Pneumatiky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

23.04.02  17:09

« poskozeni pneu

Cau, nemohli byste mi pomoct s nasledujici veci?

Loni v lete se mi podarilo project ve vysoky rychlosti vyfrezovanym schodem, takze se mi podarilo pekne narazit rafky. Projevovalo se to vibracemi od podvozku. Na podzim jsem pak kupoval nove zimni pneu, takze jsme zuli letni (ty gumar prohlizel a tvrdil ze jsou v poradku) a na bouchnuty rafky nasadili zimni gumy. Protoze jsme rafky prehazeli tak, aby ty nejlepsi byly vepredu a nejhorsi vzadu, vibrace temer zmizely a vse se zdalo v poradku.

Vcera jsem ale prezul na letni gumy (koupil jsem si nove rafky) a ackoli by mely byt vporadku (podle gumare), tak vibrace jsou vyrzne vetsi nez v pripade novych zimnich gum na bouchnutych rafcich. Zajimave je, ze pokud kola lehce prehustim (z puvodnich 2.1 tam dam odhadem 2.3-2.4), tak se vibrace zmensi - muze tohle byt priznak poskozeni kordu ?

Takze bych se rad zeptal, jestli muze byt pneumatika znicena, ackoli to na ni neni vizualne poznat? Pripadne co bych mel udelat dal, abych se dozvedel o neco vic.

Dikes :-).
  • « 00 Reagovat !

foto

23.04.02  16:32

« Re: NEWS

Tak to smekám,nabídka je fakt super,teď jen si vybrat,což je v tom množství dost těžký (stejně se to pro mě zredukuje na pár typů,nabídka na moje auto nebude tak široká :-(( ).Mám pár dotazů: 1. Všechny nabízený kola jste schopný u standartního rozměru 15" dodat v běžné dodací lhůtě? 2.Když jsou na obr. kola s 5 dírama dělají se i 4 děrový (možná je to blbý dotaz, ale za optaní nic nedám ;-) ) 3.Na jakou min. šířku můžu obout 195?
    Díky.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.04.02  14:55

« NEWS

katalog alu ráfků

44 značek / 371 modelů

nejširší nabídka v ČR!
  • « 00 Reagovat !

foto

22.04.02  17:38

« Re: to zozon - Re: Poradte - 185/70 R14 H

EcoContact je jenom T, existuje H v tom rozmeru, mate nejake doporuceni?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.04.02  17:22

« Re: to zozon - Re: Poradte - 185/70 R14 H

bohuzel se nam to sem nejka nevejde, takze staci na strankach www.e-pneu.cz zvolit pneu-vyhledavani podle rozmeru a zadat zvoleny rozmer
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.04.02  17:18

« to zozon - Re: Poradte - 185/70 R14 H

prehled pneu v tomto rozmeru je zde:
    [odkaz]

nejlepe: GOODYEAR Eagle Ventura nebo zvolit jiny rozmer, pripadne i rafku
  • 00 Reagovat !

foto

22.04.02  17:03

« Poradte - 185/70 R14 H

Poradte jake pneumatiky na Vectru 97 1.8 16V. Nyni tam jsou Michelin 185/70 R14 H. Conti EcoContact?
  • 00 Reagovat !

foto

21.04.02  18:42

« MATADOR MP7-nanic gumy

Zdravým
    nema nahodou niekto z vás obuté na aute pneu Matador so vzorom MP7.
    Ja ich totiž mám a myslým,ze problémy s vybráciami my spôsobujú tieto pneu.
    Ak nieco viete, písťe prosím, moc mi na tom zaleži. Dík vopred.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.04.02  09:56

« to Ross - Re: Firestone

o kategorii vyse jsou tyto pneu: CONTINENTAL Premium Contact (3.260), GOODYEAR Eagle Ventura (3.215), PIRELLI P6000 (3.273), celkovy prehled je zde:

[odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

19.04.02  19:04

« Firestone

Prosím o radu,chtěl bych dát na octavii 1,6/74kW letní pneu Firestone FH-700 FS 195/65 R15 91H.Nevíte jestli je tato guma podle testů dobrá,nebo jestli by nebyl vhodnější typ?Nerad bych dával víc jak 3000,-/kus.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…