Pneumatiky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

28.04.02  18:49

« Re: Liťáky na BMW E36

8" s ET35-40 určitě (225/45/17). Když ty kola půjdeš kupovat, stačí se mrknout do katalogu.
  • 00 Reagovat !

foto

28.04.02  18:35

« T.V.informuje : 225/60r15super cena 3900 ale až v červnu +-

No pokud myslím co do jízdních vlastností tak je to srovnatelné s R16 a co do vzhledu pohled při jízdě zezadu jsou do šířky (vizuálně) jako r17 . Je pravda že v tomto rozměru je dělá jen pár kvalitních firem ale hlavně za kvalitní cenu a ta je u Barumu bezkonkurenční a přitom to není ta hnusná hlučná Bravura. za cenu 3900 kč bez slev i s dph není nic lepší pro nás co si nemůžem dovilit kupovat AL ty pěkné co nejezdí na každé šumce koupit. Ušetřené penízky za Al disky + ušetřené za pneu v rozměrech R16 kde jsou stejně dražší než ona Bravuris 2 generace 225/60 r15 je jasná věc. Má to jeden háček !! zatím musí vydržet moje stará pneu jelikož tyto pneu za takovou super cenu budou až v červnu 2002
  • 00 Reagovat !

foto

28.04.02  15:18

« Liťáky na BMW E36

Zdar chlapi, poradí mi někdo, jaká je maximální šířka ráfku na BMW E36 Sedan? Mám plecháče 15" a chtěl bych přejít na 17" liťáky, ale nevím, jakou maximální šířku si můžu dovolit bez nějaké úpravy.
    V techničáku jsou napsaný jenom 15", tam se to nedozvím. Rozměr gumy si už spočítám, ale budu si moct dovolit 215mm, nebo jen 205mm? Fakt nevím.
    Díky za radu.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.04.02  00:00

« to fulan - Re: Chránič pneu

presne tak...=vystupek na bocnici, kt.presahuje rafek a tudiz jej chrani pred poskozenim (vetsinou tak 2-10mm)...patrne asi nejvice z tohoto obrazku: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.04.02  23:58

« to finfin - Re: Continental Premium nebo Sport(2)

co se tyka obvodu kol, tak:

195/60 R14 - 1857mm - 100,0%

205/55 R16 - 1990mm - 107,2%

205/50 R16 - 1926mm - 103,7%

205/45 R16 - 1861mm - 100,2%

co se tyka pneu, tak vyber je dost veliky:

z nejlepsich 205/50 R16 napr.:

BRIDGESTONE Potenza S-02 Pole position

BRIDGESTONE Potenza S-03 Pole position

DUNLOP SP Sport 9000

GOODYEAR Eagle F1 GS-D2

MICHELIN Pilot Sport

PIRELLI P7000

PIRELLI PZERO ROSSO/Asimmetrico

YOKOHAMA AVS Sport
  • 00 Reagovat !

foto

27.04.02  21:37

« Hránič pneu

Co to je ? Je to jakýsi lem, že si neodřu ráfky ? Na kterých je to gumách ?Ještě jsem to na gumě neviděl. :)
  • « 00 Reagovat !

foto

27.04.02  19:52

« to finfin

Trochu nepoměr v obvodech, nemyslíš? Pokud jsou origoš 195/60R14, měl bys mít buď 205/55R15, nebo 205/45R16 nebo max 205/50R16.

Jinak, CSC2 jsou lepší. Měl jsem v tom rozměru CPC a tata má teď na téměř shodném voze CSC2. Jsou velmi tiché.
  • 00 Reagovat !

foto

27.04.02  13:39

« Continental Premium nebo Sport(2)

Prechazim z 195/60 R14 plech na 205/55 R16 alu. Jezdim s Mits. Galant na sportovnich pruzinach... zrejme koupim Conti, ale ktere.. Premium, Sport Contact nebo Sport Contact2? preferuji nizkou hlucnost a primerene komfortni jizdu (sport. pruziny jsou tvrde uz dost).. cena a kilometricky vykon nejsou az tak rozhodujici.. nebo mate nekdo jine doporuceni? v testech Conti vychazeji dobre.. drive jsem jezdil na Bridgestone 720, ale prisly mi hlucne..
  • « 00 Reagovat !

foto

26.04.02  16:29

« to bodo

Tak si ty gumy kup v německu ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.04.02  15:58

« to bodo - Re: Ceny

radi bychom nabidli vetsi slevu, ale dle navrhovanych -50% bychom museli vse dotovat ze sveho...samozrejme, ze je mozne domluvit lepsi-velkoobchodni ceny, ale to je podminene mnozstvim odebraneho zbozi
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…