Pneumatiky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

16.05.02  09:24

« ceny pneu

Byl jsem nadšen z cen pneu na www.e-pneu.cz. Na české poměry je to perfektní, ale pak jsem viděl www.reifen.com. Mimochodem mají tam velice povedené vybírání alu s možností "nasazení" na konkrétní auto (na způsob CD Alcar).
  • « 00 Reagovat !

foto

16.05.02  09:07

« Re: zimne pneu

Mám podobnou zkušenost. Jeli jsme na zimní terenní projížďku, mí kámoši měli Ladu Nivu a Kia Sportage obě së zimními pneu já Jeep Cherokee a univerzální pneu. Na prvním kopci jsem skončil. Hned nato jsem si koupil velmi brutální OFF-ROAD pneu Kumho a ten kopec jsem pak vyjel velmi lehce, takže si myslím, že na pneu záleží daleko nejvíce. Jeep měl 4x4, uzávěrky, redukci, 190 koní (v zimě ujel na 55 litrovou nádrž asi 250 km) a já jsem se díval jak Niva vyjela kopec pod kterým jsem zůstal stát. Takže tak.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.05.02  16:49

Dovolím si připsat něco co už jsem v MC asi 2x uváděl. Off-road s uzávěrkou diferenciálu avšak na univerzálních pneu zasněžený kopec nevyjel a subaru na zimních pneu ano. Docela jsme s tím chlapíkem z off-roadu o tom vedli řeč. Dost se podivoval.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.05.02  20:24

Ono taky zimní pneu není všelék. Když jsem měl ještě BMW (tedy motor vpředu a RWD), tak jsem v zimě taky nevyjel nic, dokud jsem nedal do kufru 2 pytle s pískem.
    Tedy jednak záleží na rozložení váhy v autě a samozřejmě na řidiči. Co vyjedu já určitě nevyjede moje mladá, protože zatím nemá cit a jenom se zahrabe (naposledy až po nápravu .. :-)). Teprve za tyhle atributy bych zařadil kvalitu pneu a vzorku v zimě při vyjíždění zasněženého kopce.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.05.02  15:04

Prakticka skusenost z posledneho Silvestra:
    Ja mam Matador MP56, kamaratka MP58 a kamarat Dunlop M3. Ja s kamaratkou sme k chate vysli uplne v pohode, kamarata s Dunlopami sme museli tlacit.
    Jazdil som aj s MP58 a uplna pohoda aj pri vysokych rychlostiach (>120 na snehu).
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.05.02  14:37

Dunlop! jinak katalog a cenik na zimni pneu budeme pripravovat az nekdy v lete, nicmene na konkretni dotazy jsme schopni odpovedet jiz nyni-pozor jen na doprodejove akce skladovych zasob-ne vzdy je vse OK (podle toho, jak to vypada)!
  • 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 14.05.02  11:38

« zimne pneu

Zdravim! Potrebujem radu. Videl som akciu na zimne pneu (4 za cenu troch), tak asi nejake kupim. Mozete mi nejake doporucit v rozmere 195/65/15? Rozmyslal som nad Dunlop M3 alebo nad tymi novymi Matadorami MP 58. Mate niekto skusenosti?
  • « 00 Reagovat !

foto

14.05.02  10:15

« Re: to kingpin

Díky všem za odpověď. Nechám si to prohnat hlavou.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.05.02  07:15

« to kingpin

doporucoval bych radeji rozmer 205/55 R16 z duvodu lepsi stability (v zatackach) a vubec-lepsich jizdnich vlastnosti...co se tyka Conti x Bridge, tak (jak psal Huf) jsou obe spicka=oboji dobra volba, pokud mohu posoudit co do prodejnosti, tak jednoznacne vevodi RE720 (i kvuli cene) a v neposledni rade-chranic rafku je opravdu velmi dobry!
  • « 00 Reagovat !

foto

13.05.02  14:45

« Re: to kingpin

No a já Ti rozhážu.Kolega si koupil CPC a není spokojen a já RE720 v rozměru 195/50 R15 a jsem nadmíru spokojený.Jsou tiché,parádně drží směr a měly by více vydržet než CPC...to ale ještě nevím.A mají krásný a taky funkční cca 1cm ochranu ráfku...nad tím slintali i v pneuservisu.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…