Pneumatiky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: NEWS
Tak to smekám,nabídka je fakt super,teď jen si vybrat,což je v tom množství dost těžký (stejně se to pro mě zredukuje na pár typů,nabídka na moje auto nebude tak široká :-(( ).Mám pár dotazů: 1. Všechny nabízený kola jste schopný u standartního rozměru 15" dodat v běžné dodací lhůtě? 2.Když jsou na obr. kola s 5 dírama dělají se i 4 děrový (možná je to blbý dotaz, ale za optaní nic nedám ;-) ) 3.Na jakou min. šířku můžu obout 195?
Díky.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
Loni v lete se mi podarilo project ve vysoky rychlosti vyfrezovanym schodem, takze se mi podarilo pekne narazit rafky. Projevovalo se to vibracemi od podvozku. Na podzim jsem pak kupoval nove zimni pneu, takze jsme zuli letni (ty gumar prohlizel a tvrdil ze jsou v poradku) a na bouchnuty rafky nasadili zimni gumy. Protoze jsme rafky prehazeli tak, aby ty nejlepsi byly vepredu a nejhorsi vzadu, vibrace temer zmizely a vse se zdalo v poradku.
Vcera jsem ale prezul na letni gumy (koupil jsem si nove rafky) a ackoli by mely byt vporadku (podle gumare), tak vibrace jsou vyrzne vetsi nez v pripade novych zimnich gum na bouchnutych rafcich. Zajimave je, ze pokud kola lehce prehustim (z puvodnich 2.1 tam dam odhadem 2.3-2.4), tak se vibrace zmensi - muze tohle byt priznak poskozeni kordu ?
Takze bych se rad zeptal, jestli muze byt pneumatika znicena, ackoli to na ni neni vizualne poznat? Pripadne co bych mel udelat dal, abych se dozvedel o neco vic.
Dikes :-).