Pneumatiky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« pneumatiky a rady T.V.
Pro největší spektrum řidičů jakožto mám na mysli 195/65 R 15 je pro Vás volba opravdu do hájenství r16 a to bez změny ráfku a i bez zbytečných cenových šoků nejlepší volbou R15 - 225/60 R15 tato pneumatika se vyrábí běžně a je to skok kdy nebude řidič za vámi věřit že tyto široké gumy jsou jen 15 Cena je mnohem nižší než gumy v r16 a hlavně nemusíte kupovat AL disky za ceny kolem 20 000 kč Inu rada na zlato -
« Re: disky na Ladu NIVU
Dik za bleskovu odpoved :)) Este predsa nieco, na www.lada.cz som sa docital citujem :"Jaké pneumatiky lze užít na vůz LADA NIVA? odpoved: 195/70 R 15, 185/80 R 16 s odpovídajícími disky.
Chcem tam dat prave tie 195/70 R15 a prave k tomu neviem aky ide disk. Podla toho co si pisal to bude 6x15 ET45, spravne? Blatniky rozsirene nemam a ani nebudem mat tak potrebujem presne vediet aky disk tam dat aby to nedrhlo o blatniky, tlmice alebo co ja viem este o co. Ide hlavne o to zvolit to spravne ET. -
« Re: disky na Ladu NIVU
V základu se montuji na Nivu disky 5 Jx16 ET 58 a pneu 175/80 R 16 85P Alternativně jze použít pneu o rorměru 185/60 R 16 82N nebo 185/80 R 15 82N na ráfcích 6JJx15 ET 45 Je li vozidlo vybyveno rozšířením blatníků , lze použít pneu 185/80 R 15 82N na ráfcích 6JJx15 ET 0 Opsáno doslova z TP. -
« Re: to AUTOKOMPLEXCZ
Fajn, takze kdyz mam v TP max. rychlost 173km/h, tak by index T mel stacit. Od vyrobce byly ale na aute pneumatiky s indexem 'H' a loni kdyz jsem jel ponekud rychleji v nemecku na dalnici, tak jsem tam mel tacho 190 po rovine - z kopce by to mohlo dat jeste vic. Obvykle ale jezdim pomaleji - podle predpisu, jen nekdy (malokdy) jedu rychleji, ale v CR jsem jeste nejel rychleji nez tich 170. Takze co si mam pripadne koupit, 'T' nebo 'H'? Nejsou ty 'H" taky trochu vic odolnejsi co se tyce pripadnych der a tak ?
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!