELLI P6000 (3475) SEMPERIT Top-Speed 2 M807 (2751) TOYO RoadPro R610 (2660) UNIROYAL Rallye 680 (2444)...ostatni na webu
  • « 00 Reagovat !

foto

10.04.02  11:51

« Re: Zkusenosti s pneu Kleber

Koupil jsem Kleber Dynaxer DR 205/55 R15 take na radu prodejce, u ktereho jsem loni koupil pneumatiky ktere jsem byl nucen pote reklamovat a vracel mi kacky, takze jsem predpokladal, ze uz mi nedoporuci zadne *. A po cca 5000km muzu rict, ze jsem opravdu spokojen. Na suchu i na mokru dost dobry, jsou tichy, snad v zatackach jsou hlucnejsi, ale to uz musi byt zakruta (tim nemyslim zadne smyky, ale bezny hluk odvalovani).
  • 00 Reagovat !

foto

10.04.02  09:50

« Zkusenosti s pneu Kleber

Panove, nemate nekdo zkusenosti s pneu Kleber Dynaxer HP nebo Viaxer? od znameho, prodejce pneu jsem na ne dostal referenci, ze se jedna o velmi dobre pneu na mokru i suchu, k tomu hlavne navic tiche... testy ale rikaji neco jineho.. v rozmeru 195/65/14 vyber zrovna velky neni, obvzlast ve "vyssi" tride.. diky za odpoved, nejak se nemuzu rozhodnout mezi Kleber, Michelin nebo Uniroyal
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.04.02  22:00

« to jpm.....Re: kola na Leona

zkus napsat poptavku (konkretni rozmer) na info@e-pneu.cz
  • 00 Reagovat !

foto

09.04.02  10:04

« kola na Leona

Ahoj, chtěl bych vyměnit kola na leonu, můžete mi někdo doporučit nějaký dobrý bazar? (nebo je lepší přes inzerát?) Líbí se mi kola z oktávky, seženu slušné včetně gum do 10000? Je někde možná výměna stávajích + doplatek? Díky za rady.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…