Pneumatiky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
"-- skrytý --" 17.05.02 15:11
« ET - co to je?
to e-pneu: Mohu se zeptat, co je to to ET? ze je to Einpresstiefe a ze je to udaj v mm, to uz vim:-), pri snaze prelozit my vylejza cosi jako "hloubka vylisku"(??), ale tezko hledam vyznam v praxi, kde a co to je. Od zastoupeni Renaulta mi napsali, ze na Clio ma byt bud 6.0 J 15-43 anebo ve 14kach 6.0 J 14-43(36) nebo 5.5 J 14-43(36). Predpokladam, ze to ET jsou ta dve cisla v zavorce, shodne 36. Co nevim, co znamena za udaj tech 43?? Stahnul jsem si specifikaci k nejakym Ronalum a maji tu od jedne 14ky dve varianty s ET 38 a 30. Rozdil mezi nima je take v tom, ze Zentrierringwerkstoff je u 30ky hlinik, kdezto u 38ky Kunststoff(umela hmota?) Takze mam dotaz, jestli bych si mohl teoreticky vybrat oboji, jestli tech 38 a 30 oproti 36 neni nic proti nicemu a co ta volba hlinik/hmota, o co tam jde? Moc diky .. verim, ze to bude zajimat i ostatni dostat se do te terminologie, pojmu a cisel nutnych pri nakupu rafku :)) -
« Re: TOYO
Na byvalém autě jsem je měl v rozměru 205/55/15 a byly fakt dobré. Za sucha držely, boční stabilita byla moc dobrá, pěkně tvrdé, žádné papuče. Za mokra ani moc nevím, byly to už dost sjeté, takže to šlo rychle do aquaplaningu. Rozhodně to jsou dobré, tuším japonské gumy, o kterých se moc nemluví, všichni pořád opěvují Bridge, Michelly apod.
[odkaz]
hlink/hmota-zde jde zrejme o stredici/centrovaci krouzky a co se tyka hodnot ET, tak zrejme vyrobce uvadi orig ET a v zavorce jinou alternativu