Pneumatiky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

12.05.02  17:25

« Re: to kingpin

Dík za odpověď.Byl jsem rozhodnutýy pro CPC.Akorat mi RE 720 v poslední době trochu vrtala v hlavě, ale teď už to mám zase srovnané
    :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

11.05.02  00:00

« to kingpin

To si musíš poradit sám. Váháš mezi špičkou v daném segmentu, takže chybu tak jak tak neuděláš.

Možná, že bych v tomto případě volil CPC, neboť je vyrobena novější technologíí (7 dílná forma a ne mnohodílná), čímž pádem je celkově přesnější (menší házivost a hlučnost). V testech dopadly obě výtečně, ale když jsem se na ně v reálu díval, tak CPC má v kvalitě výroby nad RE720 navrch.
  • 00 Reagovat !

foto

10.05.02  18:44

« Bez nadpisu

Váhám mezi RE 720 a Conti Premium. Stejně tak mezi rozměry 195/65, 205/60 na 15" a 205/55 na 16".
    Co mi poradíte.Děkuji.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.05.02  08:09

« Re: Continental SuperContact 195/65 R 15

tusim-li spravne, tak by se tyto pneu mely jmenovat Continental ContiContact CV90, ale netusim, co by na nich bylo lepsiho ve srovnani s PremiumContact...btw.asi uz ani nejsou v nabidce Conti
  • 00 Reagovat !

foto

10.05.02  01:53

« Continental SuperContact 195/65 R 15

Co rikate na Continental SuperContact 195/65 R 15 91 V CV90? Jsou dobre, prumerne nebo spatne? Dik predem za nazory odborniku. Kolik muze stat jedna guma?
  • « 00 Reagovat !

foto

07.05.02  15:49

« Re: Tak mi konečně

Mam ich asi mesiac (186/60 R14) a zatial je to uplne super. Su trocha hlucnejsie ako moje stare Bridgestony, ale na ceste drzia ako pribite. Mam taku jednu testovaciu zakrutu, kde som na starych bridgestonoch a zimnych matador MP 56 (na jar, v teple) isiel 80 km/h, na RE720 sa mi podarilo vyse 90 km/h bez toho aby som vyletel :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.05.02  15:05

« Re: to Harous

v pohode-radi zodpovime jakykoliv dotaz
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.05.02  14:32

« Re: to Harous

Dik, tak sem to blbe prolez...:-) Tak v pondělí něco obědnám ať si taky udělám radost...:-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.05.02  13:35

« to Ajvn - zimni pneu na Clio

odpoved najdete v mailu
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.05.02  13:15

« to Harous

1) doprava DPD (nad 10.000 ZDARMA) - vse je napsano ale na uvodni strance i v sekci "jak nakupovat"

2) orig stredy nemame, ale mame samolepky (s logem znacek aut), kt.se nalepi na pouvodni
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…