Pneumatiky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.04.02  11:07

« to Guest - Re: Fabia a 215/40 R16

ano, "Huf" ma jiz v tom praxi btw.obvody:

185/60 R14 1819mm 100,0%

195/50 R15 1814mm 99,7%

215/40 R16 1822mm 100,2%

225/40 R16 1847mm 101,5%

195/45 R16 1833mm 100,8%

205/45 R16 1861mm 102,3%

• 00 Reagovat !

foto

25.04.02  10:20

« Fabia a 215/40 R16

Zdravim,
    nevíte někdo, zda-li je možné dát na Fabii 215/40 R16 a nemuseli se tahat blatniky apod. Případně jaký disk (asi 7,5x16) s jakým ET tam dat aby to nedrhlo. A co na to orgáni? V TP je psano jenom 185/60 R14 a 195/50 R15. A jaké pneu tam dát - něco za rozumnou cenu - např RE720?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.04.02  22:26

« to AUTOKOMPLEXCZ

diky za odbornou korekci-ja osobne jsem to tedy nikdy nezkousel...nicmene kdyz se dodrzi min. rychlost.index dle TP, tak to bude jedine k dobru
  • « 00 Reagovat !

foto

24.04.02  20:22

« to e-pneu - zkoušky pneu

Ta norma odlonosti pneu je mnohem přísnější než test na maximální rychlost a maximální zatížení na několik sekund. Někde jsem četl metodiku toho testu, z čehož vyplynulo, že s maximálním zatížením a maximální rychlostí pneu musí vydržet několik hodin provozu! P.S. V praxi jsem shodou okolností zjistil, že přetížená pneu o cca 50-60% vydrží při 70% maximální rychlosti asi tři hodiny a poté popraská obvodový kord, což má za následek ztrátu kulatosti pneu a následné velmi rychlé ojetí vystupujících částí na plátno.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.04.02  19:02

« Re: to QETA - Re: NEWS

tak aplikacni katalog pro NISSAN uz je uploadly, budeme se snazit zpracovat co nejdrive vyhledavani, ale chapete, ze pri takovem mnozstvi to nejde zas az tak rychle-proto se snazime resit aktualni dotazy, pripadne alespon strucne aplikacni katalogy pro nejbeznejsi auta...
  • 00 Reagovat !

foto

24.04.02  18:46

« To e-pneu.cz

Když tak pročítám příspěvky ohledně středících kroužků, který značky z vaší nabídky dělají kola přímo na středící průměr a u kterých se musí použít stř.kroužek?Pomohlo by mi to s výběrem, přeci jen jde o běžnou rozteč 4x100,ale větší středovou díru 59,06.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.04.02  18:41

« to "jj"

pardon, predesly prispevek byl pro "jj"
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.04.02  18:39

« to Snehulak - Re: poskozeni pneu

Enzo delaji "ALCAR", takze tam by se dalo predpokladat, ze na tak zakladni vec by nemeli zapomenout-alu rafky se totiz vetsinou delaji pri stejne rozteci der pro nekolik aut s vetsi centrovaci dirou a ta se pak redukuje prave temi krouzky-nekdy se taky k rafkum dava certifikace nebo primo nem.atest (TUV), kde je primo psano, jestli se musi pouzit krouzku nebo ne...bezne se tyto krouzky v pneuservisech neprodavaji, ale kazdy solidni by je mel umet objednat primo n aVas typ vozu (stejne tak jako stredove priklopky a jiny dalsi pribuzny sortiment)
  • « 00 Reagovat !

foto

24.04.02  18:31

« Re: to QETA - Re: NEWS

Aplikační katalog na moje auto zatim bohužel není:-(((. S mailem je to tak napůl,co jsem se poptával na auta do firmy, tak OK, už je i objednáno, na moje soukromý auto zatím nic N Almera .Vypsal jsem tam pár typů,který by se mi líbily.Jinak jste ale super,rychlost potvrzení objednávky,ceny atd.Jen tak dál... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

24.04.02  17:49

« Re: to Snehulak - Re: poskozeni pneu

Montovali mi alu v jednom docela velkém pneuservise. (jmenovat budu az pozdeji :-). Bohužel teď nemám u sebe fakturu abych se podíval jestli tam krouzky figuruji nebo ne. Nevite, dodavaji se rafky Enzo "O", nebo jakekoli jine, v krabici uz se stredicimi krouzky nebo se musi dodat zvlast (typ jsme vybirali z katalogu, pod polozkou nissan almera, ale bylo tam tusim jeste par typu aut cca 3). Nejak si nevzpominam ze by neco takoveho bylo nachystane v hromadce pro me (byly tam rafky a bezp.srouby). Maji tyto krouzky bezne v pneuservisech v zasobach, nebo si je objednavaji soucasne s typem rafku pro dany model auta?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…