Pneumatiky
"-- skrytý --" 06.05.02 12:59
« to residents - Re: Test v Testu
test je zrejme prejaty z klas.nem/rak. ADAC/OAMTC - Barum se vzdy umistuje v druhe polovine "testovaciho pole", casto spise ke konci (ty rozdily mezi jednotlivymi pneu ke konci jiz nejsou tak vyrazne)...pro "orientaci" je vzdy podstatne, kt.pneu se pravidelne umistuji na "zebricku nejvyse - besonders empfehlenswert"
premyslim, jako obuti zvolit na zimu na Nove Clio II. Letnaky by mely byt na Alu 15" 185/55, s plechaci se Clio dodava standardne na 14" 175/65. Muj dotaz zni, jestli je na takove male a lehke auto na zimu vhodnejsi rozmer 175/55 na 15" nebo 175/65 na 14" plechacis? Nebo bys dal jeste jine doporuceni? Jedna se mi o dobre a jiste jizdni vlastnosti na mokru a snehu. Mohl bys jeste doplnit, jaky rozmer (sirku) pak ma ten disk v pripade 14 a 15" plechace? Asi bych se rozhodoval mezi Continetalkama a Goodyearem. Rad si necham od Tebe poradit :)
Mas nekde mimo web nejake foto nabizenych plechacu, resp. k nim poklic? Jestli by to slo, posli mi to prosim vcetne nabidky obuti celych 4 kol na zimu na adresu: clio-extreme@volny.cz
Moc diky.. Ajvn