Pneumatiky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
"-- skrytý --" 24.04.02 14:43
« to Snehulak - Re: poskozeni pneu
je nekolik moznosti-pokud na vyvazovacce v pneuservisu zjisti, ze je vse OK (nejen podle zavazi, ale i zda pneu nehazi, rovnomerne opotrebeni atd.), pak by mohl byt problem prave v montazi (tj.chybejici distancni-stredici krouzek na alu apod.)
nicmene zkusil bych take zajet do jineho pneuservisu a nechal bych prevazit kola tam-tim padem by se vyloucila chyba bud v montazi nebo v pneu/alu
domnivam se vsak, ze pokud doslo k poskozeni (narazeni-ne pouze odreni) rafku, pak muselo kazdopadne dojit i k poskozeni pneu (kostry) -
"-- skrytý --" 24.04.02 12:51
« Re: poskozeni pneu
Takhle se u mě projevovalo, když jsem neměl na alu ráfcích středící kroužky, které by seděly na náboji. Kola tedy drželo jen na šroubech, které to nezvládaly vycentrovat. Pak jsem si je nechal udělat ze silonu u soustružníka a výrazně se to zklidnilo. -
"-- skrytý --" 23.04.02 23:46
« to QETA - Re: NEWS
1) ohledne dodavek se budeme maximalne snazit vyhovet-vsechny rafky jsou samozrejme z dovozu (Nemecko)-nekt.jsou u distributora primo na sklade (bezne rozmery-VW/SKODA apod.), nektere jsou na objednavku-pokud bude dodaci lhuta delsi, nez bude zakaznik pozadovat, budeme se snazit nabidnout alternativu v podobne cen.kategorii (myslim, ze vyber je natolik velky, ze toto zakaznik jiste pochopi)
2) ano, nektere modely se delaji se 4/5 derami, prestoze mame pouze jedno vyobrazeni - postupne budeme pridavat do uvodni stranky alu katalogu odkazy na aplikacni katalogy (jiz jsou k dispozici Skoda, Renault, Fiat - behem zitrka pribudou dalsi)
3) 195/xx R15 - dop.sirka rafku 5,5"-7,0"
Co se tyce chybejiciho stredici krouzku - tak novy rafky jsou plechace a ackoli nejsou originaly, tak jsou vyrabeny specialne na Nissany, jelikoz maji svoje roztece sroubu (4/114mm , rafky 6Jx15) - tudiz o tenhle problem se snad nejedna