Pneumatiky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

25.04.02  14:14

« pneumatiky a rady T.V.

Pro největší spektrum řidičů jakožto mám na mysli 195/65 R 15 je pro Vás volba opravdu do hájenství r16 a to bez změny ráfku a i bez zbytečných cenových šoků nejlepší volbou R15 - 225/60 R15 tato pneumatika se vyrábí běžně a je to skok kdy nebude řidič za vámi věřit že tyto široké gumy jsou jen 15 Cena je mnohem nižší než gumy v r16 a hlavně nemusíte kupovat AL disky za ceny kolem 20 000 kč Inu rada na zlato
  • « 00 Reagovat !

foto

25.04.02  14:08

« Re: disky na Ladu NIVU

Jo klonil bych se k těm diskům 6x15 ET 45 i když jak jsem psal, máme půl roku služební Nivu a opsal jsem to přímo z TP a tam není nic o těch 195/70-15. Aby nebyl problém s policií a STK, tak vždycky záleží na tom co máš napsaný ve tvém TP.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.04.02  13:57

Dik za bleskovu odpoved :)) Este predsa nieco, na www.lada.cz som sa docital citujem :"Jaké pneumatiky lze užít na vůz LADA NIVA? odpoved: 195/70 R 15, 185/80 R 16 s odpovídajícími disky.
    Chcem tam dat prave tie 195/70 R15 a prave k tomu neviem aky ide disk. Podla toho co si pisal to bude 6x15 ET45, spravne? Blatniky rozsirene nemam a ani nebudem mat tak potrebujem presne vediet aky disk tam dat aby to nedrhlo o blatniky, tlmice alebo co ja viem este o co. Ide hlavne o to zvolit to spravne ET.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.04.02  13:16

« to Huf

Co mas za pneu? CSC2?
  • « 00 Reagovat !

foto

25.04.02  12:40

V základu se montuji na Nivu disky 5 Jx16 ET 58 a pneu 175/80 R 16 85P Alternativně jze použít pneu o rorměru 185/60 R 16 82N nebo 185/80 R 15 82N na ráfcích 6JJx15 ET 45 Je li vozidlo vybyveno rozšířením blatníků , lze použít pneu 185/80 R 15 82N na ráfcích 6JJx15 ET 0 Opsáno doslova z TP.
  • 00 Reagovat !

foto

25.04.02  12:26

« To Huf - Fabia a 215/40

A jaké disky (s jakým ET) jsi měl na ty 215? Jaký je tvůj názor na RE720? Dik za info (i e-pneu.cz).
  • 00 Reagovat !

foto

25.04.02  12:09

« disky na Ladu NIVU

Cafte, nevite niekto ake disky (plechove) sa daju pouzit na Nivu? Viem ze je to 6x15 ale neviem ake ET ci ako sa to oznacuje tam treba pouzit. Na ruskych originaloch nie je napisane vobec nic :))
  • « 00 Reagovat !

foto

25.04.02  12:06

« To guest

Měl jsem 215/40ZR16 a i s 20mm podložkama byly v pohodě, teda spíš na hranici ale v pohodě. Teď ale jezdím na 205/45ZR16 a je to téměř shodné. To bude asi tím, že mám nejlepší pneu v daném rozměru na trhu.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.04.02  12:04

« to e-pneu, ATX

ATX má pravdu. Přímo z vývojového střediska Conti vím, že se tyto pneu testují na válci v labolatoři zatížené na LI a roztočené na max. rychlost hodinu a v připadě sportovních plášťů i déle.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.04.02  11:25

« Re: to AUTOKOMPLEXCZ

Fajn, takze kdyz mam v TP max. rychlost 173km/h, tak by index T mel stacit. Od vyrobce byly ale na aute pneumatiky s indexem 'H' a loni kdyz jsem jel ponekud rychleji v nemecku na dalnici, tak jsem tam mel tacho 190 po rovine - z kopce by to mohlo dat jeste vic. Obvykle ale jezdim pomaleji - podle predpisu, jen nekdy (malokdy) jedu rychleji, ale v CR jsem jeste nejel rychleji nez tich 170. Takze co si mam pripadne koupit, 'T' nebo 'H'? Nejsou ty 'H" taky trochu vic odolnejsi co se tyce pripadnych der a tak ?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…